Jdi na obsah Jdi na menu
 


9.kolo PO ML 2012-13 : NHÚ - HC TASOV 3:5

Náš osmý zápas nadstavby o umístění 17.-23. místo ML.

V pátek 15.2.2013 jsme začali další zápas play out ML, tentokrát již 9.kola play out ML.
 
V tomto kole nás čekal zápas s týmem HC Tasov. Zápasy s tímto týmem patří vždy k těm "vyhrocenějším" a tak se dal čekat dobrý hokejový zážitek.
Týmu HC patří překvapivě v play out až předposlední příčka, což určitě neodpovídá kvalitě tohoto týmu.

S týmem HC Tasov máme nepříznivou bilanci, která vypadá takto (PÚ 3:4, 3:3) (utkání ML 6:2, 4:5, 1:1, 1:2, 1:1, 1:4, 3:6, 6:4).
 
Naše dvě letošní utkání jsme odehráli s poměrem 3:6, 6:4

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu:
Brankář
Benáček Karel
1.Pětka
Kubát Petr
Mucha Miroslav (C)
Komínek David
Hlaváč Lubomír
Strádal Milan (A)
2.Pětka
Strádal Radek
Požár Pavel
Mucha Jaromír
Novotný Radek
Jelínek Jiří
Náhradníci
Navrátil Michal (omluven)
Vacula Josef (omluven)
Necid Josef (zranění)
Jaša Vlastimil (omluven)
 Cink Lubomír (zranění)
 



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

 NHÚ BALINKA - HC TASOV 3:5 (1:3) - STATISTIKY - více zde 

Do dnešního zápasu jsme nastoupili opět bez kanonýra Pepíka a tak jsme byli v očekávání, jak se nám bude dařit bez něj v "ostřejším" zápase. I když byly i další omluvenky, nakonec jsme nastoupili do pole v deseti hráčích, což je ideální stav. Proti týmu HC se nám dlouhodobě nedaří, i když poslední zápas byl vyjímkou a v této tradici jsme chtěli tedy pokračovat.

V úvodu utkání na sebe oba týmy vlétly a odehrával se tuhý souboj o každý kousek ledu. Uběhlo však jen pár minut a prohrávali jsme. To jsme dostali laciný gól po odrazu od brusle našeho bránícího hráče za záda Káji. To běžela čtvrtá minuta a z tohoto šoku jsme se nemohli vzpamatovat. Naše hra ztratila na přesnosti a tak jsme se nemohli divit, že jsme inkasovali podruhé. To běžela již 8.minuta a po protiútoku hostí nestačil zareagovat Karel na střelu z kruhů. Trefa vymetla Kájovi "šibenici". Až po druhé inkasované brance jsme se vzpamatovali a začali přebírat iniciativu ve hře. Hra se také trochu přiostřrila a tak měly oba týmy i šance využít své přesilové hry, avšak bez úspěchu. Ve 28.minutě jsme snížili skóre na 1:2, to po akci Milda ,Lubišák zakončoval druhý jmenovaný L. Lubišák vyhrál buly, Milda mu načechral zpět a dorážka již byla skvostní. Do konce první půle se odehrával stále tuhý "boj", kromě potyček na ledě a několika orazítkovaných tyčí (branka týmu HC se otřásala více) byla na ledě vidět hlavně velká bojovnost a tempo sneslo také vyšší známku kvality. A když se už mělo jít do šaten za stavu 1:2, inkasovali jsme na cestu ještě jednu branku téměř se hvizdem rozhodčího. To jsme nevyhodili puk od naší branky, ten poskakoval tak dlouho před ní, až jej dorazil za bezmocného Karla útočník hostí. Velká škoda, stav 1:3 byl možná až moc krutým vyjádřením dění na ledě.

V kabině jsme se snažili týmově povzbudit, hru chtělo trochu oživit a tak jsme udělali lehké změny v útočných formacích. Úvod druhé půle pokračoval v nastoleném rychlém tempu a šance se střídaliy před oběma brankami. Ve 44.minutě jsme zase snížili. To po rychlém kontru našel David rozjetého Jaru na levém křídle, jeho blafák ještě nevyšel, rozhozeného brankáře však po nahrávce zpět nejprve Raďa S. provětral a poté David "dorazil". Stav 2:3 vypadal opět veseleji, my jsme se stále více a více hnali dopředu a u branky HC to vřelo. Nějaké šance jsme nevyužili, zase padla nějaká ta tyčka, avšak nakonec v 56.minutě bylo už vyrovnáno. To po buly Milda nahrál bráchovi Ráďovi, jeho střelu brankář hostí ještě vyrazil, kde se vzal, tu se vzal však Milda a kolem brankáře lehce zasunul. Remízový stav na časomíře nějakou chvíli vydržel a čekalo se nyní, kdo vstřelí pravděpodobně ten rozhodující gól. My jsme naše tutovky nevyužili a tak dnes platilo pravidlo nedáš dostaneš. Ve 62. a 72.minutě jsme pykali za naše vyloučení a neubránili tak naši hru v oslabení. Góly padly jak přes kopírák, po závarech dorážky za bezmocného Karla. Bohužel i když jsme "dřeli" dále, více gólů se nám už vstřelit nepodařilo a tak jsme utkání, které jsme mohli výsledkově i otočit, nakonec prohráli 3:5. 


Resumé utkání:

Utkání ukázalo, že ne vždy je posvícení. Myslim, že se jednalo o vyrovnaný  zápas, kde "každý chvilku tahal pilku". Hokeji na naše poměry nic nechybělo, rychlost, tvrdost, bojovnost i kvalita. Bohužel vítězství naproti šel více tým HC a tak mu patří naše gratulace. 
 
K jednotlivcům, dnes bych nerad někoho vyzdvihoval, celý tým si zaslouží pochvalu za bojovnost.
 

 
P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.


 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 4
Celkem: 689716
Měsíc: 12720
Den: 339