Jdi na obsah Jdi na menu

POSELSTVÍ NA ROK 2010

23. 11. 2009

ObrazekPoselství – rok 2010
 
Milovaní, rok 2009 byl rokem vztahů. Mnoho vztahů prošlo těžkými zkouškami.
Mnoho lidí tento rok rozdělil. Zvyšující se vibrace planety, Vám dávají větší nadhled a taktéž posilují širší vnímání spojitostí a myšlenek, které k Vám posíláme, abychom Vás probudili z toho strnulého spánku. Nadcházející rok bude plný proměn a těžkých bojů. Budou to Vaše vnitřní boje, kdy se budete snažit jít správnou cestou. I když události kolem Vás, budou plné bolesti, strachu a napětí, nevzdávejte svou naději a víru. Posilujte vnitřní odhodlání modlitbou a meditací.
Vytvářejte s neochvějnou vytrvalostí světelné mosty lásky. Láska andělů je čistá, uzdravující.
 
V roce 2010 se život bude opět stávat více vzácným, protože mnozí tento vzácný dar ztratí, jiní je zahodí v domnění, že uniknou smyčce, která je více a více stahuje. Číslo roku, kterého se obáváte je dvanáct. Dvanáct je měsíců v jednom Vašem pozemském roce. Dvanáct bylo apoštolů, pomocníků našeho Pána. 12 bylo také Izraelských kmenů, 12 izraelských soudců, 12 bylo také králů izraelských. Také dvanáctá hodina má Boží symboliku.
Ve 12 žalmu svatého písma se píše – Pomoz Hospodine, věrných ubývá. Všichni čestní lidé mizí ze světa.
Věřte milovaní, že pokud by čas existoval, ukazoval by zapět minut dvanáct. Je čas se probudit, otevřít své srdce lásce. Čas k zastavení Vám právě vypršel. Je čas jít rychle kupředu.
 
I v nadcházejícím roce budou pokračovat velmi bolestné události a ještě více duší bude muset rychle odejít zpět do duchovního světa. Nebude zde místa pro všechny. Každá duše neunese změnu vibrací, a pokud někdo z Vás půjde tvrdošíjně proti proudu, smete jej vlna spravedlnosti, která přichází od Pána stvoření. Nepřemýšlejte o tom, jestli je jiný člověk schopen pochopit Boží tajemství a víru, tak jak jste jí pochopili Vy. Mluvte. Prosím mluvte. O důležitosti lásky, změny myšlení a obrácení těch, kteří páchají zlo ať už ve svých činech, nebo myšlenkách. Ve všem Vám budeme v této hraniční době nápomocní. Budeme řídit Vaše kroky, pokud nás o to požádáte. Vaše životy se promění, pokud VY opravdově uvěříte této proměně a nebudete klesat na kolena, pod výčitkami a obrazy minulosti. Uvědomte si, že minulost se nedá vrátit. Přítomnost této minuty už je zde a s ní žádnou změnu neuděláte. Můžete s láskou a vytrvale měnit svou budoucnost a budoucnost celé planety.
 
V roce 2010 ztratí některé Vaše léky účinek, protože tím, že se zvyšují vaše vibrace, jste více citliví na škodlivé chemické látky a uměle vyrobené přípravky a léky.
 Vracejte se k tomu, z čeho jste Vy sami povstali a to je Boží láska a boží stvoření. To jsou všechny léčivé rostliny a přírodní látky. Vše, co k léčení potřebujete, Vám Stvořitel už dávno dal, když Tvořil Vaší planetu. Milujeme Vás. Pomáháme Vám. I Vy nás milujte a pomáhejte.
Nepřestávejte věřit v naší pomoc.
Boží bytosti světla.
 

Obrazek

 
ObrazekPoselství Archanděla Uriela
 
Milovaní, prosíte nás neustále o uzdravení a o záchranu. Nemocné však nejsou Vaše těla, ale Vaše myšlenky. Vaše jemnohmotná struktura Vašeho bytí, žádá uzdravení. Náš Pán Vás netrestá. Pán Vám neposílá nové původce nemocí. To je omyl.To vše je Vaše dílo. Přicházíte na svět, aby jste se naučili milovat, léčit Vaše vztahy, aby Vaše láska překročila hranice smrti a Vaší nevědomosti. Máte se naučit milovat své nepřátele a tím z nich tvořit přátele. Léčit, milovat, odpouštět. Místo toho věnujete Váš tak drahocenný čas tvorbě nových mutací virů, a schopnosti zabíjet ještě ve větším měřítku. Síla zla ve Vás stále více rozpoutává vnitřní boj a tím kolaps jakési vnitřní sebekontroly. Nepodléhejte emocím. Neztrácejte tak důležitou kontrolu nad svým chováním. Přišla doba, kdy matky zabíjejí své děti. Děti stále častěji zvedají ruce a obracejí sílu proti svým rodičům. Nikdo se nedovolá práva a život ztratil svou hodnotu. Hrajete si s oblibou na vrahy. Hrají si tak i Vaše děti. Tvořte ve svých myšlenkách a představách pouze dobro, to je naše poselství. Touto nebezpečnou zábavou se ve Vašich duších uvolňuje čím dál větší prostor pro nepřítele, pro zlo.  Upozorňovali jsme dlouhý čas na varovné signály, které přijdou. Hromadné neštěstí, živelné pohromy, přírodní úkazy, znamení na obloze. Varovali jsme,že přijdou nové druhy chorob, na které už nebudou fungovat běžné léky a které velmi mnoho lidí odvedou zpět do duchovního světa. Nyní už nevarujeme, jen upozorňujeme, že jste tímto rokem vstoupili do nové očistné vlny Vaší planety.
Tato doba již přišla, jste uprostřed této očistné vlny. To co bude přicházet přinese hodně změn v myšlení a ve správném postoji k životním hodnotám. Myšlenkami tvoříte budoucnost. Každá myšlenka je děj, odehrávající se na plátně Vašeho podvědomí. Každé umělecké ztvárnění myšlenky, je předzvěst Vaší budoucnosti. Myšlenka je nejrychlejší metoda Tvoření.
Stvořitel vyslal další naše bratry, další světelné mistry, aby pomáhali Vašim myšlenkám tvořit.
Cílem nás všech je vytvořit milující svět, na základech lásky a světla.

Váš milující archanděl Uriel

Obrazek

Komentáře

Přehled komentářů

Přesnéé

(Kytička, 25. 11. 2009 0:57)

Ludmilo, to, co jsi napsala, to je přesně ONO.
Varují nás, protože není příliš času.To co píše Martinka je zajímavé ale né pravdivé. Chlad se dá měřit, proto ho musíme považovat za něco, co existuje. Máme sice teploměr, ale ukazuje nám do mínus 30 stupňů. Těžko by jsi vysvětlila lidem v mínus třiceti stupních, že nezmrznou, protože mráz neexistuje. Také by jsi sotva vysvětlila lidem, které obtěžují bytosti zla, že zlo vlastně neexistuje.Přitom jsou tyto bytosti slyšitelné a viditelné. Mohli bychom klidně tvrdit, že také čas neexistuje, protože ve Vesmíru čas není. Ale když spěcháme na autobus,nebo kdekoli kam musíme přijít přesně,je nutné čas respektovat. TO že něco je a nebo není, je v tomto případě pouhá hra se slovíčky.
Nikam nás neposune ani nám nepomůže.
Kytička

Cesta lásky

(Ludmila, 24. 11. 2009 20:34)

I když se to dělo od nepaměti, stále nás tyto bytosti milují a pomáhají nám a o to více nyní, kdy planetu a všechny její obyvatele čekají velké proměny. Právě protože nás milují, varují nás a ukazují správný směr. Když by mé dítě šlo k propasti, budu se chovat stejně, neboť ho miluji. Samozřejmě, i když to bolí, musí se respektovat svobodná volba každé dušičky.

ještě dodatek

(Zuzka, 24. 11. 2009 20:06)

