Jdi na obsah Jdi na menu
 

 Pár vět o nás

Jsme parta několika normálních kluků a holek, ve věku od 9 do 15 let, kteří jsou "in", dělají prču, rádi sportují, hrají různé hry, pijí colu, studují vztahy, a hlavně jsou křesťani, učí se o Bohu a studují Bibli. Ale jestli nejsi křesťan, vůbec to nevadí. Přijď mezi nás a my tě rádi přijmeme mezi sebe. Nudit se určitě nebudeš !!!!! (nemysli si ,že křesťani jsou nějaký nudný lidi !) A co se tam dělá? No, jak kdy. ale většinou v naší klubovně v takovým žlutým baráku vedle dětskýho hřiště pod domem dětí a mládeže. Povídáme si o Bohu, zpíváme písničky, hrajeme různé hry a samozřejmě, že nechybí pořádná švanda. Od jara do podzimu máme naše dorosty pestřejší. Někdy chodíváme do přírody, někdy k někomu na zahradu a občas pořádáme i nějakou tu párty. V tomto období míváme volnější program našich setkání a také můžeme být déle spolu, protože je déle světlo a venku se až do večera dají hrát různé hry (mám na mysli především míčové hry, hlavně fotbal). V létě sice moc dorostů nemáme, ale zase pořádáme jiné akce. Jezdíme spolu na "puťák", při kterém si vždycky užijeme několik dnů pod širákem a občas spolu chodíme na koupaliště. Tak na viděnou !:-))))

 

No a kdo tam chodí..?

 

 

Jmenuju se Kryštof a je mi 11 let. Chodím do 5A školy Jiráskové. Mám rád stolní a pohybové hry. Chodím na kroužek výtvarky, klavíru a ping-pongu. Mám rád Zvířata. Bydlím ve Vysokém Mýtě a mám 3 sourozence. 


Ahoj, já jsem Jan Čapek a je mi 9 let. Bydlím v Hradu. Ve škole mě nejvíc baví házet vlaštovky po učitelkách. Moje záliba je hraní na saxofon a jízda na krávě. Chovám zatím veverky, ale brzy bych chtěl začít s prasaty.

 

Já jsem Bětuška Čapková. Baví mě kreslení na zdi a malování se. Je mi 14 roků. Ráda hraji na bicí a na banjo, také ráda pouštím draka a bobuju. z jídel mi nejvíc chutnají syrečky, taky játra a smažené vepřové kopýtka.

 

Čus, Já jsem Danda. Už 6 let závodně tančím v Jihomoravském tanečním spolku "hopsajdá". Byl bych rád, kdyby ze mě jednou byl kněz a když to půjde dobře, tak třeba i papež. Hrozně se mi totiž líbí jeho auto a ten prýma bejvák.

 

 

 Čau, já jsem Dan, je mi 12 let, chodím na gymnázium ve Vysokém Mýtě do sekundy a hraju na elektrickou kytaru. Baví mě výtvarka a technika. Zajímám se o tanky, železnici a dopravu. Nejraději stavím z lega technic a jezdím na kole. Mám rád taky přírodu. Rád jezdím na víkendovky a puťáky s dorostem, protože mě to baví a je tam vždycky sranda a plno zábavy.

 

 

Ahoj, tady Vojta. Je mi 15 let a chodím na mysliveckou školu. Hraju na lesní roh a jsem v křesťanské kapele, která se jmenuje "Svatý Větry". Koukám se rád na filmy, seriály a holky.

 

 

Jmenuji se Lucka! Je mi 5 let. Chodím do první třídy. Ve škole mě baví tělocvik a přestávky.  Mám ráda zvířata. V našem novém dřevěném domě chovám tajně červotoče a kůrovce. Ráda dělám kotouly z kopce. Nejlepší seriál jsou teletabís.

 

Ahoj, Já jsem Kačka. Ráda se dívám na hodinky a poslouchám jak tikají. Jednou bych chtěla mít letající dům a s ním obletět celý svět. Můj Táta prodává plyn a máma sežene balonky. Aź těch balonku budu mít 13 297 434, tak odletím. Zatím jich mám 14. 

 

Ahoj, Já jsem Evča a je mi 16 let. Baví mě zpívat operu, hrát počítačové hry a hlavně chodit pozadu. Hraju na harfu. Mám ráda kočky s rýží. Moje nejoblíbenější jídlo je pes a  svíčková. Ráda jezdím na saních a kouluju se před školou. Chtěla bych být letuškou.

 

 

Ahoj, jmenuji se Majda a je mi 7 let. Mám ráda velbloudy a čápy. Často s nimi spím na komíně. Ráda jezdím na tobogánu ve stoje. Mám doma dvě kočky a jmenují se Hektor a Nataša! Bydlím v rodiném domě nebo v ptačích hnízdech. 

 

 

Zdar, jmenuju se Filip Hájek je mi 13 let rád sportuju hlavně balet!!!A mám rád zvířata! Třeba kapra. Vždycky o Vánocích s ním jsem ve vaně a povídáme si o životě. Někdy mi i něco řekne. 

 

Mapa

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

putak

starý dobrý junák,5. 11. 2013 18:42

za mích let se chodilo na putakach 50km

bezvadnej dorost

aneta,6. 1. 2012 18:17

ste dobrý

víkend

filip hájek,30. 8. 2011 14:06

měli bysme pořádat víc víkendovky