Jdi na obsah Jdi na menu
 


30.8.2014 Ilava OPEN

Výsledky

U17

Martin Siegl se zúčastnil dvoudenního mezinárodního turnaje dvouher ILAVA OPEN 2014 na Slovensku, jen co byste od hranic kamenem dohodili, kterého se mimo domácích zúčastnili také hráči z Maďarska, Polska a Česka. V sobotu se hrály kategorie U13 a U17. Mezi 13-ti leté ho vzít nechtěli, protože už je starý, tak musel vzít zavděk 17-ti letými soupeři. Copak Martin, ten si s nimi pořádně zavdal, ale jim musel zůstat pěkně v krku.

Nejdřív na něho vybafla Sowa M., kterou hladce zahnal. Potom se popasoval s pravým slovenským Horákem A. ( nasazenou jedničkou ), a na tu horu vylezl jen do půlky. Takže přešel na druhý kopec ( hrálo se na dvě porážky ), kde hladce přešel Sajdok ( jediné, co jsem zjistil, že je to autodoprava s heslem Just-in-Time ) a musím říct, že Martin byl opravdu rychlejší. Potom si rychle kouleli sety s Kulskim, kde až ten třetí Martin překulil hladce k sobě a odkoulel se na Sedláčka, který z odevzdaného začátku přešel do napínavé koncovky a k málo vídaným vítězným úderům za zády. Přesto Martinovi spadnul poslední míč do jeho hrnce, což mu ale už nedaroval Hrnčár a vyprovodil ho ze soutěže.

Přesto 7-8. místo z 28 hráčů v kategorii o 2 roky starší je luxusní výsledek, a když se podíváte pozorně, zjistíte, že Martin se umístil z českých hráčů nejlépe.

U15

V neděli se pokračovalo turnajem kategorie U15, kde se Martin dostal mezi nasazené a první dva zápasy tomu také odpovídaly. Potom ale narazil na hořčici ( Dulcz Zsombor ), s kterou se pral a přetahoval, ale nakonec na něj byla o dva míče ostřejší a trochu smolně prohrál s budoucím finalistou. Opět vylezl na druhou horu, kde nepapal, protože Papai mu zápas vzdal, ale pořádně hekal "Ehm", protože se hodně zapotil než popolezl a povedlo se mu to pouze o jediný míč ve třetím setu. Stopku mu vystavil Antoška ve třetím setu opět o dva míče, což bylo možná i dobře, protože potom by ho v dalším kole čekal Klepek, a to by Martina možná už kleplo, protože odpoledne už na něm byla při hře vidět pořádná únava ze soboty. Hlava mu už nechodila a tak místo aby běhal, tak čím dál víc chytal rybičky.

Takže Martin skončil na 5-6 místě s tím, že s 2 a 3 hráčem svedl třísetové bitvy se smolným koncem a vítěz s nimi hrál podobně. Skvělý výsledek a kdyby bylo více sil, tak kdyby ..... ?

ilava01.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář