Jdi na obsah Jdi na menu
 


Famózní představení! Áčko rozstřílelo Jezernici!

1. 12. 2012

Krajská soutěž I. třídy - 9. kolo:

Po povedené bitvě s Bukem nám vyhládlo, tak jsme se přesunuli na "Paňák". Bylo úsměvné sledovat Zdeňka, který si dal vydatnou porci a pak řekl, že se nepohne. . Jezernice už byla tehdy v Tovačově na Klárce, kde probírali tu drtivou výhru v Kojetíně. Zavítali pak za námi na "Paňák" a sdělovali nám své dojmy. Asi hráli dost dobře...

Pak zákonitě začlo to správné hecování... že prý to bude rychlé...  Rychlé to opravdu bylo, ale ne z pohledu Jezernice, ale Tovačova. Hosté si prakticky ani neškrtli.

Podařilo se téměř nemožné - vyhrát obě čtyřhry. Následně v laufu hrající Milan zlomil v pátém setu odpor Jirky Rašky. Zdeněk, možná trošku nečekaně, smetl v důležitých koncovkách Pavla Rytíře 3:0. Jarda starší učopoval defenzivu Jiřího Horáka a Vlastík přehrál Davida Zigmunda stejným poměrem 3:1.

Zdeněk pak podlehl Jiřímu Raškovi v rozhodujícím setu, ale Jarda st. porazil po delší době Pavla a vedli jsme 7:1! I šéf-manažer Vojtěch Zona mohl být nadmíru spokojený. Takový úvod nečekal asi nikdo.

Vlastík sice prohrál s Jiřím Horákem, ale skvěle hrající Milan smetl Davida Zigmunda. Jarda st. si poradil s Jiřím R a bylo to 9:2. Desátý bod měl na raketě Vlastík, ale ten nakonec po boji s Pavlem prohrál 1:3. Rozhodující bod tak musel obstarat Milan, který v derby Horáků porazil Jiřího 3:0 a finalizoval tak vynikající víkendové představení áčka! Jen tak dál!

Tovačov A - Jezernice A 10:3
Body: Pazdera st. 3,5 (3,5), Horák 3,5 (3,5), Palčík 1,5 (2,5), Otáhal 1,5 (3,5).

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář