Jdi na obsah Jdi na menu

KDYŽ SE OCITNEME V TROJÚHELNÍKU

srdce-a-zarebr12.jpg

20.11.2012
Milá Kytičko,

náhodou jsem objevila Vaše stránky a je to takové milé pohlazení po duši
Přeju Ti štěstí a lásku a myslím na Tebe. Jsi pro mně hvězdička, která ještě teď svítí na nebi.   
Jsem smutná a nešťastná. Prosím o radu, točím se v černém uzavřeném kruhu. Je pravda,že jsem nespokojená sama se sebou a se svým životem. Často se mi stává,že vídávám během dne modrá světýlka,někteří říkají,že to jsou andělé.Vždy se objeví, když něco dělám anebo udělám správně. Prosím, Kytičko, Ty znáš minulé životy, prosím, nakoukni a porad.

 

Mám za sebou ošklivý rozchod.  Bývalý partner byl ke mně velmi hrubý a podváděl mě. Odešla jsem s velkou ránou v duši a zlomeným srdcem. Je mi už 34 let, děti ještě nemám a tak jsem měla pocit, že bych konečně měla zakotvit,mít děti. Začala jsem na sobě pracovat a duchovně se vzdělávat. Na jednom duchovním setkání v Praze, jsem potkala zajímavého muže. Byl velmi milý a také řešil problém ve vztahu. Byl to jakýsi milostný trojúhelník, který se Markovi /tak se jmenuje/podařilo vyřešit , rozchodem, později rozvodem. Začali jsme si psát, pak jsme se setkávali u mojí kamarádky v Pardubicích, což bylo ode mne s Bruntálu i tak dost daleko. Začali jsme se milovat a Marek mě přesvědčil, že jsem láska jeho života. Má krásný dům u Benešova, a tak jsem se k němu přestěhovala někdy v půli června. Marek má šestiletého syna Petříka a tak jsem celá šťastná začala poznávat i roli jakési náhradní maminky, protože Marek si Petříka často bere od své bývalé ženy.

 

Jenže teď když se rozvádějí, tak nastaly nejrůznější tahanice, spory,hádky, den ode dne to graduje.  Marek je velmi nervózní. Také jsem zjistila, že mě Markova bývalá žena pomlouvá a navádí Petříka, aby mě neměl rád. Cítím, že mě nenávidí. Přestávám to už zvládat a dokonce jsem na Petříka  i křičela. Už nevím jak dál. Nevím, jak dlouho to ještě ustojím.

 

Moc by jsi mi pomohla, kdybys mi poradila. Osušíš tím moje slzy, ukážeš mi, proč se tak děje a uvidím, co dál.  Kytičko, máš nádherné a skromné jméno.....budu doufat, že mi pomůžeš. Nejsem dokonalá, ale snažím se být dobrým člověkem. Životní situace mě dovedly k duchovnu a jsem za to moc vděčná, snažím se vyvíjet a také pomáhat druhým. Poslední dobou jsem navíc byla naprosto bez energie. Potřebuji otevřít oči, proto tě upřímně prosím o pomoc.

S velkou vděčností Agáta

 

 

zena-ve-zlate-barve.jpg

22.11.2012

 

Milá Agátko,

 Chápu Tvojí situaci, ale z duchovního pohledu, jsi vstoupila do nedořešeného manželského vztahu. Nediv se, že Markova žena, k tobě cítí negativní energii, protože v této chvíli jsi v pozici její sokyně. Trávíš čas s jejím mužem, synem, máš vliv na jeho výchovu, Petřík Tě začal mít rád a co je v tomto případě, ještě horší, žiješ v jejím domě, přesněji řečeno v její polovině. Dívala jsem se do kartiček a tam žádný rozvod neproběhl. Pokud Marek tvrdí,že už něco takového proběhlo, obávám se, že je to lež.  Jeho žena už prošla v tomto manželství už celou  řadou úletů a její manžel jí vždy vzal zpět na milost. Tím jí toto chování samozřejmě umožňuje.

 

 

Někteří muži to tak zkrátka dělají. Zvláště, když jsou na své ženě závislí, jako je Marek. Ty nemáš vůbec žádnou jistotu, že se to nestane znovu. Je tady dítě – řada společných let a prožitků, společný majetek a naproti tomu stojíš Ty se svou zamilovaností. Nastěhovat se k muži, který ještě není rozvedený, byla milá Agátko zásadní chyba. A jestli si myslíš, že něco jako rozvod už proběhlo, jsi na velkém omylu. V tento omyl, Tě Marek uvedl záměrně, nejspíš z pouhého strachu, že bys nepřistoupila na jeho hru.

 

 

Tomuto chování se říká vytloukání klínu klínem. Zkrátka chtěl svou ženu také vytrestat za její nevěry, tak jí to vrátil. Ty nejsi zlatíčko, bohužel jeho životní láska. Zatím jsi jen jeho druh pomsty a zbraní proti jeho ženě. Ale stačí impuls, malé Markovo zaváhání a paní domu je zpět. A jasně cítím, že to je to, na co ona čeká. Vím, že jsem Tě nepotěšila, ale to je přesně to, co vidím. Pokud chceš předejít dalším hádkám a psychicky vypjatým situacím, sbal se a vrať se domů. Markovi řekni, že až si svoje rodinné záležitosti uspořádá, až se rozvede, vrátíš se. Věř mi zlatíčko, že máš na víc, než stát jako fackovací panák mezi dvěma lidmi, kteří si vyřizují své účty.

 

 

Nemáš zapotřebí prožívat takové nepříjemnosti. Dej si své podmínky. Pokud zůstaneš, jejich rozvod bude probíhat mnohem hůř, ty budeš trnem v oku Markové ženě.  Její negativní energie se bude zvyšovat a obracet proti tobě a to ti ubírá spoustu energie. Je to tak, že Marek potřebuje Tvou energii, aby to zvládl a jeho žena tě o Tvou energii připravuje tím, že k tobě vysílá negace. Je to nezáviděníhodná situace, ale pokud si alespoň trochu vážíš sama sebe, odejdi.

 

Nezapomeň, naše chyby - znamenají - LEKCE

 

Přeji Ti hodně síly a lásky

 

Kytička

 

srdce-a-zarebr12.jpg29.11.2012

 

 

Milá Kytičko,

 

trvalo mi chvíli, než jsem to rozdýchala,obrečela a posléze našla odvahu promluvit si s Markem. Naše debata, nebyla příliš veselá. Tvrdil mi, že podal žádost o rozvod, že jezdí za právníkem, ale ve skutečnosti, prý na takový životní krok sbírá zatím odvahu. Důvod je Petřík, aby rozvodem netrpěl, prý se musí nejdříve pořádně dohodnout se svou ženou, jak a co bude, bude prý žádat střídavou péči.  Myslím, že to nemusím dále popisovat. Mám pocit, že jsem rozbitá na tisíc kousků. Na víkend odjíždím k našim, nemohu tu zůstat, všechno na mě padá. Svůj byt  jsem už pronajala, nemůžu se tam jen tak ze dne na den vrátit. Nevím, jak dál. Marka miluji, ale nevím, jestli mu mohu věřit. Nechci ztrácet pro mě drahocenný čas. Chci rodinu, děti, lásku. No, asi jako každý. Jen to neumím stále najít. Nevím, co bude dál, chci to řešit, jen nemám sílu. Propadám se někam, kde nechci být. Ráda bych se objednala u Tebe v poradně a začala svůj život řešit. Uvědomuji si, že jsem asi udělala velkou chybu.

 

 

Měj se pěkně Kytičko a přeji Ti hezký den.

 

Agáta

 

citat-litst-b2012.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

modrá světýlka

(Ilona , 4. 12. 2012 13:18)

Kdytičko, prosímtě, můžeš napsat, co znamenají ta modrá světýlka, co paní vidí?? Jestli to něco znamená... Děkuji :)

Karma

(Miriam, 29. 11. 2012 16:34)

Děkuji za reakci. Já vím, že jsem to trochu přehnala, ale vidím takových ublížení mnoho i jsem to sama prožila. Taky teď hodně řeším otázku karmy, protože se setkávám s názorem, že karma vlastně není, že to si jen něco projektujeme a kdo chce, může být šťastný hned teď (no nejsem si s tím jistá, ale zamýšlím se nad tím). Jenže když není karma, tak co s těmi, kteří jen sobecky proplouvají životem, nedívají se napravo nalevo, ubližují a výčitky svědomí necítí žádné? Takže jsem spíš pro tu karmu:-)

Co je spravedlnost?

(KYTIČKA, 29. 11. 2012 15:51)

Nevím, kdo jsi Miriam, ale vím určitě, že nikomu z nás není dovoleno posuzovat co spravedlivé je a co není. Celý karmický příběh neznáme. Nevíme, kdo jaké následky ponese v příštích měsících,letech, nebo životech. Ale rozhodně je to lekce pro Agátku. Uvědom si, že všichni prožíváme jen to, co si nějakým způsobem zasloužíme. Vím, že to bolí, ale někdy bolest je silným lékem pro duši. Příště už Agátka bude vědět, že u neukončených vztahů se může stát cokoliv a bude to pro ni poučením. Neboj se o Agátku, já ji pomůžu a ještě není nic ztraceno, uvidíme jak se Marek zachová. Měj se sluníčkově Miriam.

Kde je spravedlnost?

(Miriam, 29. 11. 2012 15:03)

Vidím to možná zjednodušeně, ale Agáta vstupovala sice do neukončeného vztahu aniž by to věděla, takže s čistým svědomím. Viník je tady jednoznačně onen muž. Proč tedy musí nést následky hlavně ona? Copak on se jen otřepe, vezme si zpět manželku a půjde vesele dál bez ohledu na to, že Agátě zlomil srdce? Kde je nějaká spravedlnost?

Odvahu

(Martina, 29. 11. 2012 12:18)

Milá Agátko, píšeš, že jsi udělala chybu. Ale já Tě obdivuju za Tvoji statečnost, že nejsi zaslepená a že i když to bolí, máš odvahu dát sama sobě další šanci do života. Všřím, že Tě tento zážitek nakonec obohatí a že svou pravou lásku teprve najdeš. Jsem vděčná Kytičce, že Ti pomáhá, a Tobě přeji vše nejlepší.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 3
Celkem: 3260040
Měsíc: 15535
Den: 579