Vždy když někde čtu, jak se lidi modlí za planetu Zemi a posílají jí ozdravnou sílu, tak mě napadne jediné......... je to alibismus? Proč všichni ti lidi nevejdou do lesa a nevyčistí kus lesa od odpadků které tam jsou, proč nevyčistí potok nebo lesní studánku? Mohli by mít z toho mozole? No asi jo, z meditace se tolik neunaví a mají pocit dobrého skutku. Lidi....jděte do lesa a při čištění meditujte a vysílejte lásku, myslím, že nastal čas konat skutky :o)....já už to dělám nějaký ten rok. Jo a když jste tak mírumilovné, tak neurážejte někoho, že pomaleji chápe, jen proto, že má na věci jiný pohled a názor než vy....to není zrovna láskyplné :o)

neděje se pouze nyní

(Zuzka, 24. 11. 2009 19:57)

Přečetla jsem si vzkaz a bohužel musím konstatovat, to co se píše, tak se tady děje od nepaměti, tedy od doby, kdy paměti jsou zaznamenány. Matky vraždily své děti, děti vztahovaly ruce na své rodiče, lidi se navzájem vraždili pro peníze, smilnili, kradli a chovali se jak lidi dnes. Je pravda, že je třeba lásky a upřimnosti...ale to bylo třeba i tenkrát. Podotýkám, že nerýpu, jen píšu svůj názor a jak to vidím já, že toto chování je tady už řadu století.

Chápeme asi různě

(Martina, 24. 11. 2009 17:15)

Víš, Marie, Tvoje básnička se mi líbí, až na jednu věc: myslím, že bychom si měli brýle spíš sundat. Ty černé. A o poplašných zprávách právě mluvím. Protože i v bibli se píše: po ovoci je poznáte. Tedy vyhledávejme ty, kdo šíří mír, lásku, víru, naději a inspiraci. Jaký je rozdíl mezi lhostejností a odmítnutím šířit zlo? Myslím, že kniha Svět bez hranic odpověd ne-li dává, tedy alespoň naznačuje. Mimochodem, zkuste se podívat na http://marieblankytna.blog.cz/0911/hluboce-inspirujici-zazitek-blizke-smrti. Moc ti děkuji za to, jak opakuješ, že pomaleji chápu. Tedy: Bože, žehnej moje slova. A pro mne poučení: neshazovat se ani ze špatně chápané zdvořilosti. A nejen proto, že se toho někdo může chytit.

Bůh nás miluje

(Ludmila, 24. 11. 2009 16:46)

Poselství Panny Marie, které předala vizionářka Mirjana 2. listopadu 2009

Drahé děti!
I dnes jsem mezi vámi, abych vám ukázala cestu, která vám pomůže, abyste poznaly lásku Boží, lásku Boha, který dovolil, abyste ho nazývaly a cítily Otcem. Od vás žádám, abyste se upřímně podívaly do svého srdce a uvidíte nakolik vy ho máte rádi. Není On milován až poslední? Obklopeni majetkem, kolikrát jste ho zradily, zapřely, zapomněly.
Děti moje, nenechte se klamat pozemskými statky. Myslete na duši, protože ta je důležitější než tělo, očistěte ji. Vzývejte Otce, On vás čeká, vraťte se k němu.
Já jsem s vámi, protože mne On ve své milosti posílá.
Děkuji vám.

www.verite.cz (aktuality a akce)

Odpouštím, miluji, děkuji :)))

(Marie , 24. 11. 2009 16:03)

Milá Martino,
pomaleji chápeš proto, že chápat nechceš. Více chtěj.
Hnus má mnoho podob : je to například šíření poplašných zpráv, nezájem lidí o okolí, odpadky ve městech na ulicích. Hnus je hlavně nezájem o zlepšení.Hnus =lhostejnost.
Kytička mi snad odpustí, že to píši sem, ale Martina, co pomaleji chápe nenechala na sebe kontakt. Děkuji moc všem a také se modlím s malou dcerou Janou, protože ona Díky Bohu chápe.
M.

pokračování

(Martina , 24. 11. 2009 14:19)

Tento článek jsem našla na stránkách Mirky - Kopretinky. Je zajímavý v souvislosti s významem slova TVOŘIT.

ZLO NEEXISTUJE
02.11.2009 15:08


Profesor na univerzite polozil svojim studentom otazku:
- Je vsetko co existuje stvorene Bohom ?
Jeden zo studentov nesmelo odpovedal :
- Ano je to stvorene Bohom .
- Stvoril Boh vsetko? - spytal sa profesor
- Ano, pane! - odpovedal student.
Profesor sa teda spytal:
- Ak Boh stvoril vsetko, to znamena, ze Boh stvoril aj zlo, ktore existuje. A vdaka tomuto principu, nasa cinnost urcuje nas samotnych , Boh je zlo.
Akonahle to pocul student - tak stichol. Profesor bol sam so sebou spokojny.
Zrazu zdvihol ruku iny student :
- - Pan profesor mozem Vam polozit otazku ?
Samozrejme, - povedal profesor.
Student sa postavil a spytal :
- - Existuje chlad ?
- Co je to za otazku, samozrejme ze ano, tebe nikdy nebolo chladno ?
Studenti sa zasmiali otazke spoluziaka, ale ten pokracoval :
- - V skutocnosti pane chlad neexistuje , v sulade so zakonmi fyziky je vskutocnosti chlad iba nepritomnost tepla. Cloveka a predmety mozeme popisat, urcit ich energiu na zaklade pritomnosti, alebo vytvorenia tepla , ale nikdy nie na zaklade pritomnosti ci vytvorenia chladu. Chlad nema svoju jednotku, v ktorej ho mozeme merat. Slovo chlad sme si vytvorili my ludia, aby sme popisali to, co citime v nepritomnosti tepla.
Student pokracoval :
- - Pan profesor, existuje tma ?
- Samozrejme ze existuje - odpovedal profesor.
- - Znovu nemate pravdu , tma tak isto neexistuje. V skutocnosti je tma vdaka tomu ze je nepritomnost svetla. Mozeme skumat svetlo , ale nie tmu. Svetlo sa da rozlozit, skumat luc za lucom , ale tma sa zmerat neda. Tma nema svoju jednotku v ktorej ju mozeme merat. Tma je iba pojem, ktory si vytvorili ludia , aby pomenovali nepritomnost svetla.
Nasledne po tom sa mladik spytal :
- - Pane existuje zlo ?
Tentokrat profesor neiste odpovedal :
- Samozrejme, vidime to kazdy den, brutalita vo vztahoch , medzi ludmi ,trestne ciny , nasilie , vsetko toto nie je nic ine ako prejav zla .
Na to student odpovedal :
- - Zlo neexistuje , pane. Zlo je iba nepritomnost dobra , teda Boha. Zlo je vysledok nepritomnosti bozskej lasky v srdci cloveka . Zlo prichadza vtedy - ako ked prichadza tma, alebo chlad - teda v nepritomnosti svetla a tepla a lasky.
Profesor si sadol .
Ten student bol mlady Albert Einstein.

Na stránkách Moji andělé je zajímavý film Tajemství. Zajímavým způsobem vysvětluje fakt, proč byl George Bush zvolen ve volbách, i když ho většina Američanů nechtěla. A my se můžeme jen radovat, že podobným způsobem - soustředěním pozornosti a energie, tentokrát prostřednictvím internetu - byl minule zvolen Barack Obama.
Proto také chodím na Tvoje stránky, protože v naprosté většině tu převládá Světlo a Láska. A za to Ti chci moc poděkovat.
P.S.: Když mě varovali a kritizovali, vždycky jsem se bála a byla jsem ještě horší. Když mě chválili, a řekli, co mohu pro druhé udělat, byla jsem šťastná, a dělala jsem to. Myslím, že to je ta pravá cesta.

Cesta Lásky

(Martina , 24. 11. 2009 14:18)

Myslím, že naše planeta nemá problém, problém máme pouze my, a to proto, že si to myslíme. Tato metoda pomáhá ozdravovat nás i naši planetu, protože naše planeta je v nás. První je myšlenka, nikoli hmota. Na co se soustředíme, to roste. Máš pravdu, že člověk musí projít dost otřesnými zážitky, aby toto pochopil a měl alespoň snahu přestat odsuzovat. Aby si aspoň občas teoreticky uvědomil, že problém je v něm, a ne v těch ostatních.Dr. Ihaleakala výslovně tvrdí, že knihy, které napsal Joe Vitale, jsou dosud uvnitř, že nikdy nebyly vydány. Podobné informace jsou na straně 170 -172.

