Jdi na obsah Jdi na menu

BOŽE, PROČ NÁS TO NĚKDY TAK PŘÍLIŠ BOLÍ?

8. 12. 2009

BOŽE, PROČ NÁS TO NĚKDY TAK PŘÍLIŠ BOLÍ?
 
ObrazekDnes zatím nebudu psát o průběhu masérského kurzu, který jsme společně prožili o víkendu v Novém Jičíně (nemám ještě k dispozici fotečky).

To co mi sluníčka moje dnes leží na srdci, je otázka, kterou jsem musela po sobotním zasvěcování do energie Miguraj vyslovit.

BOŽE, PROČ NÁS TO NĚKDY TAK PŘÍLIŠ BOLÍ?

 
Všichni jsme na zasvěcení moc těšili, protože tyto prožitky jsou vždy nepopsatelné a zvláštní. Zklidnění a otevření pomyslné brány k vyšším vibracím je obvykle provázeno určitými jevy a prožitky.

To co mi na našem duchovním společenství, které jsme za ten čas, co se setkáváme vytvořili moc líbí je fakt, že každý si svůj duchovní směr vybírá sám. Nikdo nikomu nediktuje žádné dogma. Naše jediné pravidlo – to je dodržování klasických duchovních zákonů.Proto je nám spolu vždy tak hezky, protože nikdo neomezuje naši osobní svobodu.

Nikdo neuráží budhismus, nebo křesťansví, či jiné směry náboženství.
Každý z nás se snaží jít po té cestě, jejíž směr cítí uvnitř sebe, ve svém nitru.
A tak přijela na kurz i Anička z Vysočiny a konkrétně Anička přijala před dvěma týdny křest v evangelickém kostele. Radovala jsem se s ní, protože i ona se radovala z této nové cesty. Anička je dušička plná lásky, je vždy otevřená, ochotná a velmi citlivá.
Věděla jsem, jakou radost má z toho, že našla svou cestu. Také jsem jí chtěla udělat radost, neboť jsem se chtěla podílet na jejím štěstí. Věděla jsem,že chtěla přijmout energii Miguraj st.4, vím,že její úcta k P. Marii je upřímná, a to byl důvod, k mému rozhodnutí, darovat Aničce právě toto zasvěcení.
 
Obě jsme se těšily na večer. Pokaždé když přijímám tuto krásnou Mariánskou energii, cítím bolest a lítost, že jsme někdy tak moc nevděční a že si tak málo uvědomujeme, jak nás Bůh, Marie, a ostatní bytosti lásky milují.

 

Reakce Aničky na tuto energii, byla ale moc bolestná. Obrazy z minulých životů se otevřely a odkryly staré, hluboké rány. Anička proplakala celý večer. Bylo mi tak těžko, z pohledu na její utrpení a uvědomění si, že jsem jí svým dárkem způsobila tolik bolesti. 

     „Bože, proč nás to někdy tak příliš bolí?“

Proč musela tato dušička místo radosti cítit smutek, místo krásných pocitů jen bolest lítost a trápení?

Její stav se nelepšil ani v průběhu noci, ani ráno a tak se mně ostatní účastníci následující den opatrně s obavami ptali, co se Aničce vlastně stalo? Tak moc to bylo vidět.

Obrazek

ObrazekAndělé mi dali toto vysvětlení: 

Milovaná sestřičko. Aby jste se mohli posunout do vibračně vyšší roviny, nemůžete mít nezhojené staré rány ve své duši. Pokud není plně odpuštěno a vyléčeno všechno to, co kdysi způsobilo utrpení, stále Vás toto břemeno drží v nižších vibračních úrovních. Dříve jste tomuto dění, říkali pokání.

Lidé si sypali popel na hlavu, fyzicky si ubližovali, veřejně se ponižovali, aby dokázali cítit bolest a lítost. Už tehdy věděli, že bolest je očišťující proces. Jen se snažili uměle vytvořit tyto pocity.

Někdy jen z pouhé potřeby, aby to ostatní viděli, dávali svou bolest na obdiv druhých. Když Vy nyní přijímáte očistné energie, které Vám byly poslány, tyto pocity k Vám přicházejí samovolně, a jsou zcela upřímné. My tento proces ještě více urychlujeme. Když to bolí, je to správná cesta, protože přes bolest k Vám proudí další, tolik potřebné milosti. S bolestí, ale zároveň přichází síla, tuto bolest překonávat a uzdravovat.

Vaši bratři, milující bytosti světla

Obrazek

Hodně jsem v posledních dvou dnech o tom přemýšlela. Myslím, že Anička už také všechno pochopila a snad mi promine, že mám pocit, že by tu nemělo chybět také
její vyjádření.
 

ObrazekMilá Kytičko,
Ještě jednou Ti chci moc poděkovat za víkendový seminář a také za to , že jsi mi ke křtinám dala zasvědceni do čtvrtého stupně. To co se dělo po zasvědceni bylo sice dost tvrdé, ale já už teď vím, že nezbytně nutné, měla jsem si tím všim projít a Tobě jsem nesmírně vděčná, že jsi mi umožnila tohle na sobě prožít. Ještě mírně cítím vnítřní bolest, ale ta pomalu odeznívá, jestli budu smět vědět, proč jsem tohle musela prožít, tak se to jistě dovím, ale myslím si, že to není až zas tak důležité, podstatné je co mi přinesl tenhle prožitek.

S pokorou jsem příjmula vnitřní bolest, asi jí někdo prožil někdy na sobě a já měla teď tohle také cítit. ikdyž to moc bolí jsem  i za tuhle bolest vděčná.


V noci jsem měla živý sen, bylo mi sděleno, že bych Ti měla ještě jednou za tenhle prožitek poděkovat a já Ti opravdu za srdce ještě jednou děkuji, vím, že si měla pochybnosti, zda tenhle dárek byl správný. Kytičko byl, nemohla si mi dát nic hodnotnějšího! Chci aby si věděla, že jsem šťastná a nesmírně vděčná Bohu, že jsem Tě mohla ve svém životě a na svojí duchovní cestě potkat, že smím být občas v Tvojí blízkosti a trávit s Tebou alespoň pár hodin.

Děkuji Ti za to, že jsi.
S nesmírnou láskou a vděčností Tě objímám. Mám Tě moc ráda. Anička

Obrazek

Já děkuji za tyto slova, která mi pomohla si uvědomit a pochopit určité věci.
Děkuji i dušičce, která mi včera napsala, že když lékař dává do rány desinfekci, tak to pálí, bolí, ale rána se lépe zahojí.
Naše fyzická i jemnohmotná těla přece fungují podobně.
A tak děkuji s pokorou všem bytostem světla, za desinfekci našich duší.
I to je někdy potřeba. Věřte mi moje sluníčka, nechci Vám do Vašich ran sypat sůl, i mně to zároveň velmi bolí.
Mám Vás všechny moc ráda

Kytička

Obrazek

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Děkuji

(Monika, 2. 1. 2010 11:13)

Jsem ráda za tento článek, protože i já cítím hodně bolesti a také si uvědomuji, že to člověk musí umět přijmout, aby se posunul dál a opět se mi vybavuje píseň, kterou nám Kytička hrála na semináři, je od K. Kryla-,,Děkuji",musíme se naučit přijmout i BOLEST a děkovat za ní, i když nás to hodně bolí a třeba to ani nechápeme. Děkuji Monika

Děkuji

(Pavla, 16. 12. 2009 11:10)

Děkuji. Bylo to zvláštní - neodsuzoval mne,nevyčítal - prostě tam byl se svojí láskou a ukázal mi,že ani já nemám vyčítat.Láska je všude,jenom se člověk musí dobře podívat.Je zapotřebí ještě hodně se učit a naučit se pracovat s tím,co nám bůh nadělil.
Jinak děkuji za tyto nádherné stránky a těším se,až bude probíhat Seminář blízko Prahy.

pro Pavlu

(modroocka, 14. 12. 2009 16:27)

Jak uzasny a moudry archandel!
Do sve vlastni minulosti a budoucnosti nevidime. Ale muzeme se podivat oklikou.
Udelala jsi to a ... nemuzes to zmenit. I tak jsi nemela odvahu hledat souvilosti, ktere toho muze vedly k tak hroznemu cinu.
Mas urcite schopnosti.
Ty nejsou pro to, aby Te trapily ci desily. Je treba se s nimi naucit pracovat.
Mas moznost pomahat druhym lidem. Uvidis to, co je vesele, ale vetsinou i hodne smutne, bolestive. Je treba se na to pripravit. Nebat se.
A vzdy hledat reseni, jak byt v budoucnu lepsi.
Vzdy jsem rikala: "Chudak Pan Buh, ktery toto vsechno vidi, slysi... a i tak nam stale pomaha."

Návrat a pochopení

(Pavla, 13. 12. 2009 11:51)

Dobrý den.Chodím na tyto stránky často,díky těmto stránkám občas najdu vysvětlení na určité věci.Možná mi někdo poradí,jste tady všichni,kdo o těchto věcech hodně víte a já nemám možnost s nikým o tomto hovořit.Od mala jsem měla stavy změněného vědomí a já byla na krátkou dobu v blízké budoucnosti.Měla jsem dny,kdy jsem cítila,jak mnou protéká nezvyká energie-celá jsem hořela,že to cítili lidé na půl metru přede mnou a v rukách jsem měla hroznou horkost.Nedělalo mi to dobře a mně se podařilo určitýma technikama toto hodně omezit.Začala jsem na sobě cvičit a díky tomu už se otvírám cíleně.Před dvěma dny jsem zkusila návrat do minulých životů.Vlezla jsem do jedněch dveří,ale cítila jsem,že mám jít pryč.U druhých dveří to same až do třetích mne to pustilo.To,co tam bylo-muž,kterého znám a který mne jako malou týral chtěl hodit miminko do vařícího kotle.Utekla jsem pryč v hrůze.Tam na mne čekal archanděl Uriel.Ptala jsem se,na toto mi neodpověděl,odpověděl mi úplně na něco jiného co mne trápilo,ukázal mi věc,kterou jsem si neuvědomovala a já cítila vděčnost a lásku.
Pavla

pro Aničku

(modroočka, 9. 12. 2009 4:35)

S dovolením bych ráda k tomu tematu připsala pár řádek.
Častokrát dostávám od lidí otázku, proč je naše minulost zablokována, potom se těžko napravují chyby atd. To je jen náš lidský omezený pohled a taky možná i vzdor. Nevidíme souvislosti, neuvědomujeme si je...
Tvůj prožitek a uveřejnění na těchto stránkách je vysvětlením. Děkuji za ně Tobě i Kytičce.
Naše minulost MUSÍ být zablokována (díky Bohu za jeho moudrost).
Jsme "jen" lidi a ne vždy zvládneme každou životní situaci. A pokud jsme se už posunuli o několik kroků dál, zpětný pohled do minulosti nás opět bolí.
Aničko, odpusť sobě i těm, kterým jsi ublížila. Dnes už jsi jiný člověk. Už víš, že to nebylo správné. Neřeš minulost, tu nezměníš, ale pracuj na své budoucnosti.
Přeji Ti hodně štěstí. :)

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 7
Celkem: 3255491
Měsíc: 16644
Den: 537