Jdi na obsah Jdi na menu

ZLO, SI HLEDÁ CESTU PŘES NAŠE MYŠLENKY......

14. 4. 2009

Obrazek9.4.2009

Milá Kytičko,
jsem pravidelnou návštěvnicí Tvých stránek, na kterých nacházím mnoho moudrých myšlenek a poselství, jak od Tebe tak i od spřízněných duší a hlavně od Andělů..
Před chvilkou jsem si přečetla na internetu zprávu z Ameriky, že matka zastřelila vlastního syna přímo na střelnici a pak otočila zbraň proti sobě.. psala příbuzným, že je padlý anděl atd.. Syna zastřelila na veřejnosti úmyslně, aby ho spasila..
Po přečtení této zprávy, jsem pocítila silný smutek, chtělo se mi brečet, protože byl opět zabit člověk, vlastně dítě rukou vlastní matky, která rozhodla o ukončení jeho života..
Co se to děje? Proč v poslední době pořád někde slyším, vidím a hlavně čtu, jak "nejbližší" ubližují, týrají, zneužívají, vraždí svoje děti , manželky, přítelkyně, kamarády ?! Není dne,abych alespoň podobnou zprávu někde nenašla.. Vraždí se ve školách, v rodinách, na úřadech.. vnímám, že je toho zla tady nějak moc.. nebo je to způsobeno tím, že se zvyšují vibrace Země a jak se říká " slabí kusy odpadaj".. (tím myslím ty vraždící sebevrahy..)
Bolí mě, hodně mě bolí, když vím, že ty děti nebo i dospělí jsou oběti, které se vlastně nestihnout bránit.. je mi z toho všeho do breku..
Omlovám se za pesimisticky email, ale tahle zpráva mě nějak trochu rozhodila a ani nevím proč.. Možná proto, že jsem taky matkou, mám syna a v životě bych nedokázala něco takového udělat.

Bětka

Obrazek

Milá  Bětko,

Téměř každý den pročítáme, nebo slyšíme zprávy, které nelze pochopit ani zdůvodnit, jen nad nimi bezmocně a nevěřícně kroutit hlavou. Možná na malý okamžik přestaneme dýchat, jak se nám sevře srdce bolestí při otázce: „Jak může někdo udělat tak krutou věc?“. Otázka by měla být položena trochu jinak: „Co mohu já udělat proti tomu? Dá se vůbec něco dělat?“

Poslední zpráva, kterou jsem na toto téma na internetu zahlédla, byla z Řecka. Účastník rekvalifikačního kursu, měl pocit, že se k němu ve škole ostatní nechovají hezky. A tak si vzal do školy pistoli a střílel. Bez výběru zastřelil ty, kteří mu přišli nejdřív do rány a pak další. PROČ SE TOTO DĚJE??

Obvykle takový střelec v konečné fázi, otočí pak zbraň proti sobě. Co cítíme my, když slyšíme o takovéto události? V našich očích to vidíme tak,že  umírají nevinní lidé. Často děti ve školách, na ulici. Cítíme tu obrovskou nespravedlnost, bezmoc a uvědomujeme si, že se může komukoliv z našich blízkých také stát, že bude v nesprávný čas na nesprávném místě. Pak vchází do našich duší strach a nejistota. Tyto myšlenky se rychle šíří. Jsou rychlé  jako lavina. Kolem nás je nejistota, strach. Stále podceňujeme sílu myšlenky. Neuvědomujeme si, jak moc se ztotožňujeme s okolním světem. Člověk který s napětím sleduje film, prožívá určité emoce. Copak necítíme dojetí a nestékají nám slzy, když vidíme ve filmu štěstí, lásku, nebo loučení? Naše podvědomí spolupracuje, ukládá informace. Když se vysílá v TV film, milióny díváků cítí radost, smutek, nebo dojetí, záleží na obsahu toho filmu. Jejich myšlenky se spojují. Ladí se na stejnou vlnu, na stejnou vibraci.

Je vědecky dokázáno, že když člověk přečte knihu, kniha se stává součástí jeho osobnosti. Jak je to vlastně s filmem? Film je jako kniha, jejíž příběh sledujeme. Jeho postavy a děj si pamatujeme a po celý další život jsou uchovány v naší paměti. Protože jsme při sledování filmu cítili emocionální prožitek.

Dnešním trendem se staly bohužel filmy tzv. „ akční „. Mladí lidé tyto filmy milují. Čím více krve a brutality, tím lépe. Miliony lidí při tomto filmu jsou laděni na vlnu nenávisti, brutality a neúcty k životu. I jejich myšlenky se spojují. Hodnota lidského života je snížena na minimum. Hlavní představitel role filmu pak získá ocenění a je oslavován, jako skutečný hrdina.  Co na tom,že hrál člověka, který vraždil? Jde přece jen o jeho herecký výkon.

Naše podvědomí, ale  nedokáže rozlišit herecký výkon a skutečnost. A tak mnoho lidí vzhlíží k těmto pseudo-hrdinům a tvoří si vzory ve svém podvědomí. Mladí lidé potřebují své vzory. Vždy je měli.

Dnešní vzory mladých lidí,dnešní hrdinové jsou  celebrity a filmové postavy, případně sportovci.

Pokud má mladý muž ve svém podvědomí vzor akčního hrdiny a pokud v případě,že nesleduje TV, tak na počítačí hraje agresivní bojovou hru ( ty jsou dnes nejoblíbenější), kopíruje myšlení svého hrdiny. Když mu někdo ubližuje, nesáhne po slovech, aby si to s tím člověkem vyjasnil, to by totiž jeho akční hrdina nikdy neudělal. Sáhne po zbrani a jde do akce. Dává tím navíc příklad těm ostatním. Protože najednou je z něj „hrdina“. Vysílají se zprávy, tisk zveřejňuje jeho fotografie a ostatní to vidí. Jména jeho obětí ustupují do pozadí jsou v šedé anonymitě. Zlo si našlo svou cestu a my mu jí ulehčujeme tím, že naše děti nevarujeme. Vždyť přece jsou tak hodné, když se dívají na televizi, nebo si hrají na počítači. Co se děje v jejich duši? Co se ukládá do jejich podvědomí, když sledují svého hrdinu, jak mačká spoušť? Radují se z jeho úspěchu. A „On“ má úspěch, pouze když zabíjí……..Jaká je v očích našich dětí v této chvíli skutečná hodnota života?

Milá Bětko, nelze jít hlavou proti zdi. Lze jen varovat. Až se z našich televizních obrazovek ozvou výstřely akčních hrdinů, máme dvě možnosti….Máme svou volbu…Můžeme se na film dívat…můžeme ale také přepnout malinké tlačítko a neúčastnit se této mediální vlny myšlenek. Můžeme se distancovat od Zla i v této podobě. Můžeme se rozhodnout udělat něco proti tomu, co se děje kolem nás. Vytvořme společně teď v tuto chvíli, opačné vibrace lásky a bezpečí.

Moje sluníčka, které jste se dočetli až k těmto řádkům, prosím, aby jste se vždy správně rozhodli a přidali se k duším, které se snaží měnit svět pozitivním směrem.

Ještě dnes nejlépe hned v tuto chvíli, kdy čtete tyto řádky vyberte si nejbližší školu, která je ve Vašem okolí. Je jedno jaká je to škola, jestli základní, střední, nebo vysoká.

Představte si budovu školy ve Vašich myšlenkách, vizualizujte si její podobu a poproste Stvořitele a anděly. Představujte si, že růžové světlo lásky andělů a Stvořitele obklopuje tuto budovu a chrání všechny, kteří se v ní zdržují.

„Milovaný Stvořiteli, drazí andělé, prosím Vás, o Vaši ochranu pro všechny lidi, kteří se zdržují v této škole. Prosím o jejich bezpečí a ochranu.

