Jdi na obsah Jdi na menu
 


štěňata, Welpen R1

Vrh R1

 

23.7.a 24.7.2016 Tak máme nakryto. Za měsíc uvidíme jestli to klaplo. Použila jsem výborného zahraničního psa. Freya již byla tímto psem krytá a štěňata jsou kvalitní a pěkná.

1.9.2016 Freya  chodí pyšně s pupíkem a užívá si pozornost ostatních fen a hlavně páníčků.

10.9.2016 Freya je již pěkně kulatá. V těchto vedrech to je pro ni docela náročné. Už jsem ucítila slabé pohyby štěňátek. smajlik-mrka.gif Podle předporodního kalendáře máme ještě čas.

13.9.2016 Tento týden připravíme vše na porod. Porodnu, věci k porodu .Musím také kontaktovat našeho veterináře. Pro jistotu ,když by byl nějaký problém. Musím uvařit kuřecí polévku a dát si ji do mrazáku. Bude potřeba po porodu aby Freya nabrala sílu.

22.9.2016 A je to. Máme štěňátka.3 x pes, 3x fenka2x fenka č/p, 1x fenka č., 2x pes č/, 1x pes č.

dort--s-c.6.gif

2.10.2016 Dnes proběhlo 1. stříhání drápků, vážení ,kontrola a stužkování. Máme i jména.

p. Raš z IRU červená stužka.

p. Roky z IRU - trikolóra stužka

p. Rom z IRU (zkratka Roman) - modrá stužka

f. Rája z IRU - zelená stužka

f. Romča z IRU - bílá stužka

f. Ruby z IRU - oranžová stužka

9.10.2016 Další týden života štěňat. Vše v pořádku. Mají otevřená očka a začínají vnímat okolí.

16.10.2016 Štěňata již přikrmuji i masovou kaší, ale dopřávají si také od mámy. Freya má mléka na rozdávání tak není problém s krmením. Již se staví k misce a tak nemusím krmit z ruky. Běhají po pelíšku a částečně se venčí na noviny. V podstatě jsou štěňata čistotná jen jim to pokaždé na noviny nevyjde. :-)

23.10.2016 Dnes jsem štěňata poprvé odčervovala. Samozřejmě že preventivně. Moc jim ta pasta nechutnala ale zvládli jsme to. :-) Již se spolu pošťuchují a začínají i vrčet.

6.11.2016 Štěňata mají kompletní mléčný chrup a tak dostávají granulky. Vlhčené i suché. Dnes jsme po 2. odčervovali. Začínám mít problém s fotkama. kterou vybrat a kterou vyřadit. :-). Průběžně probíhá socializace s ostatními psy. Hrají si s Freyou,Hell, Šífů a Pretty. Pretty je přešťastná,že si spolu mohou hrát.

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář