Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oh, jak já tě miluju! (ironie) 6

22. 8. 2006
,Ale,Bille, dyť já ti nechal odemčeno!?" vydechne udiveně Tom. ,,Odemčeno, jo?" nahodí Bill vyčítavej pohled. ,,Ses na mě vybod!" zamračí se na Toma. ,,Co to kecáš? Kdybych se na tebe vybod, tak si ještě venku!" naštve se Tom a strčí do Billa. ,,No co si to dovoluješ?" oplatí mu Bill strčení. ,,Ty prostě nedokážeš přiznat svojí chybu! Ještě, že Anna byla vzhůru a otevřela mi! Víš, co?... poslední dobou se chováš jak nadutej krocan!" bouchne Bill dveřma, odejde k sobě a bere si tašku do školy…

Tom mě spraží pohledem. ,,To ty, že jo?" drkne do mě. ,,Já?" vykouzlim překvapenej výraz a protože se mi poved,tak si mě Tom chvíli měří pohledem. ,,Si horší, než sem si myslel!" bouchne taky dveřma koupelny a vylítne. ,,Kreténe!" křikne na něj Bill, když do něj omylem Tom strčí…Není nic lepšího, než poštvat bratry mezi sebou! Mnu si ručky. Heh, tohle se mi povedlo!

Celou cestu do školy spolu nemluví. Kněz Hanz se neukázal a já mám druhé Vánoce. Bill se baví jenom se mnou, ale o ničem zvláštnim:-(. Kanec, mi vůbec nic zajímavýho neřek….třeba o všerejšku s tou jeho nádherou. A to by mě zrovna zajímalo!

,,Sestro,co to máš na sobě?!" zděsí se moje trhlá pobožná sousedka Božka. ,,Bůh mi včera přikázal, abych se dostala mezi černé kruhy a zahnala nebezpečí, jenž se blíží!" pronesu a usednu na židli. A je od ní pokoj!pomyslim si. Tom s Billem se o přestávce ještě víc rafli a Tom Billoušovi nepůjčil tahák na fráninu,he he. Billíček dostane bajli a bude mít po hehe!

Cestu ze školy jdu chvíli s nima, ale pak se oddělim. Potřbuju si ještě pár věciček koupit, a tak mi i ujde rozhovor mezi Billdou a Tomíkem… Tom-,,Bille,mluv se mnou!" stoupnu si před něj. ,,A proč bych měl?" otočí se na mě brácha zády. ,,Pretože je všechno jinak, než si myslíš! Já vážně za nic nemůžu! Přísaham, že jestli ti kecam, tak už do konce živůtku budu držet celibát!" vyvalim na Billa upřímně. Konečně se ke mně otočil a poslochá. ,,Dobře, tak mi teda řekni, jak to bylo!" pokyne a já kejvnu. Cestou domu mu všechno převyprávim a dostatečně jistě vysvětlim, že to všechno spáchala naše nezvaná obyvatelka domova- Anna. Už aby si jí její máti odvezla. Ale to je stejná kráva, jako její dcera, takže se asi v nejbližší době nedočkáme. Akorád nás vyžírá! Nechápu, proč si jí nevezme do tý její polární výpravy, aby tam třeba zmrzla a nebo, že jí nedala k svýmu exmanžílkovi. To musel bejt pěknej vůl, když si jí vůbec vzal, ale naštěstí se mu asi rozsvítilo. Říkám si jen tak pro sebe,ale Bill to asi taky slyšel. ,,Jo, je to ta největší kráva!" nadává a drtí pěsti. ,,Až já jí spatřim,ta uvidí." ,,Heh,co jí provedem?" uchechtnu se. ,,Dáme jí do večerního čajíčku projímadlo!" zašklebí se Bill. ,,Hej, tak jo, ale je ti jasný, že spí u tebe?" směju se Billovi, ale ten jen rozhodně pokejvá hlavou…

Bill- Jsem spolu s bráchou v mém pokoji a kujem pykle. Anna se má na co těšit. ,,Hale,brácha a co bylo včera?" drkne do mě Tom. ,,Mno to no…" koktam, je mi trapně. ,,Dělej, povídej!" svítí Tomovi očka. ,,Bylo sado maso,co!?" chcechtá se Tom. ,,Mno, to bylo, když jsem zjistil, že u sebe nemam žádnej kondon." polknu a trochu se červenam. ,,Bože!"kucká Tom smíchy do polštáře. ,,Tome, co si o mě teď může Erika myslet?" mluvim vážně. ,,Myslí si, že si impotent!" vstoupí do pokoje Anna a směje se. Už zase zuřim! Tentokrát jí opravdu uškrtim! ,,Zlatíčko, můžeš mi něco vysvětlit?" jdu na ní sladce a ona příde až ke mně. ,,Mno,Billíčku?" usměje se. A to já už navydržim a násilnicky jí přitisknu k posteli. Tom to všechno pozoruje. ,,Billééé!?" řekne vyčítavě. ,,Ty zmije, ty čůzo!" jde ze mě všechen hněv a pevně jí svírám paži. ,,To bolí!" pípne. ,,Si nás chtěla s bráchou rozeštvat, že?" ,,Ale já ne to Tom všechno…" lže mi do očí. ,,Jo jasně,Tom!" kejvu hlavou a Tom jí vyhrnuje tričko. ,,Vy kreténi, co to děláte?" piští. ,,Počkej brácha já si šáhnu!" prosí Tom a hrábne jí na podprsenku. Anna křičí jak tur.Já si vezmu moje tričko, co měla na sobě, pustim jí a ona má vražednej výraz. ,,Hrabej si na svoje!" zaječí na Toma a na mě kráva flusne. ,,Ty!!!" běžim za ní,ale ona zdrhá za mamkou. Jestli na nás něco kecne, tak jí zardousim!!!!!

Já- Mno tak to se nevyvedlo, měla sem ho nechat venku chcípnout! DeBill mi udělal modřinu. Prohlížim si svojí paži. Ale tohle ani jednomu nedaruju! Vytáhnu z kapsy malou lahvičku… He he, projímadlo! Se poserou obá!!!

,,Anno, prosimtě, pojď uvařit čaj!" křikne na mě Simone,která dělá večeři. Chce, abychom měli aspoň trochu teplýho do žaludku. V mžiku do Tomova a Billova hrnku namíchávam i projímadlo. Tři kapky?čtu si pokyny. Nikdo se nedívá, tak je to v poho. Pche, na to seru a vyleju jim tam celou lahvičku. A ouha, nějak mi ujela ruka!pochcechtávam se nad svým dílem a prázdnou lahvičku vracim do svý kapsy. Jsou skoro připravený čtyři čaje. Dva nezávadný a dva drijáky. ,,Uhni, já si svůj čaj dodělam!" drkne do mě Bill až skoro spadnu. Jdu spokojeně pryč. Nechápu, proč za nim chodí Tom porád jak ocas!

Bill-,,Hale,tak víš co máš tentokrát udělat?" pošeptám Tomovi,protože sem přišla mamka. Já jí musim nějak zabavit a Tom to tam Anně zatím vyleje. ,,Mami…???" kruci na co se zeptam??? ,,Ano,Bille." ,,Ehh, proč…" jéééžiš na co se zeptat????...,,Co?"pohlédne na mě mamka s úsměvem. ,,Proč loupeš brambory?" Jéžiš,já sem kretén. Mamka se naštěstí jen zasmála…Kruci, kouká po Tomovi. ,, Mami, já mam tady asi…" ehh co tam mam???...,, asi aknééé!" ukážu na nos. ,,Neboj Bille nemáš!" odbyde mě. Tovíže tam žádný nemam, já sem haldkej jako dětská prdelka:-)… Tom už to dokonal a mizí k bedně. Jdu za ním. ,,Tak co?"kouknu na něj. ,,Nějak se mi tam vylila celá lahvička!" šklebí se. ,,Heh,ty si ďábel!" usměju se taky.

Večeře je hotová. Simone dává věci na stůl, já jí pomáham, kluci sedí jak bábovky a čekaj na žvanec. Obzvlášť se vyžívám v okamžiku, kdy nesu čaje. ,,Tu máš Bille,Tome…" podam jim je a oni mě dál sledujou. Položim svůj hrneček a Simonin hrneček a sedam si taky. Bill do Toma drknul a oba se na sebe usmáli. Heh, za chvíli bude opravdu proč se smát! Šklebim se už teď v duchu. Simone donesla všem večeři a taky si sedá ke stolu…všichni jíme, kluci už popijí čajíčky a furt se na sebe culí. Možná sou obá přihřátý nebo nevim, co se děje. Každopádně pomsta je sladká! ,,Anno, prosimtě můžeš si se mnou vyměnit čaj?Já jsem si ten svůj nějak moc osladila!" zeptá se mě Simone. Já z toho svýho ještě ani nepila. ,,Jo v poho!" řeknu a už si s ní měnim. Billovi nějak zaskočilo a Tomovi vypadlo sousto z huby. ,,Hmm, to je vono, řekne Simone, když vypije půlku. Tom má náhle nějakou bledší barvu,že by to už půsibilo? Billa přešla chuť… Jdu od stolu a Tom je asi naštvanej, ale protože je vedle Simone,tak mi přeje sladký sny,pač já pudu za chvilku spát a Toma už neuvidim. ,,Hmm, tobě taky!" usměju se. Myslim, že si na dnešní večer dam matraci dál od Billovy postele…

camaya

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář