Jdi na obsah Jdi na menu

NESNESU POHLED A PŘÍTOMNOST NĚKTERÝCH LIDÍ

9. 2. 2009

Obrazek Milá Kytičko,

Moc Tě zdravím, a děkuji za Tvé stránky, které se již staly mým každodenním společníkem. Díky Tvým stránkám pravidelně medituji a snažím se pracovat na otevírání svých čaker a žít tak, jak nám přikazuji zákony Vesmíru. Snažím se vidět v každém člověku, kterého mi Stvořitel pošle do cesty,  tu lepší stránku. Stále se mi, ale opakuje stejná situace. Například potkám cizího člověka, když právě nakupuji.

Naše oči se setkají a já mám zvláštní pocit. Jakoby mnou projel nepříjemný  proud nějaké energie. Víš, taková zvláštní vlna. Nevím co to je. Někdy to až fyzicky zabolí. Celý den se potom cítím

unavená a bez nálady. Moc Tě prosím Kytičko, vysvětli mi, co to je, a jak se proti tomu mám bránit. V poslední době mi hodně blízkých lidí řeklo, že se jaksi stahuji do sebe. Je pravda, že u sebe doma se cítím nejlépe a tak jsem omezila pobyt na veřejnosti na minimum.

Přeji Ti Kytičko krásné zimní dny, hodně radosti a síly.

Věrná čtenářka Tvých stránek

Iris

 

 

Drahá Iris,

To co popisuješ je problém mnohých lidiček, kteří začali sami intenzivně pracovat na otevírání vlastních čaker. Na trhu je opravdu velký výběr literatury k tomuto tématu a stává se nepřehledný. Některé knihy jsou dobré, jiné bych zařadila až do kategorie nebezpečné.

Každá čakra v našem těle má svůj velký význam co se týká přivádění energie do našich tělesných orgánů a také stavu naší psychiky, našich pocitů a kladných i negativních emocí. V některých knihách je přesný návod jak pomocí hlubší meditace čakry otevřít. To opravdu dokáže udělat každý sám. Ale v řadě publikací chybí důležité varovaní: „  Že po každém cvičení musíme své čakry opět uzavřít.“ Pokud toto neuděláme, začneme velmi brzy pociťovat problémy nejrůznějšího charakteru.

 

Otevřenost čakry č. 1.  Může narušit naše emocionální reakce. Takže se zbytečně vztekáme a zlobíme a vlastně pak nechápeme proč nás ta situace tak rozčílila. Fyzicky můžeme pociťovat bolesti v bederní páteři a v kloubech.

 

Otevřenost čakry č. 2.   Ovlivní naše sexuální pocity a jakousi vlastní ostrahu. Takže můžeme selhávat v situacích, kdy nás někdo svádí a  my nechceme. Ale nedokážeme se bránit. Vnitřně ten vlastní nesouhlas zaznamenáme, ale nakonec stejně podlehneme, protože přílišná otevřenost této čakry nám bere jakousi vnitřní sílu a sebevědomí. Stáváme se lehce ovlivnitelní i v jiných oblastech a snadno přebíráme názory druhých.

 

Trvalé otevření čakry č. 3.  Ovlivňuje hospodaření s energií v těle a jakési nabourání vlastního energického obalu kolem našeho těla. Pociťujeme výkyvy energie, náhlou únavu, a právě takové pocity, které popisuješ. Může to vyústit až do takového měřítka, že se člověk opravdu začne bát chodit mezi lidi a začne mít utkvělou představu, že mu je ubližováno záměrně od lidí, které potkává. Neschopnost pobytu v blízkosti nějakého člověka vždy svědčí o špatném ochranném systému našich energií.

 

Přílišná otevřenost 4. čakry zase způsobuje přecitlivělost až plačtivost, takový člověk je opravdu velmi citově zranitelný a reaguje i na cizí bolest neadekvátně, přecitlivěle. To samozřejmě způsobuje i zdravotní komplikace, které se dotýkají srdce a krevního oběhu v našem těle.

 

Pokud máme otevřenou až příliš čakru 6,7,  - Pak vnímáme daleko více jemnohmotné bytosti. Samozřejmě, že duchovní bytosti mohou vnímat tuto otevřenost a dávají nám najevo svou přítomnost a vytvářejí nejrůznější signály pro nás, abychom si všimli jejich přítomnosti. To nás může hodně obtěžovat a narušovat například náš poklidný spánek. Otevřenost čakry č.3, 6, nebo 7 – to je ideální stav pro bytosti, které se chtějí přivtělit na naše energické pole.

 

Milá Iris, z Tvého emailu plyne jednoznačné poučení. Není dobré jen tak experimentovat a bez hlubších znalostí zasahovat do tak důležitých center energií, jako jsou ČAKRY a násilně je takto otevírat. Můžeš ale dechovým cvičením pracovat na jejich harmonizaci. Jedno takové cvičení Ti posílám v příloze. Bylo by dobré, abychom se domluvily a já ti čakry zharmonizuji a sladím, tak, aby ses opět cítila lépe a nemusela se už bát lidí kolem sebe. Tuto harmonizace lze provést na dálku, komunikace může proběhnout přes chat na mých stránkách, ICQ, skype, nebo běžný telefon. Přeji Ti sluníčkové dny a krásné klidné sny

S láskou Kytička

Obrazek

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

duchovno ano, ale s rozumem

(Martina, 16. 3. 2009 18:06)

Možná tenhle příspěvek smažete, ale já bych se připojila k Lenčině varování. Je spousta skvělých léčitelů a lidí, kteří chtějí pomáhat. Taky jsou ale podvodníci nebo psychopati, kteří vůbec odpovědnost nemají, protože v momentální stavu, v jakém se nacházejí, vůbec nevědí, co to je, a sami potřebují pomoci. Proto je dobré mít doporučení od několika známých, nebo se řídit vlastními pocity a intuicí, a poprosit andělíčky o ochranu, než se někomu svěříte do péče. Naši ochránci nás vedou a varují, ale některý člověk, když je nezkušený, nebo příliš nadšený, může takové varování přehlédnout.

Dechová cvičení

(Denisa, 18. 2. 2009 16:52)

Milá Kytičko,
mohla by jsi dechová cvičení na harmonizaci čaker tady uveřejnit? nebo doporučit nějakou literaturu?
Děkuji mockrát!

lidé

(Mandarinka, 18. 2. 2009 16:00)

Mě se zase stává, že když jsem v řpítomnosti někoho negativního, tak jsem z toho celá nesvá a jeho přítomnost mi není příjemná. Jsem podrážděná a hádavá a nic se mi pak nechce.

Kytičce

(Lenka, 13. 2. 2009 8:09)

Ahoj Nano ,no já to moc neumím vysvětlit to otvírání čaker násilím,proto kytičko jestli můžeš vysvětli to Naně ,každopádně,když půjdeš krůček po krůčku uvidíš jak je to krásné,měj se hezky pa L.

otvírání čaker násilím ?

(nana, 12. 2. 2009 22:16)

Leni všude se píše o harmonizaci a průchodnosti čaker jak je to důležité.Představování v barvě čaker, to je otvírání ?
A co je to otevření čaker násilím ?

Janke a Evi

(Lenka, 10. 2. 2009 9:09)

Cítím potřebu se ještě rozepsat....já jsem ani nevěděla,že nějaké čakry jsou..duchovno...potom jsem potkala léčitelku,která mě tím seznámila..svým stylem...já byla moc důvěřivá ..mělo to tak být,ale cítím,že je to velká zkušenost a nelituji toho,může být teď takovým bubu pro ostatní ,ne všichni lidé,kteří mají schopnosti to nemusí s váma myslet dobře...vím,že důvěřivců je více,třeba jsme dnes pomohly otevřít oči aspoň jedné dušičce a potom to za to stálo.Kytička mě dala druhou šanci a patří ji velké díky a taky andílkům,kteří stáli a stojí při mě,přeji Vám všem jen krásné zážitky s objevováním...Lenka.

Dovolim si napisat i moj nazor :-)

(Janka, 9. 2. 2009 23:05)

Evite: Tu ide o to, ze nie kazdy vie, ze by sa cakry nemali nasilne otvarat, ci experimentovat na tejto baze bez prislusnych informacii. Tento prispevok a reakcia Kyticky je (dovolim si napisat svoj nazor)hlavne pre tych, ktori v tomto nemaju skusenosti a som rada, ze to Kyticka zverejnila. A to by ste sa Evita divila, ake "zazraky" sa deju, ked su cakry, podotykam BEZPECNE, otvorene....Podla mna ma Lenka dolezitu skusenost o ktoru je bohatsia. Som rada, ze netrvala moc dlho. A stale mame ochrancov, ktori na nas davaju pozor....

Radšej pomalšie

(Evita, 9. 2. 2009 17:54)

Prepáčte, ale neviem prečo by som si mala čakry nasilu otvárať? Čo sa stane? Budem hneď lepšia? V čom? Ja si ich len harmonizujem pomocou farieb prislúchajúcej každej čakre. Myslím si, že menej je niekedy viac a radšej sa budem posúvať dopredu pomalším tempom ako si narobiť nepríjemnosti. Viď príklad Lenky.

Čakry

(Lenka, 9. 2. 2009 17:08)

Ahoj kytičko,jsem ráda ,že jsi to tak pěkně napsala.Já jsem měla čakry otevřené,,násilím,, bez předchozího vysvětlení ,po seznámení s člověkem ,kterému jsem věřila,že má s tímto zkušenosti.Moc Vás prosím lidičky neexperimentujte a najděte si odborníka a kvalitní literaturu ,přílišné otevření čaker jsem zažila,děkuji za tuto zkušenost,ale nikomu nepřeji.Lenka.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 9
Celkem: 3260538
Měsíc: 15551
Den: 694