Jdi na obsah Jdi na menu

VAŠE DOTAZY K CHORVATSKU

1. 5. 2008

ObrazekKytičko, prosím, jak bude probíhat ta naše dovolená v Chorvatsku?
Kamarádka přemýšlí o tom, že by s námi jela, ale neví ještě, jestli dostane v
tomto termínu volno. Tak by mně zajímalo, jestli jsou ještě volné poukazy a kdy je poslední termín rezervace?

Děkuji J.

Janinko, já jsem rezervovala dostatek poukazů. Ale už mně tlačil termín, takže od tohoto týdne jsem zbylé poukazy nabídla volně k prodeji do ostatních CK. Zde je letáček, který je v nabídce všech partnerů CK - Valaška

 

**** CHORVATSKO 2008 - OSTROV PAG ****


RELAXAČNÍ DOVOLENÁ „
Termíny:    30.6.2008 - 9.7.2008   a    7.7. – 16.7.2008
Místo: Ostrov PAG – penzion Tauzer
Cena: 6 89OKč

V této ceně je zahrnuto: Ubytování, doprava busem,polopenze a pozor: i pobytová taxa !
………………………………………………….

Penzion Tauzer se nachází v klidné části vesničky Mandre.
Fascinuje dominantní horskou krajinou a křišťálově
čistým mořem i rajským klidem.

Obrazek

Ubytování :2 lůžkové pokoje,některé s možností přistýlky,sprcha WC.
Vybavení :TV,přehrávač,varná konvice, menší lednice.
Typ stravování: polopenze – česká kuchyně(formou samoobsluhy)
Pláž oblázková s pozvolným sestupem do moře cca 150m od penzionu.

Budeme nejen relaxovat a užívat si meditační techniky při východu i západu slunce,přímo na pláži. Naučíme se základy cvičení jógy pro upevnění zdraví těla,i duše. Pronikneme do tajů aromaterapie, numerologie a síly podvědomí. Načerpáme duševní i tělesné síly a změníme negativní vibrace i myšlení. Budeme malovat mandalky a učit se číst v našem emocionálním vědomí. Na každý den je proVás připraven zajímavý program.

VEČERY BUDOU TANEČNÍ S ŽIVOU HUDBOU!!!!
Samozřejmě si budeme užívat moře a sluníčka!!
Takto vypadá zátoka, kde budeme meditovat.

Obrazek

Obrazek

Těší na Vás Jana Kubínová – lektorka meditačních kursů a terapií.

a CK VALAŠKA – záruka Vaši spokojené dovolené

Pokud by s námi chtěl ještě někdo vyrazit s andílky za sluníčkem, musel by se u mě přihlásit a zálohu 2000Kč zaplatit CK Valaška. Číslo účtu je zde na stránkách .Ještě to je možné, ale nevím přesně jak dlouho budou poukazy k dispozici.
Dovolená v Chorvatsku není jen pro dušičky zabývající se duchovním životem, je pro každého,
kdo chce v příjemném prostředí, s milými lidmi načerpat fyzické i psychické síly, nebo jen tak relaxovat. Všechny aktivity jsou dobrovolné a záleží pouze na Vašem výběru.

Chtěla bych upozornit všechny maminky, že v druhém turnusu bude zajištěno hlídání jejich dětí,v době meditací a cvičení jógy.

Na každý den je připraven program a večer se bude tancovat.
Všichni mi píšete, jak už se moc těšíte. Já se také těším, určitě budou krásné společné procházky
a navštívíme zajímavé místa tohoto půvabného ostrova.
Budu zde pravidelně dávat instrukce a odpovídat na Vaše dotazy.

S láskou Kytička

 

Kytičko, je vhodné brát s sebou manžela? Mám obavu, že by se s námi nudil.

V.
To nechávám na tobě Vlastičko,můj manžel se mnou jede, takže v každém případě tam bude mít společnost. Zkrátka si vybereš, které akce s námi budeš realizovat a zbytek času máš pro manžela.

Chtěla bych se zeptat, jestli je možné využít vlastní dopravu.
Petra.
Možné, to Peťko, samozřejmě je, ale určitě to není cenově zvýhodněno tak, aby to bylo zajímavé.

Navíc v autobusu bude určitě skvělá nálada.

 Kytičko, jak je to s pojištěním? Abych věděla, zda nám to zařídíš, nebo je to individuální záležitost.
Věra

Věrunko, máš na mysli nejspíše cestovní pojištění, to je individuální záležitost. Nicméně velmi důležitá, před každým vycestováním. Můj tip, Cestovní pojištění UNIQa  je kompletní pojištění léčebných výloh a asistenčních služeb. Cena je 25Kč/ na den a osobu./ Ale záleží  na vlastním výběru Cestovní  pojištění je možno uzavřít na každé pobočce pojišťovny, banky ČSOB, a podobně. Zkrátka všude, kde se uzavírají smlouvy.

Kytičko, prosím, kdy nám dáš vědět, co je nutné si vzít s sebou do Chorvatska?

Monča

 Moni, budu Vás určitě informovat včas, ještě v průběhu měsíce května.
Ale nebude to z mé strany nic speciálního, v podstatě všechno, co si berou děvčata na semináře.Navíc jen karimatku, nebo nějakou podložku na cvičení, kterou si stejně určitě budete brát na pláž. Pro Ty dušičky, které v Chorvatsku ještě nebyly, sepíšu seznam důležitých věcí. Např. boty do vody, protože na rozdíl od Itálie, v Chorvatsku je mořský ježek velmi častým společníkem a šlápnutí bosou nohou na tohoto tvorečka může být hodně nepříjemné. Tito živočichové jsou ale známkou čistého moře.

Otevírám komentáře a případné další dotazy pište zde. Odpovím,Vám to co vím, a co nevím, zjistím na CK.

Vaše Kytička

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Brno

(Norika, 17. 6. 2008 20:46)

Milé Slovenky. Kedže je problém s autobusom a odchádza sa až z Brna, môžem ponúknuť odvoz z Bratislavy. Mňa manžel odvezie a máme voľné miesta. Keby ste mala niektorá záujem, tak mi zavolajte na telefónne číslo 0905 938 658 alebo mi napíšte mail caletka@chello.sk

Pavla

(cestovní doklad, 13. 6. 2008 14:38)

Několikrát jsem se ujišťovala, že do Chorvatska se dá už vyjet na občanku. Na tu zelenou, zalitou ve fólii a vyšší typy. Dneska jsem se v cestovce dozvěděla, že se dá bez problémů už 2 roky vyjet i na řidičský průkaz.

svozy

(Pavla, 13. 6. 2008 12:43)

Holky proč se tak rozčilujete. Kdyby jste si kupovaly "jen tak" dovolenou, nikdy by jste nešly do moravské cestovky, ale pražské. Chtěly jsme ale dovolenou s Kytičkou. Kyti to zařídila ve svém prostředí..na MORAVĚ. A z toho pak vyplívá, že se dobrovolně musíme přizpůsobit a zařídit místu působnosti této cestovky. Navíc cena zájezdu je pro nás od Kytičky o dost nižší, než pro "veřejnost"! Je to hlavně úplně stejná situace, když si lidi z Moravy kupují leteckou dovolenou. Taky se nějak musí dopravit na Ruzyni. Vlakových spojení je taky dost. Paní z cestovky mi napsala, že konkrétní trasa svozů bude až týden před dovolenou. Vždy mi velice ochotně a rychle zodpověděly všechny mé dotazy. Nemůžu si stěžovat na jednání. Pěkný den pro všechny přeji a taky co nejmenší cestovní horečku!!!

Svozy

(Lenka, 13. 6. 2008 6:36)

Děkuji za vysvětlení , ale celá věc je mi jako Aničce velice nepříjemná, já necestuji jen z Prahy do Brna , ale musím se ještě dostat z Jičína do Prahy a to celou věc ještě komlikuje.Moc mě to mrzí , nejde mi snad ani o peníze ,ale kdybych věděla , že nástupní místo je pouze Brno se zájezdem bych váhala.Student Agency jsem už využila, autobus měl hod. zpoždění.S láskou Lenka

Svozy klientů

(Anuška, 11. 6. 2008 22:56)

Milá Anuško,CK VALAŠKA oslovila několik cestovních kanceláří, nebylo to tak,že se čekalo na zaplacení,zájezd měl být zaplacen do 30.5.Opravdu se snažili.Cena zájezdu je velmi slušná.Já se k tomu samozřejmě vyjádřím.
Zlatíčka moje, dívala jsem se tedy do smluvních podmínek.
CK si vyhrazuje toto:
Poukazy a pokyny na cestu budou vydány zpravidla 7 dnů před datem odjezdu.
CK je oprávněna zejména v případech, které nemůžeme ovlivnit, zrušit zájezd, přesunout termín
odjezdu či upravit cenu.
Ceny zájezdů jsou cenami sjednanými dohodou mezi cestovní kanceláří a zákazníkem. (Ceny pro rok 2008 byly kalkulovány s cenami PHM k 30. 11. 2007).
A ještě jsem našla tuto informaci:
PALIVOVÝ PŘÍPLATEK29.5.2008Z důvodů růstu cen PHM zavádíme ode dne 29.5.2008 Povinný palivový příplatek ve výši 200,- Kč/osoba na každý zakoupený autokarový zájezd. Příplatek se nevztahuje na zájezdy zakoupené do 28.5.2008. Tento příplatek bude automaticky přiúčtován.
Cena pohonných hmot značně vzrostla. Někteří z vás si zájezd zarezervovali, ale zaplatili jej až v měsíci červnu. A NAŠE POUKAZY PŘESTO ZŮSTAVAJÍ NA STEJNÉ CENĚ !!!
Dále jsem zjistila že nově zavedli dálniční poplatky ve Slovinsku. Takže opět navýšení ceny.
Nic takového se nám do našich poukazů nezapočítává. Toto jsou okolnosti, které nemůžeme ovlivnit. Prostě tady jsou a my se s nimi musíme vyrovnat.
CK Valaška mi slíbila.,že zajistí svoz. To je pravda. Já jsem cestovala na dovolenou před několika lety s CK Gargáno, nástupní místo bylo taktéž v Brně. Slíbili svoz z Valašského Meziříčí do Brna cca 200km. Ovšem museli jsme si tuto cestu zaplatit( přibližně 300kč) na osobu. Toto jsem považovala za zcela běžné. Lístek Student Agency stojí 130kč z Prahy do Brna. Spoje odjíždějí z Prahy do Brna co půl hodiny. Přestupovat by jste museli tak jako tak. Nevidím v tom až tak velký zásadní problém. Věřím, že celou tuto situaci společně zvládneme a šťastně odjedeme.
S láskou Kytička

Kytičce

(Anuše, 11. 6. 2008 17:42)

Jsem překvapena jednáním CK Valaška,jak jsi mi Kytičko odpovídala na dotaz ze dne 18.5.bylo slíbeno odvoz do Brna a nyní je to jinak.Ta rada s cestovní kanceláře je dobrá,škoda jen ,že se čekalo na zaplacení a pak přijde tato informace .Je to neseriozní jednání a myslím ,že nejsme jediní koho to překvapí.Opravdu se s tím nedá nic dělat?Nezdá se mi ,že pani majitelka CK nevěděla už dříve ,že v pondělí to nejde zařídit .Proč to nenapsala do smlouvy ,kterou nám zasílala zpět.Uváděla jsem nástupní místo Praha,ke smlouvě bylo připsáno,budeme vás včas informovat.Proto jsme se domnívali,že informace se bude týkat svozu z Prahy do Brna.Můžeš se tomu ty sama nějak vyjádřit?

zjištěné info o výletech

(Pavla, 24. 5. 2008 14:27)

Toto mi poslala paní z cestovky, když jsem se ptala na cenu výletů:
Co se týká výletů tak orientační ceny dostanete v pokynech k odjezdu týden před termínkem... Výlety se tam dají platit i v Kč,
přímo u našeho delegáta - ceny výletů vycházejí cca na 350 Kč/os. Celodenní výlet lodí se platí v HRK ca 200,-HRK/os.

Anušce

(KYTIČKA, 22. 5. 2008 9:19)

Majitelka CK mi slíbila, že z Prahy do Brna zařídí svoz.
Kytička

Pro Noriku

(KYTIČKA, 22. 5. 2008 9:18)

Nástupní místa se stanoví tak dva týdny před odjezdem.Pojede se přes Slovensko, dám Ti co nejdříve vědět kudy povede trasa.
Smlouvy s CK dostanete v průběhu tohoto týdne písemně.
Kytička

Pro Kytičku

(Anuše, 18. 5. 2008 9:36)

Ahoj Kytičko,mám dotaz ,který asi bude zajímat i ostatní .Kde budou nástupní místa ,slyšela jsem ,že se bude muset nastupovat v Brně.TAk to by byl asi problém ,je to hodně daleko a nevím zda by se nám podařilo někoho sehnat na odvoz.Díky za odpověď.

Slovensko

(Norika, 13. 5. 2008 19:58)

Ahoj Kytička.
Zaujímalo by ma cez ktorý kraj Slovenska sa pôjde? Čo sa týka CK, dostanem nejaké potvrdenie že som prihlásená na ich dovolenku? Ďakujem, Norika.

Pro Pavlu

(KYTIČKA, 12. 5. 2008 19:11)

Pavli, tyto informace, které mám z loňska se mohly změnit. Proto se na všechno zeptám.
Ve středu jdu do CK, a předložím tam tyto dotazy, pak ti to zde napíšu. Pokud by někdo měl ještě nějaký dotaz, pište. Já ve středu všechno zjistím.
S láskou Kytička

kapesné a pas

(Pavla, 9. 5. 2008 9:28)

Pěkný den Kytičko,
chtěla bych se zeptat, kolik penízků je dobré si brát, pro "plynulý" průběh dovolenky. Budou nějaké placené výlety, apod.? Nemám vůbec představu, co tam kolik stojí. Chtěla jsem se třeba zásobit Eury, ale včera mi došlo, že v Chorvatsku platí Kuna. Ještě jsem v Chorvatsku nebyla.
Ohledně pasu jsem slyšela, že už se nemusí brát, že se tam dá už vyjet na občanku. Já pas nemám, tak doufám,že se tam nic v zákonech nezměnilo !?

odpověď

(KYTIČKA, 1. 5. 2008 13:20)

Pavli, turnus byl naplněný,ale u některých lidiček se situace změnila a nemohou odjet. Pak tady mám i takové, kteří se přihlásili a nereagují na mé výzvy a emaily a nezaplatili zálohu. Mám tedy ještě volná místa.

1. turnus

(Pavla, 1. 5. 2008 13:02)

Kytičko, to že tu máš ještě ten 1. turnus, to znamená, že je ještě volný? Psala jsi dřív, že už je naplněný.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 7
Celkem: 3257265
Měsíc: 16219
Den: 651