Jdi na obsah Jdi na menu
 


Instinct Booking agency zve na pár zajímavých akcí:

21. 5. 2008
4.6. Kino Centrál Hradec Králové
GRRZZZ (Francie)
THE ANTIKAROSHI (Německo)

Téměř přesně do roka a do dne se v rámci svýho nekonečnýho turné vracej do Hradce Králové francouzští elektro-traveleři GRRZZZ. Napůl rychta, napůl punk. Pro upřesnění: Atari Teenage Riot, Ministry, Skinny Puppy, Nine Inch Nails. Ale nečekejte žádnou sterilitu a stereotypy natožpak nějaký hvězdný manýry, ale obdivuhodně upřímnej a hodně nahlas projev. A ještě jedna důležitá věc – ve věku kdy jiní zvesela úspěšně zahrádkařej, tohle duo má na starost pouze to, jak udělat rachot ještě hlasitější. Grrzzz!
Nevadí vám mixování zdánlivě nesourodejch stylů? V tom případě určitě potěšej i THE ANTIKAROSHI, experimentálnější indierock z Německa, příjemná směska Dischord muziny nebo třeba kapel Valina a The Unwound. Za mikrofonem zpěvák Brood.

www.grrzzz.org
myspace.com/theantikaroshi
start 19:00, vstup 100

Tour Grrzzz:

31.5. FREEDIM FEST Sezimovo Ústí, Letní kino
1.6. Praha, pod Parukářkou
2.6. Rožnov pod Radhošťěm, Vrah
3.6. Ostrava, Tančírna
4.6. Hradec Králové, kino Centrál
5.6. Točník, kavárna Barka
6.6. Linz (A), Ann and Pat
7.6. Wienna (A), EKH
11.6. Bánská Bystrica (Sk), club 77

9.6. NZDM Klídek Hradec Králové

CRIATURA (Španělsko)
FAKE PLASTIC TREES (alá Slint, HK)
DVA (experimentální duo, HK)

Fugazi Fugazi Fugazi, přesně to mě napadlo při prvním poslechu těhlech ostřílenejch španěláků. Je to tam hodně a hoši a holka se inspirací vůbec netajej. Tohle by samo o sobě stačilo, mohl jsem napsat jen tečku a bylo by. Jenže CRIATURA má samozřejmě i něco navíc, ten ženskej vokál a politickej feeling připomene i další základní kapely, při kterejch ten mráz po zádech prostě i v největším vedru přeběhne – Spitboy a Submission Hold. A texty ve španělštině, bod navrch. Exkluzivní show v čr.
Jako support vystoupí absolutní hradecká novinka FAKE PLASTIC TREES, kteří se i přes svoji mladistvost odvážně odvolávají k Slint! No tak uvidíme, laťku nasadili hodně vysoko. Dál pak ještě duo DVA, zajímavej experiment vyhnanej do extrémních vod, kde se zdráhám k jakýmukoliv přirovnávání. Akustická Vialka z Balkánu? Jo, něco takovýho nebo možná úplně jinýho, rád si nechám vynadat nebo pro příště poradit.
http://www.myspace.com/criaturaband
http://www.myspace.com/hudba2



INSTINCT BOOKING AGENCY - http://instinct.czechcore.cz
THEMA ELEVEN band - http://thema11.czechcore.cz
THEMA ELEVEN myspace -http://www.myspace.com/themaeleven
KARL MARX band - http://karlmarx.czechcore.cz

00420604831184 ICQ 327073961