ISC Praha - Speed Skating Team

Rychle a stručně

Příspěvky

Jizerský Night Light Marathon (30.12.2012, Bedřichov)

 RYCHLE A STRUČNĚ  (fm) Na sklonku roku 2012 se v Bedřichově v Jizerských horách uskutečnil již 5. ročník populárního Night Light Marathonu, tedy závodu na běžkách volnou technikou, který je specifický tím, že se startuje ve večerních hodinách - povinností všech závodníků je mít svoji vlastní čelovku. Na startu se ve všech kategoriích objevilo více než 400 nadšenců, což jen svědčí o vzrůstající popularitě tohoto netradičního závodu.

 

Podgorički Maraton (28.10.2012, Černá Hora)

 RYCHLE A STRUČNĚ  (fm) Poslední říjnovou neděli se uskutečnil v hlavním městě Černé Hory Podgorici již 19. ročník Podgorického maratonu. Počasí, i přes poměrně příjemné letní teploty okolo 20C, letos pořadatelům bohužel nepřálo a tak se za vytrvalého a vydatného deště postavilo na start hlavní maratonské trati jen něco málo přes 100 závodníků.

 

German Inline Cup 2012 (6) : K2 Inlinemarathon Köln (14.10.2012)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Posledním závodem se rozloučil s letošní sezónou i prestižní German Inline Cup. Velké finále bylo na pořadu v Kolíně nad Rýnem a přineslo rozuzlení, kdo se stane celkovým vítězem tohoto seriálu pro rok 2012. I přes velmi pokročilý podzim nakonec všem zúčastněným přálo i počasí - nebylo sice nejtepleji, ze všeho nejdůležitější však bylo že nakonec se nedostavil předpokládaný déšť.

 

Brno Circuit Inline 2012 (14.10.2012)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Posledním závodem celé sezóny se stal stejně jako minulý rok vytrvalostní, 5-ti hodinový závod Brno Circuit Inline 2012. I letos nakonec bruslařům přálo počasí, které je vždy s postupujícím podzimem sázkou do loterie - bylo slunečno a i teploty se držely v přijatelných relacích. Škoda jen že se závod konal ve velmi pozdním říjnovém termínu, který měl za následek úbytek startujících.

 

Český pohár Brno - Výstaviště (7.10.2012)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Doplňkovým závodem v rámci veletrhu Sport Life na brněnském Výstavišti byl definitivně uzavřen další ročník seriálu závodů LifeInLine Tour. Počasí závodníkům tentokrát vyloženě nepřálo - od samého rána bylo zataženo a všechny závody tak probíhaly za nepříjemného deště. Na závěr celého dne pak došlo k předání cen vítězům Českého poháru a LifeInLine Tour 2012, naštěstí již v teple a suchu výstavní haly.

 

39. BMW Berlin Marathon (29.9.2012, Německo)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm)  Poslední víkend v září se jako již již tradičně uskutečnil největší inline závod na světě, Berlínský maraton. Letošní ročník přilákal na start téměř 5 000 kterým na startu přálo i jinak vrtkavé podzimní počasí - slunečný den sliboval opravdu jedinečný zážitek z jízdy uzavřeným Berlínem.

 

Siblitz Guss Halbmarathon (23.9.2012, Gera, Německo)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm)  Za slunečného počasí se v německé Geře rozloučil o uplynulé neděli se svojí sezónou i německý MSC pohár. Na startu závěrečného půlmaratonu sezóny se objevilo na 120 bruslařů, pro které byl členitý okruh jedoucí se navíc v obráceném směru po směru hodinových ručiček jistě jedním z nejtěžších závodů sezóny.

 

Inline-Speedskating-Marathon (16.9.2012, Regensburg, Německo)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm)  Na zbrusu novém okruhu a za téměř letního počasí se v Regensburgu minulou neděli uskutečnil premiérový inline půlmaraton. Nás může těšit především ta skutečnost, že na startu posledního ze závodů bavorského BIC poháru se též objevilo i několik závodníků z Čech.

 

17. Ebm-Papst Marathon (9.9.2012, Niedernhall, Německo)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm)  V neděli se v německém Niedernhallu svým posledním závodem loučil se sezónou BWIC pohár a náš tým byl, shodou neuvěřitelných okolností a náhod, též při tom. Závod na 23 km proběhl na velmi kvalitní trati za vskutku letního počasí a naši závodníci se rozhodně neztratili.

 

LifeInLine Tour : Opava (9.9.2012)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Dalším závodem, prvním po letních prázdninách, pokračoval na technické trati v Opavě seriál závodů LifeInLine Tour 2012. Původně se mělo jednak o poslední závod celé série, nakonec však bylo rozhodnuto že tím posledním, při jehož příležitosti dojde i k celkovému vyhlášení, bude dne 7.10.2012 vložený závod na brněnském Výstavišti.

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

následující »