Jdi na obsah Jdi na menu
 


SESTAVA: Jandák, Linhart, Matys, Zima, Beránek,Erban,Bendžík T., Bendžík O., Doležal, Strnad, Mrštík Petr,

Střídali: Petříček, Rusín,

První poločas se dostali jako první do šance hostující hráči, když využili nepřesné rozehrávky domácího obránce Zimy, avšak brankář Jandák samostatný nájezd zázračně vychytal.  Domácí se do své první šance dostali posléze, ale Pavel Strnad prováhal správnou chvíli pro zakončení a Tomáš Bendžík ze slibné pozice poslal míč mimo tyče branky. Domácí poté měli ještě několik náznaků šancí, ale bez gólového efektu. Poprvé se skóre měnilo po rozehrání rohového kopu soupeřem, kdy zcela neobsazený útočník ve vápně domácích zavěsil hlavou 0:1. Domácí se však nesložili a opět  vrhli všechny síly do útoku, čehož využívali hosté k nebezpečným protiútokům.  Jeden z těchto útoku jim do otevřené obrany domácích  vyšel, kdy  se objevil soupeřův  útočník sám před brankařem Jandákem, který jej napoprvé vychytal, avšak na jeho dorážku již nestačil. Při tomto  útoku byl signalizován  domácími zadáky ofsajd, ale praporek  postraního sudího zůstal dole, a tak  gól platil 0.2. 
     Druhý poločas soupeř již soupeř kontroloval svůj náskok, což se mu mohlo stát osudným, když z nepřímého kopu trefil  Ondra Bendžík tyč svatyně hostujícího golmana. Nutno podotknout, že i soupeř si vypracoval několik slibných příležitostí, které však   nedokázal využít. S nabývajícím časem se snaha o tlak domácích vytrácela. Poslední vítr do hostující obrany vnesl střídající dorostenec Petříček, který dvakrát inviduálně a nebezpečně pronikl do soupeřova vápna.
     Závěrem lze konstatovat, že tým soupeře byl díky inviduální kvalitě hráčů o něco lepší, ale na druhou stranu nelze upřít domácím snahu se soupeři vyrovnat, kdy kvality soupeřových hráčů vyrovnávali nasazením a bojovností. Mezi tyčemi opět vynikl Jandák. V poli se snažil celý tým, který se však na rozdíl od soupeře nevyvaroval individuálních chyb. Příští zápas náš tým zajíždí do Lipoltic a můžeme jen doufat, že se nebude hrát opět na neposekaném hřišti, jehož kvality, byly v loni horší než-li v pralesní lize.    
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář