Jdi na obsah Jdi na menu
 


Den dětí

31. 5. 2022

Ahoj lidičky,

po dlouhý době - a v tomto roce poprvé - sem dávám příspěvek.

Je možný, že tím je na úvod řečený všechno, co se zatím v tomto roce událo. Teda NIC.

Ano, pánové Vajíčko i Brambůrek zase donesli ty svoje životní usárny o rok dál, stejně tak celá Yedowka. 17. března nám bylo 27 let, což znamená, že v roce 2025 oslavíme okrouhlejch třicet járů! Nechci sem vypisovat, co všechno bychom měli k tomuto datu udělat. Ale třicet je třicet, snad to nenecháme u ledu.

No ale po velice překvapivě se původní návštěva Egg family u Potato family změnila na opušťák a tak tento pátek, třetího června, se potkáme s panem Brambůrkem po neskutečný době osobně a v hadrech, abychom zkusili, jestli umíme chodit, pít a hrát. Plán je Ústí nad Orlicí, kam s největší pravděpodobností dojedeme autama, protože doba už prostě vláčkům jen tak jednoduše nepřeje (je to pomalý, drahý, nekomfortní). Ještě tam nějakou zašitou lokálkou, ale ty rychlíky, expresy a vůbec celá ta vyšší kvalita je zároveň hrob trampů.

No a v pátek nejen že bude víkenďáček po dlouhý době, ale dokonce se Yedowka rozšíří o nového člena - dokonce slečnu! A krásnou!! Seznamte se - moje 7 měsíční psí slečna Oliva, bordel kolie.

Jak to celý dopadne, určitě napíšu.

Držte nám palce a jiné údy, lidičky.

p. V.