Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dubenec asi nic, ale květenec!

18. 4. 2016

Ahoj lidičky, je to hóóódně přes měsíc od posledního zápisu tady. Jak už to tak v pracovním životě bejvá, druhej čtvrtrok neboli kvartál bejvá nabitej, aby všelijaký borci vydělali lováče před prázdninama a potom vodjeli na ty svoje all exkluzívy. K móři, to dá rozum.

Takže dubenec je hluchej, v dubenci Yedowka asi nevystrčí z kanclíků čumáčky na Manitůovej svět.

Ale při jednom z telefonátů padly zajímavý zvěsti: v květenci by měl slavit Vláďa z Big Bystřice okrouhlý narozky a stejná osoba by nějak měla pokřtít novou hospodu, takže tím se pro nás rýsujou nějaký možnosti. Též se ozvaly Němčičky s touhou vidět a slyšet Poison Hut´s Music Performance, familiárně zvanou Ajn Kesl Buntoš. No a do toho už víme, že - pokud nenastanou nějaký komplikace - máme oba volno dvacátýho květence, takže vandřík směrujeme do tohodle termínu.

Otázka je, kam pojedeme - ale jak už jsem zmiňoval, zase by nezaškodilo, vyrazit někam jinam, kde jsme třeba ještě nebyli. Poslední dobou se podezřele motáme furt kolem stejnejch míst. Jo, nemáme zářez za kopec Jedová, ale ruce na ňadra: spousta horolezců se o nějakou horu taky pokouší víckrát.

No, takže květenec. A ještě tam problesknul nápad, že bysme letos konečně mohli vyrazit na velkej vandr, a to v srpenci, s čímž máme dlouholetý zkušenosti. Docela by to už chtělo, navázat na tradici, přervanou teď na dva roky. Aby to nevypadalo, že už jezdit na dýl než víkend nebudeme.

Ještě mám na květenec pro pana Brambůrka takovej nápad, ale to mu musím zavolat, to mu nebudu psát sem.

On to totiž tady stejně nečte. :o))

Tak pěkný jarní dny, kamarádky a kamarádi.

p. V.