Jdi na obsah Jdi na menu

Sdělení admina

Příspěvky

Fan-fórum přivítá nové členy, přidej se k nám!

2. 1. 2015

fan-forum.jpgPřidej se i ty mezi členy největšího a nejpřehlednějšího fóra okolo skupin Lucie, Wanastowi Vjecy a jejich jednotlivých členů! Přečti si názory jiných fanoušků, podívej se na sbírky alb, raritních nahrávek, a poznej tak jedinečný svět, kde opravdový fanda nemůže chybět!

Legendární fórum čítá více 14 tisíc příspěvků rozčleněných do přehledných sekcí, k dispozici jsou i unikátní bonusové sekce. Odemkni bránu a poznej nový svět - VSTUP

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Sdělení admina | Komentářů: 174

Krásné Vánoce a šťastný nový rok

24. 12. 2014

Všem fanouškům a návštěvníkům tohoto webu přeji pohodové prožití svátků vánočních a do nového roku pevné zdraví, moře štěstí a spoustu radostných chvil nejen při poslechu nových alb Wanastowek a Davida Kollera. wink

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Sdělení admina | Komentářů: 1

Na facebooku máme i odnož fan profilu pro Lucii, pomozte rozšířit naši komunitu!

9. 2. 2013

screen_facebook_lucie_web_min.jpgDnešním dnem má fan web i druhou odnož svého profilu na sociální siti facebook.com. Rozhodl jsem se vytvořit alternativní záložku, na které budou publikovány odkazy výhradně zaměřené na Lucii, která už pozvolna vykazuje činnost.

Adresa profilu na je zde:
https://www.facebook.com/FanWebLucie stačí odkliknout magické tlačítko "To se mi líbí".

Přidejte se i mezi členy největšího a nejpřehlednějšího fóra! Přečti si názory jiných fanoušků, doplň svůj a poznej tak jedinečný svět, kde opravdový fanda nemůže chybět!

Legendární fórum čítá více 13 tisíc příspěvků rozčleněných do přehledných sekcí, k dispozici jsou i unikátní bonusové sekce. Odemkni bránu a poznej nový svět - VSTUP

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Sdělení admina | Komentářů: 1

Fan-fórum je znovu v provozu a volá zpět své členy!

2. 6. 2012

screen_forum_min.jpgPo cca třídenní pauze, během které se realizoval proces transferu pod správu jiných chlebodárců, se fórum opět hlásí o slovo.

Jsi fanouškem Wanastowek, Lucie nebo Davida Kollera? Chceš diskutovat o nové desce Wanastowých Vjecý "Letíme na Wenuši", svých zážitcích z koncertů nebo o případném comebacku Lucie? Přidej se mezi členy do největšího a nejpřehlednějšího fóra! Přečti si názory jiných fanoušků, doplň svůj a poznej tak jedinečný svět, kde opravdový fanda nemůže chybět!

Legendární fórum čítá více 13 tisíc příspěvků rozčleněných do přehledných sekcí, k dispozici jsou i unikátní bonusové sekce. Odemkni bránu a poznej nový svět - VSTUP.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Sdělení admina | Komentářů: 0

Poznej svět fanoušků, přidej se mezi členy největšího fan-fóra

27. 11. 2011

screen_forum_min.jpgJsi fanouškem Wanastowek, Lucie nebo Davida Kollera? Chceš diskutovat o nové desce Wanastowých Vjecý "Letíme na Wenuši", svých zážitcích z koncertů nebo o případném comebacku Lucie? Přidej se mezi členy do největšího a nejpřehlednějšího fóra! Přečti si názory jiných fanoušků, doplň svůj a poznej tak jedinečný svět, kde opravdový fanda nemůže chybět!

Legendární fórum čítá více 13 tisíc příspěvků rozčleněných do přehledných sekcí, k dispozici jsou i unikátní bonusové sekce. Odemkni bránu a poznej nový svět - VSTUP.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Sdělení admina

Fan web je doma i na Facebooku, přidejte se do naší komunity!

3. 6. 2011

screen_facebook_wv.jpgDnešním dnem se fan web definitivně rozhodl vyzkoušet i svět Facebooku. Právě aktivovaná vizitka stránek bude sloužit jako zrcadlový obraz této prezentace. Chcete se stát členy naší hvězdné komunity? Není nic lehčího - zavítejte na naši vizitku na Facebooku a odklikněte magické wanastowské tlačítko "To se mi líbí".

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Sdělení admina | Komentářů: 1

Web se navlékl do staronového kabátu

19. 11. 2010

screen_web_male.jpgKrátce poté, co se skupina Wanastowi Vjecy představila ve staronové sestavě, se k návratu ke známému image odhodlal i tento fanouškovský web. Byly provedeny drobné barevné změny včetně aplikování neokoukaného loga, na kterém se představují Wanastowky ve svém aktuálním složení.

Samotnou promo fotku kapely naleznete ve fotogalerii. Je rovněž k dispozici i verze v tiskové kvalitě, o kterou můžete požádat zasláním zprávy přes kontaktní formulář.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Sdělení admina | Komentářů: 2

Web si navlékl nový kabát, bude mu slušet?

3. 6. 2010

Změna je život, a tak bych Vám rád nyní představil nový, lépe oblečený a funkcemi vylepšený fanouškovský web. Prezentace si již zasloužila nový kabát, neboť ten původní byl již společností okoukaný. Změn doznal i samotný obsah.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Sdělení admina | Komentářů: 4

Info: Web slaví své páté narozeniny

31. 12. 2009

ObrazekDo konce roku 2009 zbývají jen minuty, a proto se sluší ještě napsat několik řádků. Je to k nevíře, ale 1. ledna je to přesně pět let, co jsem oficiálně spustil historicky první verzi fan-webu. Prezentace byla vytvořena za účelem sjednocení fanouškovské podpory oblíbených interpretů. První krůčky probíhaly na free hostingu "webzdarma" na adrese lucie-fans.wz.cz...

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Sdělení admina | Komentářů: 2

Přání: Pěkné svátky a úspěšný rok 2010

23. 12. 2009

ObrazekJiž jen několik málo minut nás dělí od příchodu Štědrého dne, a tak píšu ještě pár řádků. Všem stálým i příležitostným návštěvníkům tohoto fan-webu přeji pohodové prožití vánočních svátků a do roku 2010 pevné zdraví se spoustou šťastných chvilek nejen při poslechu hudebních lahůdek od našich oblíbených interpretů. Následující rok přinese mnoho zajímavého, a proto si myslím, že se můžeme opravdu těšit. :)

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Sdělení admina | Komentářů: 1