Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jedová vs. Yedowa - 2:0

15. 3. 2016

Ach jo....taxme otevřeli sezónu 2016. Jak víte z předchozích článků, plánovali jsme to jednoduše:

Okopírujeme cestu z loňského prosincovýho vandříku na Jedovou, takže i tentokrát jsme chtěli začít u Vládi na Zastávce ve Velký Bystřici. To se nám povedlo. Bili jsme se v prsa, že se určitě páteční hraní neprotáhne do devíti dopoledne dalšího dne. To se  taky povedlo.Končili jsme někdy tuším ve čtyři, ale taky to mohlo bejt pozdějc. Možná pan Brambůrek dodá přesnější zprávu. Chtěli jsme vstát dřív, než v jedenáct. To se taky povedlo.

A všechno ostatní už bylo jinak. Dostali jsme jeden....dva....tři paňáky, což chtělo zalejt pivem, tak jsme dali pivo, druhý....a už se sedělo, vedly se řeči o světě, tu se ocitlo na stole nějaký papů, tu se ocitnul na stole další paňák, tu někdo přišel, se kterým bylo nutno pohovořit o aktuálním stavu reparací za utlačování původních obyvatel karibské oblasti, tu......a tu bylo najednou půl čtvrtý a bylo všechno jinak.

Zbytek už bude k dočtení v popisu z páně Brambůrkovy packy, kterej hádám vznikne co nevidět. Ale ještě prozradím, že návrat domů byl pro okolí určitě zajímavej, anžto jsme asi po sto padesáti letech voněli ohněm. No zcela netradičně tenhle vandráckej odér pomoh Brambůrkovi ke hraní ve vlaku a k obdivu od vyluxovanejch kočiček....teda pardon, LUXUSNÍ KOČIČKY. Však on to taky - doufám - zařadí do popisu. My už jsme staří, my si o tom rádi už jenom čteme.

Další taškařice je naplánovaná předběžně na nějakej květen, se kterým máme dobrý zkušenosti....a teď mě napadá, že i kam bysme mohli jet - ale to si zatím nechám pro sebe. Malá nápověda - k Olomouci to nebude.

Užívejte března, lidičky. Za pár dní je jaro a snad změna ročního období na chvíli rozjasní lidem mozky. Však se podívejte do novin nebo televize, dyť to není normální, co se všude děje. Jak říkají bratři Valaši - "svět sa v prdel obracá."

p. V.