Jdi na obsah Jdi na menu

KDYŽ PŘILETÍ MOTÝL

15. 9. 2009

Obrazek

 Moje sluníčka,

Často se mně ptáte, jak rozpoznat varovné signály, které k nám přicházejí od andělů.
Někdy se nám stávají opravdu zvláštní věci.
Před několika dny jsem přišla ke svému autu, které stálo na parkovišti.
Chtěla jsem odemknout dveře, ale najednou jsem měla zvláštní pocit. Hodně jsem spěchala,ale přesto jsem se musela zastavit a zhluboka se nadechnout.
Pak jsem uviděla, že na zámku mého auta, sedí motýl. Bylo to zvláštní, ale jakoby křídly schovával zámek, abych nemohla odemknout a otevřít auto. Jakoby mi ten motýl chtěl zabránit odjet.

A tak jsem stála u auta a přemýšlela, co udělám. Nedokázala jsem jen tak mávnout rukou a odehnat jej. . A tak jsem jen stála a prohlížela si motýla. V mém přemýšlení mně vyrušil divoký skřípot brzd, nákladního auta, které projíždělo křižovatkou vzdálenou asi padesát metrů od parkoviště. Tou stejnou křižovatkou, kterou bych já v tu dobu projížděla, kdyby motýl neseděl na mém autě a nezdržel mně. Zřejmě se auta na poslední chvíli vyhnula a tak nedošlo k žádné nehodě.

Když dozněl skřípot brzd, motýl roztáhl křídla a odletěl ke stromům, které lemovaly parkoviště.
Pochopila jsem, že já jsem v té křižovatce neměla v tu kritickou chvíli být.  Nebylo to v tu chvíli bezpečné místo.
A tak jsem jen tiše poděkovala a odjela domů. Ten den, se už nic divného nestalo, ale já jsem po celý zbytek dne měla před očima motýlí křídla.
Motýla ochranitele, jsem stačila vyfotit.
Přeji Vám jen krásné dny plné lásky, harmonie a KRÁSNÝCH překvapení.

S láskou Kytička 

Obrazek

 

Obrazek

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Znamení

(Radek , 12. 8. 2022 2:55)

Krásný příběh. Vesmír nám neustále předkládá znamení. Jsou úplně všude. Pamatuji si, když jsem o nich slyšel (četl) poprvé. Byli to krahujci v knize Egypťan Synuhet. A né naposledy v knize (audioknize) Alchymista, od pana Lukáše Hlavici. Jmenuji proto, že teprve v ten moment jsem se na to zaměřil. Cele a úplně. Tehdy jsem ležel v autě v Alpách s expritelkyní, se kterou už jsem žil/nežil v Německu víc jak pět let. Zvláštní noc. Nikdy na ni nezapomenu. Zvláštní je i to, jakou mělo každé slovo váhu. Nemůžu se ubránit příměru se Smrťovým hlasem ( Sir Terrence Pratchett, Zeměplocha ). Tu noc jsem se rozhodl, že se vrátím zpět domů. Ne sice na Moravu, ale do Čech. „Když se rozhodneš začít žít svůj příběh, celý vesmír se spojí aby Ti pomohl splnit všechny Tvoje sny“. Tak nějak to Lukáš říkal... Taky tam bylo znamení v podobě ptáků dravců. Od té doby si všímám znamení. Jsou všude a pořád. Teď žiju v matičce stověžaté a poprvé v životě jsem doopravdy šťastný. Už se mi splnily skoro všechny sny, až na poslední. Vtip je v tom, pořád si přát něco nového - něco dalšího co vás zase posune dál... Díky a ať se daří. Ať se vám plní všechny vaše sny a ať si máte vždycky co nového přát.

motýlek

(Ivča, 1. 11. 2009 17:14)

Přeji krásný podvečer.Taky se chci podělit o příběhu s motýlkem.10.7.2002.měla pohřeb moje kamarádka.Dcera Anička která tenkrát měla 12 let chtěla jít snáma na pohřeb,ale já jsem jí to vymlouvala/je hodně citlivá/a řekla jsem jí, že Lucinka se s ní přijde určitě rozloučit jako krásný motýlek.Druhý den ráno Anička volala, že Lucinka je u nás. V pokojíčku měla krásneho motýlka.

Tatinek nebo babicka - jako motylek?

(Eva, 23. 9. 2009 11:50)

Take bych se rada chtela podelit o nezapomenutelny zazitek s nadhernym barevnym motylkem. Muj tatinek umrel pred 15 lety kdyz mi bylo 25 let. Od malicka mne braval s sebou na maly hrbitov za mestem, kde byla pochovana jeho maminka. Umrela kdyz byl muj tatinek jeste maly. Ja mou babicku nikdy nepoznala a ani jsem ji nevidela na fotce. Ale rada jsem za ni chodila na hrbitov a starala se o jeji hrobecek spolu s tatinkem. Po jeho smrti jsem tam nechodila tak casto, ale po kazde kdyz je volna chvile tak tam jdu a pomodlim se a zapalim svicku. Pred ctrnacti dny jsem tam byla v pozdnich odpolednich hodinach, bylo sychravo a pochmurno. Byla jsem smutna jak hrbitov chatra a jak bylo vse zarostle a neupravene, protoze nejsou penize na sluzby. Hrobecek babicky byl take hodne zarostly a tak jsem vytrhla se ten nejvetsi ker uprostred a najednou na nahrobnim kameni sedel nadherny barevny motyl a roztahoval ci protahoval sva kridla jako by chtel rict ‘hmm proc me budis uz jsem se skoro chystal prezimovat’ :-) Byl vazne nadherny. A tak jsem umistila vres na nahrobni kamen, zapalila svicku a pomodlila se. Omluvila jsem se motylkovi za vyruseni a tise odesla.... Preji vsem krasny slunickovy den. Eva

Motyl

(Jana, 22. 9. 2009 19:51)

Ja bych se chtela podelit taky o zazitek, napisi ho kratce. Ja jsem se se svym autem dostala na hodne spatnou cestu a neslo jak obratit auto...prosila jsem andelicky o pomoc, najednou mi vletel do auta oknem motyl a sednul si na moje rameno, ja se ale lekla, vyplasila ho, tak se usadil na predni kapote auta a sedel tam celou dobu nez jsem tu cestu prekonala...mela jsem pocit, ze to muj ochrance mne takhle chtel uklidnit a vzal na sebe podobu motylka....
Je to mozne, vidte?

MOTÝLCI

(Renata J, 20. 9. 2009 23:32)

Ráda bych se podělila o zkušenost s mými motýlky.
28.9 2009 tomu bude rok ,co mi "odešla moje dcerka".
Chodím obden na hřbitov zalévat kytičky a zapalovat svíčinku.Nepláču...je to rituálek,který je spojen s venčením mých pejsků.Kamilku mám v srdíčku a denně cítím její blízkost.
Pokud,ale jdu na hřbitov zalýt kytičky a zapálit svíčinku S UKRUTNOU BOLESTÍ v srdíčku...vždy je tam !!! MOTÝLEK - vždy ten stejný,poletující s kytičky na kytičku,kterou právě zalévám..,mohu se ho i dotknout - je tam VŽDY - když mám bolest.
Cítím z něj tak obrovskou sílu lásky,že musí plakat,ale radostí!!!
Děkuji za tento zázrak,který pomohl i naší Kytičce.
S láskou k Vám všem...Renata

Pro Petru

(Aria Keboke, 20. 9. 2009 17:08)

Moc ti děkuju :)

pro Ariu Keboke

(Petra, 20. 9. 2009 13:58)

krátkozrakost-možná příčina podle Louise-strach z budoucnosti.Afirmace,které si neustále opakovat-Přijímám Boží vedení,jsem neustále v bezpečí.Louise doporučuje opakovat to i 400krát denně.:-)
Přeju atˇ ti to pomůže.Petra

pro Aňu

(Kytička, 20. 9. 2009 9:43)

Milá Aňo,zde není prostor pro reklamu na weby, které neznám.Každá reklama má svá pravidla a prostor. Prosím o respektování těchto pravidel.Přeji všem krásný sluníčkový den.
S láskou Kytička

Pro Petru

(Aria Keboke, 19. 9. 2009 19:27)

Tak to je úžasný :) já jsem krátkozraká.
A opravdu moc ti děkuji za ochotu.
Samozřejmě zázraky nečekám, ale ráda vyzkouším.
Děkuji ti moc!

Poděkování

(Monika, 19. 9. 2009 14:52)

Dobrý den, dnes jsem poprvé narazila na tyto stránky a jsem mile překvapena,JAKÝ POKLAD JSEM V NICH NAŠLA!!! Moc Vám za ně děkuji, je vidět, že né všichni jsou zkažení touto dobou a nesnaží se na druhých vydělávat jen peníze a že to, co děláte pramení z dobrého srdce a upřímné lásky, děkuji také Michaele za krásné obrázky Andílku a za tu spoustu LÁSKY, kterou do těchto stránek dáváte, škoda jen, že jsem je neobjevila dříve, třeba bych se mohla pak zúčastnit nějakého Vašoho semináře, nebo Vás poprosit o radu, protože dost často se mi stává, že nevím kudy kam, také od dětství trpím na deprese, už dlouho se zabívám duchovnem a Anděly...Ještě jednou Vám Kytičko Děkuji. Monika

Pro Ariu Keboke

(Petra, 18. 9. 2009 21:33)

Mám úžasnou knížku od Louise L.Hay Uzdrav své tělo.Napiš mi tvou konkrétní oční vadu a napíšu ti,co podle Louise tuto nemoc způsobuje a její řešení.Za zkoušku nic nedáš,ale je pravda,že jsem si to včera vyzkoušela při bolesti hlavy.Už jsem měla připravenou tabletku,ale řekla jsem si,že vyzkouším její teorii a skutečně mě asi po půl hodině ta bolest přešla.Ne sice úplně na 100%,ale už jsem nepotřebovala prášek.Myslím,že na poprvé to nebyl špatný výsledek.Síla psychiky je opravdu neuvěřitelná záležitost.Samozřejmě neslibuji zázraky a co se očí týče,pravděpodobně to bude dlouhodobá záležitost.

Pro Rendu

(Aria Keboke, 18. 9. 2009 19:03)

Moc ti děkuji za pomoc.
Měj se krásně, Aria :)

Pro Ariu Keboke

(renda, 18. 9. 2009 13:32)

Ario spousta nemoci se da vylecit, ale neni to vubec jednoduche hlavne clovek musi najit duchovni pricinu a pak na sobe pracovat dobra knizka je od jednoho pana lecitele, Hrabica se jmenuje, ale nechci tu moc delat reklamu. Myslim, ze muze byt i dobra navsteva nekoho kdo o tom neco vi. Ono dulezite je prijit na tu pricinu, protoze pak se nemoc, treba vraci, dokud clovek nepochopi. Snad to tak staci. Hezky vikend vsem preji Renda

Můj anděl Ariel

(Děkuji Peti, 17. 9. 2009 20:38)

Děkuji za názor! Já nikdy do kostela nechodila a nevadí mi to. Mně se totiž církev jako taková nelíbí... Nedávno jsem byla na pohřbu mladého člověka, konal se v kostele a ať se na mně lidé co chodí do kostela nezlobí ale bylo to hrozné. Pro mě je pohřeb poslední rozloučení-pocta a vzpomínka na milovaného člověka který nás opustil, zavzpomínání na jeho život... Ale řekli tam o něm pár slov a zbytek byl o tom jak musíme prosit boha o odpustění a kdoví co ještě, nakonec nás obešli a vybrali peníze. Nechápu tady ty rituály ale přišlo mi to vůči zemřelému dost hnusné! Víte nelíbí se mi ani to že znám takové lidi kteří se v životě nechovají příliš hezky a myslí si když půjdou do kostela a poprosí o odpuštění mají čistý štít....

Můj anděl Ariel

(Děkuji Peti, 17. 9. 2009 20:38)

Děkuji za názor! Já nikdy do kostela nechodila a nevadí mi to. Mně se totiž církev jako taková nelíbí... Nedávno jsem byla na pohřbu mladého člověka, konal se v kostele a ať se na mně lidé co chodí do kostela nezlobí ale bylo to hrozné. Pro mě je pohřeb poslední rozloučení-pocta a vzpomínka na milovaného člověka který nás opustil, zavzpomínání na jeho život... Ale řekli tam o něm pár slov a zbytek byl o tom jak musíme prosit boha o odpustění a kdoví co ještě, nakonec nás obešli a vybrali peníze. Nechápu tady ty rituály ale přišlo mi to vůči zemřelému dost hnusné! Víte nelíbí se mi ani to že znám takové lidi kteří se v životě nechovají příliš hezky a myslí si když půjdou do kostela a poprosí o odpuštění mají čistý štít....

Uzdravení

(Aria Keboke, 17. 9. 2009 19:54)

Dobrý den,
myslíte si, že se lidé mohou uzdravit i z takových nemocí jakým doktoři nedávají šanci a dokonce je nazývají vady? Já už dlouho nosím brýle a hrozně mě trápí, že skoro na vše už jsou léky ale na tohle nic, už mnohokrát jsem prosila andílky, aby mě přivedli na správnou cestu, ale zdá se mi jako bych byla zablokovaná a neslyšela je :(
Děkuju všem :)
A moc pozdravuju Kytičku, aby ji stále andílci chránili :)

pro anděla Ariela

(Petra, 17. 9. 2009 19:41)

ahojky,andílci tě slyší 100% a chtějí ti pomáhat,stačí jen požádat a budou ti kdykoliv k dispozici.Oni ctí zákon svobodné vůle,tudíž do tvého života bez tvého svolení zasahovat nemohou-vyjímkou je pokud ti jde o život a ještě nepřišel tvůj čas.Pak zasáhnou.Úžasné knížky na toto téma má Doreen Virtue,moc doporučuji.Sama mám úžasné zážitky s anděly.
Co se týče víry-věřím v Boha,ale ne v takového jakého nám ukazuje církev,nevěřím,že Bůh trestá apod.Po přečtení Hovorů s Bohem jsem vše přehodnotila.Do kostela nechodím,svou víru mám v sobě.Jak jsem psala,mé názory se neztotožňují s názory církve.Přeju ti sluníčkové dny plné lásky.Petra

misky vah

(Můj anděl Ariel, 17. 9. 2009 18:27)

Dobrý den,
Už pár týdnů navštěvuji Vaše stránky a čtu příběhy... Není to tak dlouho co jsem řešila otázku smrti - je po ní něco nebo ne? Nakoupila jsem knihy o umírání a o životě po smrti, donutili mne k přemýšlení. Vždy jsem doufala že snad smrtí život nekončí ale jako člověk stále beru smrt jako definitivu a i když se mi tyto dvě slova definitiva a další život převažují jako by byly na miskách vah, myslím že dokud budu žít, definitiva bude mít větší váhu. Jak to je všichni zjistíme až po smrti. Víte snažím se být na jednu stranu realista ale je pravda že sem tam promlouvám ke "svému andílku" ale nevím jestli má slova někdo slyší. Chtěla bych znát něčí názor.... Chodíte do kostela? Víte mě kostel příjde jao blbost, myslím že každý který věří-ať v cokoliv by to měl uctívat v sobě, v soukromí. Děkuji za každý názor

to je krásný příběh

(Peťulka- Pírko, 17. 9. 2009 14:01)

jakoby nebyl ani skutečný a přesto je..Měla jsem husí kůži, když jsem ho četla.ještě, že ty ochránce máme, také se k nim v poslední době více upínám, modlím se za své děti, večer, co večer..Děkuji Kytičko za krásné zastavení s tvým příběhem..

Motylci

(renda, 15. 9. 2009 11:37)

Taky si myslim, ze motylci jsou vyslanci andelu uz parkrat se mi stalo, ze kdy jsem myslel na andilky tak kolem mne poletovali motylci a nektery si i na mne sedl.A je to fajn vedet, ze je porad nekdo s vami a hlida vas.Dekuju moc za andilky ze jsou s nama a tak moc nam vsem pomahaji. Hezky a laskyplny den preji vsem Renda



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 6
Celkem: 3259194
Měsíc: 15430
Den: 512