Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Možnosti přispívání na stránky Chramost

Zdravím,

podle nejrůznějších ohlasů roste počet uživatelů, kteří by měli zájem přispívat na naše stránky. Jedná se o přidávání příspěvků, fotografií či komentářů. Naše stránky slouží převážně k prezentaci událostí konajících se v Chramostech, nebo akcí kterých se Chramosty a jejich obyvatelé účastní. Přístup na stránky je samozřejmě volný. Je to stránka veřejná nikoliv soukromá. Nicméně přístup do administrativní části je chráněn heslem. Heslo mají pouze lidé kteří se na provozu stránek podílí jak finančně tak administrátorsky.

Nechceme ovšem ostatním lidem odpírat možnost vyjádřit se. Možností jak se aktivně zapojit do dění na stránkách je několik.

1. Komentáře pod příspěvky, fotografiemi

    Pod každým příspěvkem či fotografií je možno přidat svůj komentář k nadcházející či uskutečněné akci. Pokud ovšem autor příspěvku tuto možnost povolí. Myslím, že by bylo vhodné povolovat komentáře u všech příspěvků. Možnost komentovat může být kdykoliv ukončena. Nevhodné příspěvky mohou být odstraněny.

2. Přidávání příspěvků a fotografií
    Přístup k administrátorským funkcím je omezen a rozhodně nebudeme každému přístup povolovat. Nabízíme ovšem možnost zaslat Váš příspěvek adminovi a ten ho na stránky umístí (vyhrazujeme si ovšem právo příspěvky odmítnout, nebudeme umisťovat nevhodné, vulgární či jinak obsahově závadné příspěvky). V současné době můžete požádat o zveřejnění na e-mailové adrese psenicka@knav.cz. Příspěvek bude přidán v nejbližším možném termínů. Fotografie zasílejte nejlépe komprimované v *.zip nebo *.rar. U textových příspěvků volte formát *.doc ci *.txt.

3. Získání administrátorského přístupu
    Možnost získání administrátorského přístupu rozhodně nebudou mít všichni jedinci kteří o něj zažádají. Žádost o admin přístup musí schválit více adminů současně. Admin přístup bude udělen pouze jedinci který bude mít důvěru stávajících uživatelů, se kterým budeme mít dobré osobní zkušenosti a v neposlední řadě bude mít odborné předpoklady k práci na stránkách.

Chceme sice stránky více otevřít veřejnosti, nechceme ovšem ztratit kontrolu nad obsahem.

Jakékoliv další nápady či tipy jsou vítané.

Tímto se otvírá možnost upozorňovat na různé akce a události v Chramostech i okolních spřátelených obcích, ať už soukromých či veřejných.

Doufám, že počet přístupů na naše stránky i nadále poroste a že počet fotografií, komentářů a článků bude rovněž stoupat.

MP

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář