Jdi na obsah Jdi na menu
 


PODZIM 10

15. 7. 2011

Suchdol Stars C - Erectico TBC 3:1 (0:1)
Branky:
Jendys 2, Kotel
Sestava: 
Lukino - Kubišta, Jendys, Mišák, Jiřina, Kotel, Pepino, Doktor
Premiéra ve 4. lize za námi a jaká panečku! Z Proseka vezeme 2 body. Píše se neděle 12. srpna, čas 18,40, Hvězdy se chystají naplnit historický okamžik - u hřiště v Novoborské ul. se převléká pětice Hvězd, šestá Hvězda - Pepino t.č. okupuje mísu místního centra volného času. V přípravě na tak důležité utkání nelze nic podcenit - ani řádné vyprázdnění a odlehčení. Do areálu vjíždí černý vůz Kotlův, řidič i spolujezdec Mišák sem míří na poslední chvíli přímo z velké kopané (rozuměj z utkání pražské 2. C třídy). Poslední dva kousky jsou zde a můžeme začít. A začátek opravdu "stojí za to": natěšené Erectico se na nás vrhne a kvalitní kombinační hrou si začíná tvořit první šance, Hvězdy se po hřišti pohybují ve zjevně pomalejším tempu a jen Lukinovy zákroky je drží nad vodou až do osmé minuty. Pak přichází špatně rozehraný rohový kop suchdolských a dobře zakončený brejk Erectica - 0:1. Obraz hry se mění zhruba v patnácté minutě, kdy Hvězdy konečně pochopí, že jejich způsob hry je poněkud nešťastným a začnou mnohem těsněji přistupovat k soupeři a napadat jeho rozehrávku již v prvopočátku. A také přilétají první vlaštovky, Jiřina mine sám před brankářem míč o pár centimetrů, Pepino asi v největší příležitosti Hvězd v podobné pozici po přihrávce Kubišty střílí vedle. Do poločasu již nikdo z aktérů gól nevidí. Přestávková porada se nese v duchu Mišákových prohlášení, že teprve pod zářícími reflektory se nám bude hrát dobře a že bod si odtud určitě odvezeme. Skutečností navždy zůstane, že po 12-ti minutách 2. půle je stav 3:1 pro nás.A prsty, resp. ruce, nohy a hlavu v tom má především duo Jendys - Kotel. Nejprve Kotel najde předlouhým autem Jendysovu hlavu, která se pár metrů před soupeřovým brankařem nezmýlí - nic na tom, že Jendys je nejmenším hráčem na hřišti. O něco později se po rohu střelou po zemi prosazuje Kotel a dokonalý obrat završuje opět Jendys, který v nepříliš dobré palebné pozici bodlem opět po zemi prostřeluje nejistého brankáře Erectica. Jendysova dnešní střelecká pohotovost byla překvapením dne. Samotný hráč, kterého na tréninku vídají jeho kamarádi pouze sporadicky a který v poslední době nastupoval spíše v obraně, ukázal, že se stále dokáže perfektně připravit na důležité momenty sezony a že nic neztratil ze své pověsti chladnokrevného střelce - zabijáka, pro kterou si v dobách svého mládí vysloužil dres s č. 10 a přezdívku Drulák. Ve zbytku utkání se Hvězdy možná zbytečně zatáhnou do obranného bloku a Erectico tlačí. Má místy velkou převahu, ovšem obrana Hvězd a především výtečný Lukino odolává. Jednou zachrání Hvězdy branková konstrukce. Množí se i diskuze, hledá se míč, co je ovšem nejdůležitější - Hvězdy si svůj náskok pohlídaji a vracejí se domů s veselou.

Suchdol Stars C - Bened Vfk 0:2 (0:0)
Sestava: Lukino - Hotovson, Malda, Kubišta, Jendys, Jiřina, Kotel, Pepino, Doktor
Ve druhém kole narazily Hvězdy na zdatného soupeře, který se prosadil gólově po přestávce.

Suchdol Stars C - Erko Kbely 1:8 (0:4)
Sestava: Lukino - Pepino, Jendys, Jiřina, Tomáš, Kubišta, Doktor
Branka:
Jiřina
Stará garda proti kbelskému mládí neměla nárok na úspěch, a to ještě Lukino dalších zhruba 8 gólovek pochytal. O čestný úspěch se zasloužil Jiřina hlavou po autovém hodu Kubišty.

Suchdol Stars C - Ginesio 1:5 (1:1),
Sestava: Lukino - Jiřina, Tomáš, Kubišta, Doktor
Branka: Doktor
Sestava o čtyřech hráčích v poli se dlouho a statečně rvala o slušný výsledek, v závěru měl ovšem soupeř střelecky i fyzicky navrch. Škodadvou nastřelených tyčí a dalších nevyužitých šancí.

Suchdol Stars C - FC Kliďas 0:3 (0:1)
Sestava:Lukino - Jiřina, Tomáš, Pepino, Kubišta, Doktor
Starý známý Kliďas, se kterým jsme se poprvé potkali hned v naší premiérové sezoně, vycházel z kvalitní obrany, proti níž se naše opět okleštěná sestava nedokázala prosadit.

Suchdol Stars C - Kolomajzna 5:2 (2:0)
Sestava:Lukino - Jendys, Kubišta, Jiřina, Kotel, Doktor, Pepino
Branky: Doktor 4, Kotel
Doktorův střelecký galakoncert nám zajistil body.

Suchdol Stars C - Lord Mayor Idiot 1:3 (1:2)
Sestava:Lukino - Jendys, Kubišta, Jiřina, Kotel, Doktor, Pepino
Branka: Kotel
Ač jsme šli Kotlovým šťastným gólem do vedení velmi záhy, soupeř stihl ještě do půle výsledek otočit. Ve druhé části již kontroloval hru a zaslouženě zvítězil.

Suchdol Stars C - Pražačka 1:5 (1:3)
Sestava:Lukino - Jendys, Kubišta, Jiřina, Kotel, Doktor, Pepino
Branka: Kotel
Běhavé mládí nám dalo lekci z efektivity, i když kanonýr Kotel srovnával ve 14. minutě na 1:1, soupeř dvěma slepenými brankami ještě do půle naklonil misky vah na svou stranu a druhá půle stejě jako v posledním utkání byla naprosto bezzubá.

Suchdol Stars C - Sokol Vysočany B 0:1 (0:0)
Sestava:Lukino - Tomáš, Hotovson, Kubišta, Jiřina, Kotel, Doktor, Pepino
Velice hektické utkání hrané ve Vysočanech s šancemi na obou stranách rozhodl soupeř pro sebe 4 minuty před koncem po dlouhém výkopu svého brankáře a následné hlavičce přes Lukina. Poprvé proti Hvězdám v HL nastoupila osoba opačného pohlaví, resp. hned dvě.

Suchdol Stars C - Zelená liška juniors 6:1 (4:1)
Sestava:Lukino - Kubišta, Jiřina, Kotel, Doktor, Tomáš
Branky: Kubišta, Doktor, Tomáš, Lukino, Jiřina, OG
První čtvrthodinka ve čtyřech a vedení 2:0, neuvěřitelné! Poté doráží Kotel, získáváme ještě větší náskok a kontrolujeme hru. Ve druhé půli dává gól i Lukino výkopem z ruky od brány(!) a nezastaví nás ani Kotlovo zranění, v důsledku čehož hrajeme závěrečnou čtvrthodinku opět ve čtyřech. Zajímavý zápas!

Suchdol Stars C - Paraguay 1:4
Sestava:Lukino - Kubišta, Kotel, Doktor, Jendys, Tomáš
Branka: Tomáš