Jdi na obsah Jdi na menu

MOJE DCERA JE NÁDOBA PLNÁ HNĚVU

19. 2. 2009

ObrazekDobrý den kytičko,

už jsem jednou psala ohledně dcery.Vím,že máš toho hodně,ale snad se na mě štěstí usměje a pomůžeš nám.Psala jsem Ti ,že mívá občasné záchvaty vzteku.Má 10 let. V noci špatně spí ,pořád nás volá ,budí se.Dnes byla noc nekonečná a ráno na nás křičela ,měla zase ty „zlé oči“ . Stav se tak stupňoval že začala lapat po dechu a málem zkolabovala. Jsem zoufalá ,prosím jako matka pomoz mi.Intuitivně cítím,že je u ní někdo ,kdo ji ubližuje,ale já jsem na to krátká,je to silné. Denně se za ni modlím a dělám ochranu,co jsi mě naučila. Sama beru antidepresiva a toto je pro mě nejspíš zkouška. Ale je to síla.Jestli to pomůže ,než se narodila,jednou jsem přišla o miminko  v 7.týdnu, a po roce jsem otěhotněla. Těhotenství nebylo klidné ,moc lidí mi ublížilo a ona vše prožívala se mnou. Když jsem ji tahala karty ,často jí vyjde,že je nádoba plná hněvu a neodpuštění.Jinak ve škole je nejlepší ze třídy má samé jedničky a je abnormálně chytrá. A  ještě poslední dobou nechce chodit do náboženství a do kostela. Ještě mě napadlo děti mají teď přestěhovaný pokojíček,tam kde byla ložnice. Snad se v tom vyznáš,prosím svého anděla Augustýnka,který je teď u mě ,aby jsem měla to štěstí a pomohla si mi,děkuji z celého srdce za pomoc,ale i za ty Tvé nádherné stránky,které jsou pohlazením pro každého.

Lenka.  

Obrazek

Milá Lenko,

mám Ti napsat, že je u holčičky někdo, kdo ubližuje nejen jí, ale přes Tvou dceru, jakoby chtěl ubližovat i Tobě. Tyto energie jsou hodně nepřátelské.
Jakoby holčičku ovládlo několik duší, které jsou na sebe vzájemně napojeny a mají určitý cíl.
Jsou na ní napojeny už od prenatálního vývoje.
Přišly s její duší.  Rozhodně to není pouze jedna bytost. Bohužel se tento stav v pubertě ještě může zhoršit, proto je potřeba pracovat na intenzivní ochraně.
Ideální by bylo, kdyby dcera sama začala spolupracovat a prosila Stvořitele i anděly.
Prosit jen za ní je v tomto případě nedostačující musí chtít i ona, což je u takového dítěte
těžké, aby správně pochopilo situaci.
Mám napsat, že Tvá dcera byla v jednom z minulých životů obětí nějakého rituálu, kde bylo obětováno nejen její tělo, ale došlo k spoutání její duše.
Vidím jakýsi oltář a kolem něj černou barvu. Na oltáři leží žena. Cítí se v té chvíli silná, nemá pocit, že je  špatné to, co dělá. Všichni ji v té chvíli vzdávají čest a ona cítí opojnou chuť moci a slávy.
Její duše má schopnost opouštět tělo a tak necítí bolest.
Přešel nějaký čas. Pak vidím vojáky, kteří tu ženu našli a spoutali.
Slyším zvuk nějakých předmětů, jakoby údery bubnů. Vedou jí na veřejné prostranství a tam jí odsuzují. To co dělala, bylo proti zákonům té doby. Bylo to proti Bohu, církvi a všemu, co lidé tehdy uznávali. Svlékli tu ženu do naha a velmi ji ponižovali. Smrt se stala nejen utrpením, ale obrovským přívalem zloby vůči všem, kteří jí spílají a urážejí. Je to velká potupa, z jejích úst jdou kletby a velmi silná slova.  Pak se vše zastavuje, už nevidím žádný obraz.
Vidím jen holčičku, která má sny, kde vidí obrazy, kterým nerozumí, které jí děsí a vracejí znovu ty pocity, které prožila. Cítí ve snu znovu ponížení, bolest a strach ze smrti. Pak jí někdo probouzí a ona zpočátku ani nerozezná tváře.
Než se její zlobou zmítaná duše dostane do reality tohoto života, prožívá znovu odsouzení a utrpení.  V tomto životě jsi Leni její matka. Ale tehdy jsi byla na straně jakési spravedlonosti a vlastně jsi měla podíl na jejím  odsouzení. Tehdy jsi se postavila proti těmto silám a i když jsi odsuzovala lidi ke smrti, přesto jsi neochvějně stála na
straně Boha. Byla to těžká doba, vše bylo jinak chápáno, ale přesto jsi jakoby stála v cestě těm, kteří chtěli sloužit temnu. Proto tyto síly i v tomto životě proti tobě útočí.Dnes i přes Tvou dceru.
Čištění Vašich energií bude hodně složité, bouřlivé, ale s pomocí Boha a andělů reálné.
V prvé fázi, ji neustále opakuj, že ji miluješ. Nedívej se jí do očí, když má tyto záchvaty vzteku a nepříčetnosti. Vaše duše se mohou propojit s tou bolestnou chvílí a nenávist může ovládnout i tak silnou duši, jakou jsi ty. Mohla by jsi v této chvíli jednat neadekvátně
a proto zavři oči, přitiskni si holčičku k sobě a opakuj pořád dokola následující slova:

Miluji tuto duši a ve jménu Trojjediného Boha prosím o uzdravení naší vzájemné lásky.
Děkuji Ti Stvořiteli, že jsi ke mně tuto duši znovu poslal, a prosím, uzdrav její bolest, zbav jí všech pout minulosti.
všech slibů, které dala, všech závazků které jí poutají k temnotě. Ať pozná Tvou neskonalou lásku, přiviň ji i Ty
do své náruče milosrdenství.
Děkuji.


Přeji Tobě i Tvé holčičce jen lásku a zase jen lásku. Posílej její duši odpuštění. Když bude usínat, pros ji i Ty za
odpuštění. Třeba jen v myšlenkách, ale těsně před usínáním. Tehdy je duše nejvíc vnímavá a vstřícná pochopit.
S láskou Kytička

 

Obrazek

Kytičko,

zrovna dnes jsem měla sen velmi ošklivý temné mraky ,útočily na náš dům a já prosila anděly. Verunce jsem řekla ať se modlí ,byl to silný boj ,ale potom svítilo slunce...
Zajímavé sen se mě zdál před šestou ,kdy si mi psala.
Jsem připravena Verunce pomoci,zmobilizuji všechny síly.Jen se zeptám, ty bytosti odejdou samy,víš já už neodvádím,byla jsem stále olepená však víš.
Minulý týden za mnou Verunka přišla a řekla: Mami, už psala Kytička? A já ještě ne a ona : „Však ty víš ,že to ti neubližuji  já. včera měla záchvat a já řekla : „ Verunko ,já jsem klidná vyrovnaná,mám Tě ráda „ .Podle mě ty bytosti ke mě nemohou ,už jsem díky tobě silná!!!!!

Je mi vše líto,ale vím,že teď se vibrace zvyšují a musím se přizpůsobit,ve všech vidím dobro i v nejhorším člověku,pořád prosím anděly o ochranu . Ješte Kytičko ,souvisí to s kostelem...ty bytosti jsou u ní,nebo v auře?podle mě kostel a modlení jim nevoní a Verunka se bojí i kamarádek ,ale to souvísí se vším.Poslední věc ,může mi pomoci můj zesnulý tatínek ???Už dlouho nemám od něj vzkaz,jen se objeví vždy v kostele stojí u mě a říká vydrž ,bude dobře.

Vím,že máš toho hodně ,a proto moje díky díky je nekonečné,chtěla bych Tě obejmout , už tolikrát jsi mi pomohla ,přeji Ti jen dobré .DĚKUJI

Lenka.

Obrazek

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nočné matoženie

(gaby, 14. 10. 2010 23:32)

moja dcera 22 ročná asi rok v noci v spánku sadne si na postel a vystiera ruky, ukazuje nimi dakedy, či chytá ale neviem čo hoci aj popritom hovori či skríkne.niekedy jej slovám aj rozumiem.inokedy zasa chodi po izbe tiež v spánku ,lebo ráno otom nevie.nerobieva to to každu noc , ale dakedy jto robi 2-3 krát dá sa poradit či pomost?
dakujem matka

Lence

(Carrie, 24. 8. 2009 0:32)

Podívej se na film Carrie (verze z roku 1976 - http://www.csfd.cz/film/2316-carrie/ ). Přílišná péče může být na škodu.

Poděkování

(Lenka, 19. 3. 2009 7:50)

Chci všem poděkovat za pomoc ,malá už je zase veselá jako dřív.Lenka.

Viktorce

(Lenka, 10. 3. 2009 19:01)

Přeji malé i Tobě moc štěstí a andělskou ochranu,malé vítězství už máme a děkuji za to,pa Lenka.

Snad uz mate nejhorsi za sebou

(Wijja, 9. 3. 2009 21:33)

V den, kdy si Leni, prosila Kytičku o pomoc, se mi narodila dcera a dala jsem ji jméno Viktorie. Znamená to vítězstvi. Doufám, že to vaše vítězství přišlo, či přijde včas...Přeji vám hodně sluníčka a lásky do vašeho života.

kostel

(modroočka, 24. 2. 2009 16:22)

Myslím, že je třeba rozlišovat kostel jako budovu, církev jako status, pracující lidé v kostele, věřící-modlící a samotnou víru v Boha.
Často se všechno smíchá a je z toho něco ne příliš hezkého.
Bůh za lidské chyby a přehmaty nemůže. On nás netrestá. To jen lidi si vybrali svoji životní lekci, k tomu mají předurčenou svoji cestu. Ne proto aby se trápili, ale aby pochopili.
A Tys pochopila a pomáháš své dceři a to je moc dobře. Protože spolu to zvládnete.

Doplnění

(Kytička, 24. 2. 2009 10:55)

To co napsala Lenka, je pravda. Jen bych chtěla doplnit, že se často stává, že když se člověk,který má v současném životě problém jít do kostela, vrátí například regresní terapií do minulého života, pochopí, že byl církví odsouzen,(zpravidla neprávem a bezdůvodně). Může v něm návštěva kostela vyvolávat strach, bolest, zkrátka vstoupí do kostela a musí odejít. Tyto soudy byly velmi časté, důvodem byl například majetek, pomsta, pak stačilo pár podplacených svědků, a dotyčná osoba se stala nepřítelem církve a jakýmsi nástrojem pekla. Proti takovému obvinění nebyla obrana. Tresty a mučení těchto obětí bylo opravdu nelidské. Emoce křivdy, strachu, bolesti a hrůzy, přetrvávají v některých duších dodnes, jen se to někdy nečekaně dostane na povrch.
Přeji všem dušičkám, příjemný den.
S láskou Kytička
Kytička

Irence

(Lenka, 24. 2. 2009 8:03)

Irčo,nějak se Ti to pokusím vysvětlit.Tím ,když jsi v kostele a lidé se modlí společnou modlidbu,je tam pár dogmatiků...ale jsou tam i lidé srdeční,kteří to dokáží procítit a potom má společná modlitba velkou sílu.Pokud má na sobě někdo bytosti z nižších úrovní ,tak těm to dělá moc zle...tolik lásky,touhy ke světlu,proto se snaží ovládnout myšlenky,aby tam někdo nechodil...mám to vyzkoušené na sobě. Měj se krásně a děkuji.

kostel

(Irena, 22. 2. 2009 11:28)

Leni, moc držím palce, ať to obě ustojíte a co nejdříve se všechno vyřeší a uklidní.
Jen jedna věc mě zarazila - jestliže nechce chodit do kostela a na náboženství, myslím, že bys jí neměla nutit. Určitě je nějaký důvod, proč se jí tam nechce a nutit jí určitě není dobré. Bůh je přece všude, nemusí kvůli němu do kostela (a je to jeden konkrétní kostel nebo jakýkoli?). A náboženství - co když ho někdo vykládá pokřiveně nebo sám není nejčistší? Nevím důvod, ale prostě bych jí nenutila...

Hodně štěstí a síly

Pro Leničku a Verunku(((

(Lenča, 21. 2. 2009 13:03)

I já vám přeju hodně síly a lásky a posílám vám i já lásku ze svého srdce leničko a verunko jste silné vy to zvládnete budu prosit andílky necht vám pomohou z pozdravem L.

minulost

(modroočka, 20. 2. 2009 15:57)

Lenko, je moc dobře, že se svojí dcerou o tomto mluvíš. Prožívala jsem podobné situace, ač jsme se neprovinily... Klasický odvod duší nefungoval, "ti, co si mysleli, že jsme jim ublížily, chtěly slyšet o našich činech..., dopracovaly jsme se k následujícímu rituálu, který fungoval 100 %.
Sedněte si spolu, sepněte ruce, odříkejte následující text-modlitbu: "Prosím za odpuštění všechny dušičky, kterým jsem kdykoliv a kdekoliv ublížila. V tom čase jsem nerozuměla tomu, co špatného dělám. Prosím, odejděte v klidu a míru za světlem. Děkuji Vám."
Toto opakujte tak dlouho, než všechny pochopí a odejdou. Obě byste měly mít horké dlaně, to bude znamení, že Vaši omluvu přijímají.
Přeji Vám hodně lásky, světla, sil...
Mohu Ti slíbit, že i já Vám pomohu.
Přeji hodně štěstí.

Poděkování

(Lenka, 19. 2. 2009 16:29)

Moc všem děkuji za podporu a krásná slova ,ani nevíte jakou sílu mě to dává.
Vím s čím mám tu,,čest,, a podle toho budu konat.Dobro a zase dobro a láska přemůže i to největší zlo,mám Vás lidičky moc ráda.

Nádoba plná lásky....

(Lenka, 19. 2. 2009 15:32)

Milá Lenička...vďaka Kytičke vieš, čo a prečo sa tak deje.... Si silná, si odvážna a milujúca bytosť.... predstav si,a skús aj samu seba vnímať, že Ty si zase obrovská nádoba plná LÁSKY a ŽIARIACEHO SVETLA, a preto k takejto nádobe nemá šancu sa nič zlé priblížiť..... a touto predstavou naplňuj aj dcérku... Verunka je úžasné a obdivuhodné dievčatko a už si uvedomuje danú situáciu.... nech to skúša aj sama...
"O SEBE ROZHODUJEM JA" - prišlo to veľmi nástojčivo..., skúste si to obidve opakovať, až zacítite nevítanú "návštevu". Obidve máte nádej, vďaka vzkazu od tatínka, že bude dobre, tak verte, pretože to je nádherný prísľub...
Obidvom Vám, Tebe Lenička a Verunke posielam veľa vnútornej sily a lásky na zvládnutie Vašej životnej cesty. Lenka

Leničce a Verunce

(Pavlína, 19. 2. 2009 12:13)

Děvčátka, posílám Vám lásku, sílu, víru. Prosím ať vaše cestička vede tou správnou cestou plnou lásky porozumnění a odpuštění. Vydržte holky.
Milá Kytičko, děkuji za Tvu pomoc, děkuji, že člověk díky Tvé pomoci může najít cestu.
Leni, Verunko víte co mě teď napadlo, kdysi ve sklole jsme psávali velká láska letí světěm propíchnutá parapletemn ve zkratce VLLSPP a víte co jsem uviděla u vašich jmen Verunka a Lenka VL - velká láska. Děvčátka vydržte s Láskou Pavlína

Světlo

(Zuzka, 19. 2. 2009 10:10)

Milá Leničko,posílám Tobě i Tvé holčičce světlo pochopení a soucítění.s vděčností Zuzka

Lenko!!

(Marianna, 19. 2. 2009 9:38)

Je to štrašne ťažške jak musíte obe bojovať no verím, že to obe zvládnete!! Držím Vám palce!!!!

Myslím na Vás děvčátka

(elkan, 19. 2. 2009 9:37)

Připojuji se ke Všem,kteří Vám drží palečky,úplně se mi oči zalily slzami..Přeji Vám hodně Lásky.

Leničce

(Mona81, 19. 2. 2009 9:03)

Leni držím moooc palečky ať to zvládnete. Bude to možná dlouhá cesta...ale stojí to za to.

Přání

(Jana, 19. 2. 2009 6:57)

Leni, přeju Tobě i Tvé holčičce hodně a hodně lásky, věřím, že to co psala Kytička pomůže, že to určitě zvládnete. Moc Vám to oběma přeju, aby jste žily jen v lásce a klidu. Hodně štěstí. :-)

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 8
Celkem: 3260104
Měsíc: 15531
Den: 569