Jdi na obsah Jdi na menu

Aktuality

Příspěvky

Na rádiových vlnách zní i Kollerova Gipsy Love

5. 5. 2015

david_koller_ceskoslovensko_2015.jpgAktuální sólové album Davida Kollera "ČeskosLOVEnsko" se dál slušně prodává. Po sedmi týdnech na trhu se drží na bronzové pozici, což je velmi záslužný počin. Z desky se živí i rádia, po songu "Ani ty, ani já" vyrazil do éteru druhý singl "Gipsy Love".

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

Kollerovo album se dál drží mezi nejprodávanějšími, je druhé

12. 4. 2015

david_koller_ceskoslovensko_2015.jpgNová sólovka Davida Kollera se prodává slušně. V oficiálním žebříčku prodejnosti alb evidovaném českou pobočkou mezinárodní federace hudebního průmyslu IFPI album ČeskosLOVEnsko je ve 14. týdnu druhé. Ze zlaté příčky, kterou drželo v předchozím týdnu ho sesadili novinkoví Nightwish. Album si můžete objednat třeba v Bontonlandu.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

Nové Kollerovo album ovládlo žebříček prodejnosti

3. 4. 2015

david_koller_ceskoslovensko_2015.jpgNový sólový počin Davida Kollera si připisuje první cenný zářez. V oficiálním žebříčku prodejnosti alb evidovaném českou pobočkou mezinárodní federace hudebního průmyslu IFPI album ČeskosLOVEnsko ovládlo 13. týden. Jisté je jedno o desku lídra Lucie je zájem, otázkou pouze bude jak ji budou samotní fanoušci hodnotit. 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

David Koller vydal své nové album ČeskosLOVEnsko, jak se vám líbí?

26. 3. 2015

david_koller_ceskoslovensko.jpgPříznivci Davida Kollera se po dlouhých pěti letech dočkali nové desky. Ta nese příznačný název ČeskosLOVEnsko a už z krátkých ukázek bylo jasné, že se bude jednat o podařený počin. Aby také ne, hudební stránku věci dopilovali známí zahraniční producenti Kipper Eldridge se Stevem Lyonem a výsledek stál rozhodně za to. Jemné melodie střídala úderná kytara, kterou skvěle odprezentoval Michal Pelant. Více čtěte v příspěvku...

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 1

Davide, všechno nejlepší!

27. 9. 2012

david_koller_pavol_-freso_min.jpgDnes je tomu přesně dvaapadesát let, co spatřil světlo světa zpěvák, bubeník a producent David Koller. Dlouholetý hlas slavné skupiny Lucie se v současnosti věnuje svému bandu, se kterým průběžně koncertuje. K jeho narozeninám mu přejeme pevné zdraví a spoustu hudebních úspěchů! 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

Kollerband po dlouhých osmi letech odtajnil akustické nahrávky

14. 7. 2012

kollerband_cover-200x200.pngDavid Koller se s bývalými parťáky z Kollerbandu rozhodl vydat už dříve nahrané album s osmi akustickými nahrávkami písní. Deska nese jednoduchý název Kollerband - unplugged a je k dispozici v digitální podobě na ClickMusic.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

Davida Kollera a jeho band čeká během června ještě pět vystoupení

16. 6. 2011

Léto je v plném proudu a s ním také koncertní činnost Davida Kollera. Bývalý zpěvák a bubeník legendární Lucie, který se v roce 2005 vydal na sólovou dráhu, se fanouškům představí živě hned na několika místech. Už zítra tj. v pátek 17. června vystoupí na Horním náměstí v Olomouci. Následující den zavítá do Podbořan. Seznam nejbližších vystoupení Davida Kollera naleznete v sekci - "Koncerty".

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

David Koller hostem Óčka

6. 4. 2011

Populární zpěvák a bývalý člen (zatím) spící kapely Lucie dnes zavítal do pořadu Mixxxer hudební stanice Óčko. David rovněž zamíří na live chat - otázky můžete pokládat - zde.

Pokládané dotazy a odpovědi - zde.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 0

David Koller vydává nové album Teď a tady, poslechněte si ukázky písní

9. 11. 2010

david_koller_ted_a_tady.jpgDlouhé čtyři roky čekali fanoušci Davida Kollera na jeho nový hudební materiál. Bývalý člen legendární Lucie právě dnes vyslal prostřednictvím internetu svou tolik očekávanou desku. Album s přímočarým názvem "Teď a tady" čítá devět skladeb. Ukázky jednotlivých songů si můžete poslechnout prostřednictvím portálu i-legalne.cz, na kterém je možno celé album zakoupit. Fyzická forma novinky se dostane na pulty obchodů 19. listopadu a každá z nich bude mít vlastnoruční podpis Davida Kollera. 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 2

David Koller slaví padesáté narozeniny!

27. 9. 2010

Jeden z nejpopulárnějších českých rockových zpěváků David Koller se dnes dostává do elitní skupiny padesátníků. Bývalý člen legendární formace Lucie, která osmnáct let s velkým úspěchem brázdila vlny domácí hudební scény, dozrává jako víno a své jubileum chce oslavit i vydáním nového sólového alba a v rámci exkluzivního projektu Best Of, který proběhne 4. března v Plzni na slavnostním vyhlášení cen Žebřík. Po jeho boku by měli vystoupit nejdůležitější spoluhráči jeho kariéry!

Přejeme pevné zdraví, rodinnou pohodu, spoustu hudební inspirace a mnoho úspěchů při realizaci svých plánů.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 1