Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ještě je léto...

27. 8. 2010

...ale tak, jak pokračujou dny, tak rtuť teploměrů klesá, lidi nosej pořád víc vrstev, pročež odpadá vizuální přetížení, pláže u rybníků se vyprazdňujou a děti už plněj aktovky knihama, sešitama a penálama; některý se i těšej.

   I Yedowce končej prázdniny, ale to nevadí, ponivač se teda zase přesuneme na starý místa, rozjet podzimní AjnKeslBuntoš - určïtě ve Zlejch, dokonce se ozval Pepa Bečka z Tróji, jestli bysme nehostovali, a i pár akcí se začíná rýsovat, o čemž zatím nemá pan Brambůrek ani tuchy, protože je ještě furt na dovolený, ale chýlí se mu to, pardálovi.

  Za chvíli odjíždím směr Böhmische Eiche s dědou Tomášem a mojí lepší polovičkou, protože zítra nás čeká důležitá role diváků a tleskačů v kostele v Bright under the StillDee na pozvání slovutnýho Sboru Zlatejch Hrdel Osečná (pak bude prej volná zábava v zatim nespecifikovaným místě, a do toho už budu asi vnášet hudební chaos i já).

  V neděli odpo se bouřlivě shledáme s p. Brambůrkem a frrrčíme do plských zemí pracovat a relaxovat, předpokládám, že v obráceným pořadí. Zvracíme se ve čtvrtek a hnedkajs v pátek frrrčíme dobejt Tatry.

  Na pátek 25.9. nebo sobotu 26.9. si nás Osečňáky objednali jako Church Support Crew - neboli to, co už jsme jednou s nima v osečenským kostele absolvovali, bude znova, tentokrát bez jinejch sborů a chüží; jen oni a my.

  Do toho máme chutě uspořádat něco v Ředkáči - asi loučení s trvalým slunečním svitem, a když to vyjde, rádi bysme se otočili v Brlohu a po roce Brložákům naplnili ucha kvalitní hudbou. No a to by pak už byl listoprd a to už Vánoce ťukaj na pupek! Kluci v Rumunsku vyhrožovali, že letos popijeme ještě jednou - přísahal jsem, že pokud tam letos ještě pojedem, že vezmeme kytary a konečně jim předvedeme, že o tom jenom nekecáme.

 Taxem zvědavej, co z toho všeho, co jsem vysmolil, padne na úrodnou půdu. Kdyby aspoň něco z toho, bylo by to fajn.

Přeju pěknej konec prázdnin, lidičky. Doufám, že máte na co vzpomínat, jako my.

P. Vajíčko.

P.S. - Vandr píšu. Možná sem vyvěsim nějakou ochutnávku. Sledujte Chüži! :o)