Jdi na obsah Jdi na menu
 


Davey Havok

13. 7. 2007

Davey HavokObrazek

zpěvák 

Datum narození:
20.11.1975 
Místo narození:
Rochester, New York, USA 
Znamení:
Štír  


  

Životopis:  Davey Havok se narodil 20. 11. 1975 v Rochestru jako David Anthony Passaro (později David Marchand po svém nevlastním otci). Během studia na střední škole zpíval Davey ve školním sboru. Po střední škole odešel do Berkeley, Kalifornie studovat na univerzitě a to angličtinu a psychologii. Studia však zanechal a začal se plně věnovat hudbě - přesněji zpěvu ve skupině AFI (A Fire Inside).

Davey je vegan a straight edge (nepije, nekouří, nebere drogy apod.). Má také velkou zálibu v tetování: na rukách má "rukávy" - na pravé má motivy z Nightmare Before Christmas od Tima Burtona a na levé Halloween; na hrudníku má planoucí srdce; na klíčních kostech šest hvězd; za ušima má černá srdce (jedno je zlomené); pod žebry má dvě dýky; na zádech dvě velká černá křídla, která jsou inspirována ptákem dodo; u kotníku má černého králíka s růžovými křídly; na pravém zápěstí má nápis MOZ a každé písmeno je v srdci; "what she said" na pravých prstech; "love will tear us apart" na podbříšku; na pravém zápěstí tři X (-symbol Straight Edge); draka na pravé noze; nápis "Ciao Baby" na prstech pravé a levé ruky a spousty dalších.

Na pravé straně spodního rtu má piercing. Davey Havok mění styl svých vlasů s každým albem. Spolu s kytaristou Jadem Pugetem (též z AFI) připravuje vedlejší elektronický projekt Blaqk Audio.
Davey Havok se podílel na řadě oblečení Glitterboy, řada však byla zrušena kvůli tvůrčím rozdílům mezi Daveym a Seriousem. Davey ovšem prohlásil, že plánuje jinou řadu oblečení, která by se měla objevit v roce 2007.

Davey
"Kolikrát vloží Davey CD do CD přehrávače, než si uvědomí, že je to DVD…?"

"Člověče, já sakra nevím nic a sportu. Nosím make-up a lak na nehty, vzpomínáš?"

*Domýšlivý úsměv* "Davey vždycky vypadá sexy." (Jasně. A taky je Davey hrooozně skromnej, co?)

"Prosím omluvte mě, jestli to vypadá, že jsem trochu naštvaný, ale ten za*raný mikrofon nechce fungovat."

"Vypadám jako infantilní panenka."

"Ano, jsem o moc roztomilejší než ty a to jsi holka…Všiml jsem si. Pfft, věříš tomu? Tahle holka je na mě naštvaná, protože jsem hezčí než ona. Neboj zlato, nikdo si toho nevšiml…"

"Jmenuju se Davey a jsem alkoholik." (Ne, neděste se, to se pravděpodobně jen snaží přivést reportéra k šílenství ^^)


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář