Jdi na obsah Jdi na menu
 


...dejchá z polí...

24. 9. 2014

Tak. Včera definitivně skončilo léto a začal podzim.

Ale musím říct, že na konci srpna jsem jedno ráno vylez před barák, nadejchnul jsem se a i když lezlo sluníčko a bylo přívětivě (což se přes den potom změnilo na obstojnej pařák), zacejtil jsem závan chladnýho, vlhkýho vzduchu, jako z ranní trávy ve stínu lesa; a věděl jsem, že to se už podzim ohlašuje, sice to bylo dost dopředu, ale bylo. A najednou je to tady.

Takže, lidičky, hurá do Lídlu na brambory v akci, z pytlíku jich pár odeberte a vyrazte sami nebo s dětma někam na loučku, rozdělejte ohníček, připravte popel a potom do něj ty brambory zahrabte a upečte. Nezapomeňte na máslo a mlíko, ať je to dokonalý. A poseďte, dejchejte, zapomeňte na mobily, tablety, nouťasy a podobný hovadiny, povídejte si nebo mlčte si a užívejte si.

Protože do Vánoc jsou jen tři měsíce,  znamená to, že za tři měsíce a tejden bude s rokem 2014 ámen.

Pan Brambůrek v potu ksichtíku pracuje v nový práci, ale ještě jsem neměl moc příležitostí z něj vytáhnout nějaký podrobnosti. Píšeme si občas nějaký smsky, což je dobrý, ale na hovno, ponivač se mi po brambůrčím face dost stejská.

A tak to vypadá, že 11.10. vyrazíme na víkenďáček - ať už to bude, co to bude, tak to bude fajn. Doufám, že to vyjde, že si zahrajeme, že posedíme nad pivkem a pokecáme...a zase se budeme těšit za dva-tři měsíce na další setkání, protože tak to bylo řečeno a tak by to mělo být.

Je to krátkej zápis, protože musím taky usilovně pracovat.

Pěknej den, lidičky. A udělejte to s tím ohníčkem.

p. V.