Jdi na obsah Jdi na menu
 


10.10.2010 - HC Skulls Hlinsko x HC Sokol Nové Hrady 6:3

10. 10. 2010

SKULLS x HC SOKOL NOVÉ HRADY 6:3 (2:2, 2:1, 2:0)

B: Zdražil (Morávek, Chlada L), Morávek (Slavík, Zdražil), Chaloupka F (Málek, Chlada J), Černý (Čechal, Špaček), Ducheček M (Chlada J, Morávek), Špaček (Čechal, Černý)

 

Vyloučení: 3:3, využití 0:0, za Skulls: Chlada L (hrubost) 2, Zdražil (hákování) 2, Chlada J (podražení) 2

 

Hvězda utkání: Filip Fífa Chaloupka

 

Sestava: Ducheček Z - Chlada J, Chaloupka P, Chlada L, Chaloupka F, Málek; Ducheček M, Vacek, Zdražil, Slavík, Morávek; Čechal, Picka, Černý, Šikl, Špaček

 

 

   A už v tom zase lítáme. Letošní sezónu jsme zahájili s nováčkem soutěže. V hlavách nám ještě kolovala Pugyho svatba a jeho čistý řez smrkovou kulatinou, snad proto jsme do utkání vstoupili velmi vlažně, čehož využili hostující k vsítění úvodní branky. Výrazně obměněná sestava oproti předchozím sezónam se začala jen pomalu rozehřívat. Naštěstí jsme proměnili hned první vážnější akci, kdy se před brankou parádně zorientoval novic v našem týmu David Zdražil, 1:1. Jenže Novohraďáci ničehož nic nelenili a ihned vyrazili na zteč naší branky a znovu šli do vedení. Hra se pomalinku začala přelévat ze strany na stranu a my se dostávali stále častěji na dostřel. Z jedné takové akce se nám podařilo vyrovnat na 2:2, tečí dalšího nováčka Filipa Morávka, který perfektně pomazlil touš vyslaný Ondrou od modré.

   Ve druhé části hry se hned v úvodu trefil i pořád ještě kapitán Fífa, 3:2. Na tuto gólovou trefu dokázali ještě kluci z Nových Hradů kontrovat. Do konce třetiny jsme se přetahovali o puk a snažili se vnést do naší hry jistý řád. Bohužel neúspěšně. Ke konci třetiny se pak ještě Ráďa postaral nečekanou střelou alá Mucek o naše definitivní vedení. Bombou z téměř nulového úhlu napálil soupeřovic beka tak prudce, že se kotouč odrazil přímo do prostřed klece, 4:3!

   V poslední části hry jsme se snažili kontrolovat hru a směřovat ke zdárnému konci. Díky dalšímu zelenáčovi v mančaftu, Martinu YAGOVI Duchečkovi jsme odskočili o dvě branky. Nutno podotknout, střela opravdu výtečná, z vrchu kruhu švihem přímo do vinglu. No a když se poté prosadil i Martin DOKTOR Špaček, mimo jiné další nováček, bylo jasné, že nám první důležité vítěztsví neuteče...