Jdi na obsah Jdi na menu
 


štěňata, Welpen U1

Vrh U1.

25.12.2017 Tak máme nakrytou Freyu z IRU. Že si ale vybrala čas na krytí. Doufám, že se to alespoň povede                                                                                         20.1.2018 Myslím, že Freya zabřezla. Má větší chuť k jídlu a stále žebrá a ,,něco". yes 

28.1.2018 Už je to na Freye vidět. Je březí a doufám, že vše proběhne v klidu a pohodě.

10.2.2018 Tak jsme postavili mamče porodnu. Již to zná tak se hned nastěhovala. Po nocích hrabe ,,pelech" a přes den odpočívá. PŘIPRAVUJE se.                        15.2.2018 Udělala jsem pár nových fotek, ale nic moc. Mamina se v tomto období špatně fotí. Dělá jako bych jí chtěla něco udělat a nechce se pěkně postavit. Tak jen pár fotek pupíku.

24.2.2018 Na svatého Matěje se narodila štěňata vrh U1. Máme 4x pes (1x červený, 3x černý s pál.). 3x fena černé s pál. Bude to náročné pro Freyu i pro mně. Za 10 dní uvidíme jestli to všechna zvládnou. Ve 14,25 hod se tvářila že skončila (i když já tam cítila ještě jedno). A když jsme vše uklidili tak  v 15.40 hod porodila ještě jedno. No byl to fofr.

dort-7-svicek.gif

4.3.2018 Štěňata mají týden .Kritické období máme za sebou. Všichni jsme to krásně zvládli. Štěňata, Freya a nakonec i já. Stále přikrmuji, přeci je jich docela dost. Dnes jsme stužkovali, stříhala jsem drápky (cca 0,5 mm),kontrola, vážení a nakonec fotky. Štěňata jsou klidná, Freya  dobře jí a tak zase za týden. 

Pes, Ugo z IRU, č/p, stužka zelená. Jméno podle italského komedií. Ugo je také takový malý komik.

Pes ,Unny z IRU, červený. Jelikož je v této barvě sám tak nemá stužku.

Pes, Upír z IRU, č/p, stužka modrá. Zatím pije jenom mléko. Uvidíme později. smiley

Pes,Uriáš z IRU, č/p, stužka trikolóra. Momentálně je  jenom malinký čertík. 

Fena, Uma z IRU, č/p, stužka červená. Hindsky - bohyně. Tak uvidíme.

Fena, Undatra z IRU, č/p, stužka žlutá. Snad každý čech zná průpovídku ,, U jako Undatra. " Trocha humoru neuškodí.

Fena, Uzry z IRU, č/p, stužka bílá. V nářečí - kráska. Určitě to tak bude.  

11.3.2018 Máme další týden. Štěňata jsou spokojená a tak si dávají na čas s otevřením očí. Proč taky když jim nic nechybí. Obě mámy se postarají. srdicko-tluce.gifKlasika vážení , kontrola, nové stužky ,focení a honem do pelíšku. Začínají se stavět na nožičky. Příští týden již budou pevnější v ,,kramflecích". 

18.3.2018 Štěňata (Čmoudi) jsou zase o týden starší. Také je to na nich již vidět. Stavějí se na nožky, mají otevřené oči a co hlavního začali jíst z misky. Otevřela jsem jim porodnu a tak mají přes den více místa. Umí se docela dost ozvat když chtějí jíst. Jsou to ,,vyděrači".  Již se také pomalu začíná projevovat povaha, ale na to mají dost času. smajlik-mrka.gif    

25.3.2018 Tak tu máme další týden. Štěňata si již začínají mezi sebou hrát. Baští z misky ,ale potom je musím utřít. Freya to nestíhá. Když je neomyjeme tak budou opatlaný a mohla by dostat kožní vyrážku.Klasika: stříhání drápků ,nové  stužky, vážení,  foto a dnes ještě 1. odčervování. Dostali pastu pro štěňata. Myslím, že mně v tu chvíli nerada.  

11.4.2018 Dnes jsme byli na čipování,1.očkování a také štěňata dostala svůj ,,občanský průkaz" - EU pas. Vše proběhlo podle plánu. Jen Undatra vrčela na sestřičku když jí dávala čip. Docela vážně a nahlas jí dala najevo, že se jí to nelíbí. Na zpáteční cestě Uma trochu blinkla, ale to bylo spíše ze stresu po té ,,hrůze" z ordinace. Jinak Upír a Undatra jsou dost zvědaví. Ostatní ,po chvíli jízdy domu ,spali ale oni dva stále něco zkoumali a otravovali ostatní. Když je hezké počasí tak chodí štěňata na zahradu. To je pak práce uhlídat takovou kupičku ,, blech".     

 

Náhledy fotografií ze složky štěňata, Welpen U1

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář