Jdi na obsah Jdi na menu
 

Svatební specialista

Svatební specialista | FotoSchinko | Jan Schinko jr.

Za dobu působení jsem si u svých zákazníků vybudoval velmi dobré jméno. Snažím se pro každého zákazníka udělat maximum. Moje 100% nasazení na svatbách je pověstné. S řadou svatebních hostů se časem znovu setkám i jako fotograf na jejich vlastní svatbě. Této důvěry si velmi vážím. Názory na moji práci si můžete přečíst zde: Reference.

 

STANDARDY FOTOSCHINKO:

► Precizní příprava
Snoubencům vždy nabízím předsvatební schůzku, na níž si řekneme vše k průběhu svatebního dne. Následně se jezdím podívat na místo svatby. Je dobré znát terén, lokality pro focení portrétů a další okolnosti. Jak se někdy říká: Těžko na cvičišti, lehko na bojišti. :-)

► Dlouholeté zkušenosti
Fotografování se věnuji od roku 2006. Fotil jsem desítky svateb, stovky firemních a společenských akcí pro agenturu. Fotografoval jsem i mnoho portrétů a speciálních projektů na přání klienta.

► Individuální péče
Každou fotografii upravuji zvlášť dle svých zkušeností a citu. Samozřejmostí jsou pečlivé retuše portrétních fotografií novomanželů. Nepoužívám zrychlující hromadné filtry ani žádné dávky v grafických programech. Každá fotografie je pro mě individuálním dílem, které vyžaduje speciální péči.

Svatební specialista | FotoSchinko | Jan Schinko jr.

 

► Rychlé dodání fotografií
Jako jeden z mála posílám upravené svatební fotografie do 14 dnů. Svatební balíček Základ posílám většinou do týdne. U mě nebudete dlouho čekat na fotografie.

► Doprava zdarma
V mém domovském regionu, tedy Českobudějovicku a Českokrumlovsku, máte dopravu vždy zdarma.

► Záložní technika
Veškerou techniku vozím na svatby minimálně ve dvojitém provedení. Pokud by něco přestalo fungovat, mám připravenou odpovídající náhradu. Kdo je připraven, není překvapen. :-)

► Fotokoutek, mobilní ateliér
Pro všechny svatební balíčky nabízím fotokoutek. Je vybaven dvěma plně regulovatelnými softboxy, dvěma doplňkovými světly, konstrukcí s bílým pozadím, červeným kobercem a rekvizitami, které si hosté mohou při focení vzít do rukou. Mobilní ateliér je velký bonus při nepříznivém počasí. Ve fotokoutku pracuje fotograf nebo asistentka.

Svatební specialista | Svatebni fotokoutek | FotoSchinko

 

► Schopnost improvizace
Z agenturních akcí jsem zvyklý rychle reagovat na měnící se podmínky. Zkušenosti z focení večerních multimediálních akcí, světelných a ohňových efektů mi dodávají na svatbách klid. Ani fotografování v obtížných světelných podmínkách pro mě není překážkou.

► Asistentka fotografa
Na vybrané, většinou celodenní svatby, jezdím s asistentkou. Tato skutečnost, bonus pro zákazníka, nemá vliv na konečnou cenu svatebního balíčku. Asistentka fotí druhý úhel pohledu při obřadu, který bývá při úřední variantě velmi krátký. Dále pomáhá při portrétech, ve fotokoutku a při dalších záležitostech, které fotograf hůře stíhá.

► Webová galerie
U delších svatebních balíčků je samozřejmostí webová galerie, kterou můžete sdílet rodině, svatebním hostům či přátelům. Tato ukázková galerie může být i neveřejná, s přístupem na heslo.

► Velkoformátový tisk
Jako jediný v regionu nabízím ve všech svatebních balíčcích tisk i velkoformátových fotografií. Na tento tisk dohlížím osobně. Zákazník tak dostane fotografie v té nejlepší možné kvalitě.

► Svatební fotoknihy
S kolegyní nabízíme realizaci oblíbených fotoknih z vašich fotografií. Je to velmi pěkná a trvalá vzpomínka na váš den, vhodná i jako dárek pro vaše blízké.

Svatební specialista | Svatebni fotoknihy | FotoSchinko

 

► Stylový flash disk
Ke každé svatbě přidávám, kromě vytistěných fotografií, i flash disk. Na něm najdete upravené fotografie ve velkém rozlišení. Fotografie jsou samozřejmě bez log a vodoznaků.

► Osobní doručení fotografií
Na Českobudějovicku a Českokrumlovsku svým zákazníkům přivážím vytištěné fotografie osobně. Je to pro mě přirozená součást péče o zákazníka.

► Duplicitní zálohování
Dvojnásobné zálohování vašich fotografií po dobu 10 let je u mě standardem. Takto zálohované jsou nejen vybrané a zaslané fotky, ale úplně všechny fotografie z dané svatby. Na přání se tak mohu mimo sezónu ke svatbě vrátit a vybrat pro vás další doplňující snímky.

► Autorský kalendář
Jako milou pozornost a poděkování za důvěru předávám novomanželům nástěnný kalendář Vltavy, jižních Čech nebo Paříže na rok 2025.

Svatební specialista | Kalendář jižní Čechy 2024 | FotoSchinko

 
Prohlédněte si Svatební fotografie, kde najdete ukázky z posledních realizovaných svateb. Podrobnou nabídku svatebních balíčků pro rok 2024 nalezte v Ceníku FotoSchinko. Chcete se mě na něco zeptat nebo rezervovat termín? Neváhejte, volejte, pište: Kontakt.
 

Fotoschinko Seznam Firmy Mapy Rating

 

Fotoschinko Google Rating

Hodnocení mé práce klienty. Recenze Google.

 

Jan Schinko jr. | Svatební, reportážní a portrétní fotograf | FotoSchinko

Svatební, reportážní a portrétní fotograf