Pro Martinu

(Kytička, 24. 11. 2009 12:38)

Metoda ho´oponopono,není v žádném případě pouze o léčení sebe. Lze jí používat v dalších směrech a jedním z nich je pomoc naší planetě. Co se týká tvého tvrzení, - kdo vidí hnus, má ho především v sobě, s tím už vůbec nesouhlasím. Je spousta lidiček a bohužel někdy i dětí, které musí vidět hrozné věci, protože mají v této záležitosti nějakým způsobem pomoci a jsou to při tom čisté a moudré duše. Andělé nám neposílají obrazy zkázy, ale naopak varují nás před těmito obrazy. Přejí si, abychom je neprodukovali.V tom je rozdíl. My se z toho máme poučit. V Mariánských zjeveních je hodně obrazů zkázy, jako varování lidstvu. Jako předcházení nových chyb.
Kytička

Pojďme tvořit lásku

(Martina, 24. 11. 2009 11:47)

Ahoj, Kytičko, asi pomaleji chápu. Vidím, že poselství některé lidi nadchla. Já se ale ptám, když andělé říkají, a já s tím souhlasím, že si myšlenkami vytváříme svůj svět, jak mohou oni vytvářet a předávat obrazy zkázy a utrpení? Zamysli se nad tím, prosím. A ještě ke komentářům - kdo vidí hnus, má ho především v sobě. Metoda ho´oponopono, kterou zmiňuješ na svých stránkách, není o léčení světa, ale o léčení sebe - je to převzetí zodpovědnosti za to, co se děje ve světě. Ne viny, ale zodpovědnosti. Proto máme čistit sebe a své myšlenky. Modlím se za to, abych to dokázala přijmout a čistit. Protože i to, co čtu na těchto stránkách, jsem si vytvořila svým myšlením. Modlím se za záchranu nás všech. Bůh nám žehnej. Díky, Kytičko.

Děkuji

(Lucka, 24. 11. 2009 8:08)

Kytičko, děkuji za nádherná poselství... S Láskou Lucka

pro Marusku

(Dana, 23. 11. 2009 19:03)

Moc krasne.

Omlouvám se, ale nejde to se nepřidat

(Marie , 23. 11. 2009 15:55)

Kéž Láskomilost Ať...

Anotace: Když chceme, můžeme vidět Láskomilost, a nenechat se znechutit...když chtějí ať se trápí jiní, my budem po svém žít...

Prosím o pomoc v nahlédnutí v krásy.

O slepotu prosím vůči hnusu.

Ať slova okolo mně po svém znějí.

Dál radost - štěstí, vidím nejraději...


Skrz brýle zvané : Láskomilost
dál budem vidět celý svět...

Že někdo morous je a zlý,
to všechno můžem nevidět...

Ať pro Zlo v prázdnu hlasy znějí,
ať netknuto a bez povšimnutí,
ať nemá sílu k narůstání
ať zmizí jako zívnutí...

Kdo myslí na dobro, tím dobro činí.
Mysleme na DOBRO ať už jsme jiní.
:))))

Vnitřní boj

(Channah, 23. 11. 2009 15:54)

Milá Kytičko, děkuji za poselství, které si zde zveřejnila, vím, že je pravdivé a nebude pro nás lehké procházet touhle očistou. Obě víme o čem píši, nedávno jsem se nechala pokřtít, vnitřní boj a pročišťování, kterým jsem procházela pár týdnů před křtem, byl pro mě opravdu bolestivý, nikdy jsem netušila, že se něco takového může v člověku dít. Bezprostředě po křtu jsem cítila nepopsatelně krásné pocity, které přetrvávájí dodnes. Vnitřní bolest, kterou jsem musela prožít byla obrovská,pro mě však potřebná, ten klid a krásný pocit v duši, který následoval, se nedá ani vyjádřit. Ikdyž budoucí období bude pro nás bolestivé nebojte se ho a věřte, že s pomocí světla všechno zvládnem. Děkuji Ti Pane, že nám posíláš Svoje pomocníky, s hlubokou pokorou a láskou přijímáme Tvoji pomoc. VŠEM POSÍLÁM LÁSKU A SVĚTÝLKO DO DUŠIČĚK. Objímá Channah

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 15
Celkem: 3259987
Měsíc: 15536
Den: 564