Ať každá myšlenka zla, je přemožena láskou a úctou k životu. Ochraňuj Pane tyto nevinné děti, jejich učitele a všechny lidi, kteří jsou v této budově. Ať se tato škola stane pro všechny, ve jménu lásky Nejsvětější trojice  místem bezpečí a klidu.

Děkuji.

Také já mám svou školu, kterou jsem si vybrala, a kterou obaluji andělským světlem a prosím za bezpečí dětí, které jsou v té škole. Vidím jejich maminky, které se na své děti těší. Vidím ty děti, jak spěchají domů a vrátí se do náruče rodičů v bezpečí.

Nic víc neumím udělat. Ale věřím, že se k nám přidá co nejvíce dušiček a společně budeme vytvářet láskyplné vibrace, které naše planeta tolik potřebuje.

Děkuji všem, kteří se připojí.

S láskou Kytička

 

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pro lásku na světě

(dany, 16. 4. 2009 12:11)

Dejme lásku každé chmuře,

Dejme lásku bolesti

Dejme lásku všemu zlému

Promění se ve štěstí



Čím víc láska pošleš zlobě

Čím víc lásky dodáš zlu

Tím víc štěstí bude v tobě

Tím víc láskou záříš tu.

Víra

(Zuzka, 15. 4. 2009 14:17)

Milá Dyxionko,někdy nedokážeme myslet radostně a méme pocit, že Slunce v našem životě vyhaslo.Věřím, že Světlo, které nosíme v sobě, nikdy úplně nevyhasne - věřím, že je třeba znovu zažehnout sílu Slunce a jeho energii v nás - věřím, že náš život má smysl a že po dnech smutku a nepohody,znovu vyjde Slunce a proto Ti posílám z mého srdce do Tvého zlatobílé Světlo. pa s vděčností Zuzka

škola

(Petra, 15. 4. 2009 9:45)

děkuji za dobrý nápad,už mám také vybráno,je to budova kam chodí obě mé děti,jedna do školy,druhá do školky.
Pro Dyxio-souhlasím s Leňulou,pozor na sílu myšlenky,přečti si knihu Tajemství a pochopíš.

pro Dyxio

(Mona81, 14. 4. 2009 21:44)

Dyxio Leňula má úplnou pravdu. Přečti si článek od kytičky ještě jednou...

..další školička..

(Bětka , 14. 4. 2009 21:01)

Kytičko, děkuji za Tvá slova.. taky jsem si jednu školičku vybrala..:-)

pro Dyxio

(Leňula, 14. 4. 2009 17:06)

Milá Dyxio,pokud si budeš myslet,že tě pohltilo zlo,tak tomu tak bude.To jsou ty myšlenky o kterých Kytička píše.Zkus si dát do podvědomí,že tě zlo neovládá.Začni věřit ,že jsi pod vlivem dobra,andílků ,a prostřednictvím andílků myslíš,konáš..neboj se !Uvidíš,že se vše změní.bude Ti skvěle :)

není to snadné

(dyxio, 14. 4. 2009 14:38)

Kyti ,
přečetla jsem si to ,ale ono to není snadné , mám pocit , že mě zlo pohltilo ,aniž to chci.Nikomu jsem neublížila ani to neplánuji ,ale jsem dospělá ženská a přesto si myslím ,že jsem ovlivněná zlem.Nechci to ,ale jak tomu zabránit ?

už mám svou školičku

(Lucka, 14. 4. 2009 13:01)

Kytičko, děkuji za skvělý nápad,kolem jedné školičky chodím každý den do práce, tak budu prosit andílky o její "bezpečnou zónu". Taky si někdy říkám, že je hrůza, co se kolem nás děje,a že toho dobrého je čím dál tím méně.Proto posílám lásku všem a
Přeji krásný den.
Lucie

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 7
Celkem: 3257172
Měsíc: 16254
Den: 654