Jdi na obsah Jdi na menu

Žebřík 2007: Podpořte Wanastowky

28. 12. 2007

ObrazekOd prvního dne nového roku se můžete opět zapojit do populární hudební ankety Žebřík.  Již šestnáctý ročník  nabídne dvoukolové hlasování.  Lednové kolo (do 31.1.2008) určí pětici nominovaných ve všech jedenácti kategoriích. Dne 1. února bude seznam zveřejněn na partnerském webu ireport.cz.

 

 

O finálních výsledcích ankety rozhodnou fanoušci druhou sérií hlasování, která bude probíhat až do 29. února. Seznam kategorií se nemění: Skupina, Album, Skladba, Videoklip, Zpěvák, Zpěvačka, DJ, Objev, Hudební DVD, Film a také v jediné záporné kategorii Průser roku. Rovněž je zde možnost hlasovat pro zahraniční věci (od 1.ledna do 29.února).

 

Jednotlivé hlasy budou zařazeny do slosování o atraktivní ceny (telefony, letenky, slevy na vlakové jízdné, sportovní oblečení, energetické nápoje, vstupenky na vyhlášení Žebříku). Slavnostní vyhlášení cen Žebřík 2007 proběhne v pátek 7. března od 20 hodin v Domě kultury Inwest v Plzni. Pětihodinový slavnostní ceremoniál nabídne i živá vystoupení Monkey Business, Chinaski, Vypsaná fixa či Sunshine. V moderátorské pozici se opět představí Zdeněk Suchý.

 

Ocenění převezmou první tři interpreti v každé kategorii, což potvrdil i Jaroslav Hudec z pořádajícího magazínu REPORT.cz. „Tohle je jedna ze specialit Žebříku, která dělá slavnostní vyhlášení ještě zajímavější, ceny udělíme nejen vítězům, ale i kapelám a interpretům na druhém a třetím místě. Novelizované kategorie se loni osvědčily, a tak není důvod je měnit. Zachovali jsme samozřejmě i obávaný Průser roku, jeho výsledky ale pochopitelně pouze oznámíme.“ Vítězové obdrží originální sošky známého výtvarníka Václava Česáka, zvané Tančící „R“.

 

Další info najdete na www.ireport.cz nebo v REPORTu 1-2/08 (vychází 19.1.), který navíc obsahuje DVD Žebřík 2006 a nominační CD Best Of 2007.

 

Uplynulý ročník určil tyto vítěze: Wohnout, Kryštof, Aneta Langerová, Dan Bárta, Vypsaná fixa, DJ Wich, film Grandhotel, ceny si odnesli také Support Lesbiens, J.A.R., Wanastowi Vjecy, Iva Frühlingová, Anna K, Chinaski, Tři sestry, Matěj Ruppert, Ladida, Richard Krajčo ad.

 

Příloha: fotografie z loňského ročníku:

Obrazek

 

Obrazek

 

 Zdroj: TZ ireport.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

jimmy - hgjgjf

20. 1. 2008 21:31

Koller byl ve wanastovkách jo? že o tom nic nevim ale to co ted predvadej no nevim no

Mirek - Blééé

3. 1. 2008 12:11

búuu: Nenapsal jsi to presne proti tomu byl zásadně Koller no a teď s něma není a tady je výsledek

zuza - Žebřík

1. 1. 2008 12:59

a v tom žebříku neumim asi hlasovat...:( sem to poslala přesně tak jak chtěli a napsali mi chybný formát sms..:( proč??

zuza - búuu

1. 1. 2008 12:23

Wanasťáci sou moje nejoblíbenější česká skupina ale lidičky prosimvás řekněte mi proč oni poslední dobou všude pajdulákujou a ještě ke všemu snad na playback a navíc když dřív tak byli proti tomu??? =(((... Jinak přeju hezkej rok 2008...