Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oh,jak já tě miluju!(ironie) 4

19. 8. 2006

,,Ty voe,dyť jí zabiješ!"zareaguje Tom. ,,To mi je jedno!"srší Bill nenávistí. ,,Nech toho!"odstčí ho Tom. ,,Do prčič,vona se nehejbe!"chytne se Tom za pačesy. Si piš,že se nehejbu!říkám si v mysli.Jsem zvědavá,co budou robit. ,,Co s ní uděláme?"zmatkuje Tom. ,,Hodíme jí do popelnice?Nebo jí zakopem na zahradě?"nabízí varianty a Bill jen mávne rukou. ,,Simtě,jen to hraje!",,Aha."oddechne si Tom.

,,Hele,tak sme domluvený,co uděláš?"kuňkne Bill. ,,Jo jo neboj brácha."odfrkne Tomík. ,,Co udělá?"vstanu z mrtvých a culim se na Billa. ,,Nebuď zvědavá,budeš brzo stará!"řekne a ,,láskyplně"mě pohladí po vlasech.Je mi jasný,že by mě stejně nejradši skalpoval.

Lehám si na matraci vedle Tomíkovo postele.Dělá, že spí a myslí si,že o tom nevim.Kdyby spal,tak by chrápal, jak medvěd a v jinym případě jako babka s tuberou.Mno tak začnu taky dělat,že spim.Po chvilce náš spáč medvěd Brumla nebo Kulička?vyleze z postele a jde za mamkou.,,Mami,Bill už přišel a šel se koupat!"křikne na ní a vona mu odpoví,aby tedy zkontroloval,jestli jsou zamknuté venkovní dveře.Hmm,to je nějaký divný!Dyť Bill tu rozhodně neni!Plížim se tedy až za Tomem na verandu.Von ty dveře odemyká a né zamyká!Zrovna když se otočí od dveří,tak na mě narazí.Stojím tam a klepu nohou o dlaždice. ,,Co to jako má znamenat?" ,,Mno,víš von…"koktá. ,,Vyklop to a žádný blafy!"křiknu. ,,Zkrátka,Bill chce s být s Erikou dýl a dovoleno měl jen do desíti no!A já mu musim nechat odemčený dveře!"řekne a de se mnou zpátky do jeho pokoje.Hehe Tomík dělá křena:-D…Po chvíli usne.

,,Jéžiš,to je zas chrápání!!!Ale hodí se to!Docupitam do verandy a dvířka zase pěkně zamknu.Ať si Billouš kempuje venku.Pak se vrátim do pokoje a snažim se usnout.To však vzdávam.Musim s Tomem něco udělat.

Tak tedy mlaskam,to nepomáhá.Nakonec beru z koupelny dva tampony a strkam mu je do nosu.Hmm,to taky nepomáhá,chrápe ještě víc.Tak je zas vyndam a necham je na ráno,aby se moh kochat,co mu to z nosu vyrostlo.Koukám se po pokoji,co jinýho by pomohlo.Co takhle Tomova ponožka?Vezmu ten kus smrduté látky a strčim mu jí do pusy.A je klid!pomyslim si,když jen oddechuje,ale po chvíli slyšim mlaskání.Ty voe,von jí chce snad sežrat!Si nedá pokoj ani když spí!Po chvíli zas začne chrápat.Mno mě jebne!Ležim na posteli a koukam do stropu,pak dam Tomovi do huby eště jeho druhou ponožku a zas mam chvíli klidu. ,,Já chci ještě Kung pao!"ozve se tichý Tomův hlas.To je debil!pomyslim si.Pak už zas chrápe.A je to v piči!Došly náboje:-(

camaya

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář