Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bylo léto,pátek 13, červen Tři dny před koncertem Tokio Hotel a Tom s Billem jako každý jiný den šli do školy ale před odchodem si četli horoskop co je nejspíš čeká tak četli a četli až narazili na znamení PANNA-22.8.-22.9.- Ty jsi ten logický typ, co nesnáší nepořádek. Tvoje malicherné hovnožroutství vyvádí z rovnováhy tvé přátele a kolegy. Jsi chladný, nemáš city, při souloži často usínáš. Z Panen se stávají dobří politici a pasáci.

O jéééj řekli si co nás zase čeká. Jelikož bylo teplo a nádherný počasí ani jednomu se nechtělo. Zkoušeli ukecat mámu, ale ta jim řekla že prostě půjdou. Ve škole probíhala výuka a pár jejich kámošů se jich zeptalo jestli by si s nima odpoledne nezahráli florbal. Jelikož sou Bill s Tomem antisportovní typy dlouho jejich kámošům trvalo než je překecali. Mělo to jeden háček tahle kapelka zrovna měla poslední zkoušení a dolaďování na koncert ve studiu takže se hrálo až pozdě večer. To nikomu nevadilo. Tom hrál v týmu s Billem(to víte nerozlučný dvojčata) a ještě s třema kámošema-jejich tým se jmenoval Tokiáčci, proti dalším pěti lidem. Hra probíhala hladce jenže Tokiáčci prohrávali asi z toho důvodu nesportovnosti. Když se naskytla Tomovi příležitost dát gooool Bill se postavil k brance, protože si myslel že mu Tom přihraje a on to tam v pálí. Jenže to byla chyba lávky Tom vystřelil na branku ale netrefil se, místo toho se ozvalo hlasitý ,,Auuuuuu brácha ty kreténe,, Tom si nejdřív myslel že si z něj Bill utahuje Načež zjistil že ho trefil míčkem přímo do oka. Hra po malým rozruchu pokračovala. Když už bylo dost pozdě a hra skončila všichni se rozešli domů, Bill rozsvítil světlo a v tom Tom dostal šílenej záchvat smíchu. Bill nejdřív nevěděl o co jde a pak si vzpomněl že dostal na oko míčkem. Šel do koupelny k zrcadlu, podíval se a šíleně se lekl kolem oka se mu rýsoval velikém monokl. Bill zpanikařil co na koncertě takhle tam přeci nemůže přijít a co na to kámoši z kapely, budou z něj mít akorát prdel. Mezitím přišel do koupelny Tom a řekl mu že vypadá jak medvídek panda to Billa rozzuřilo začal mu nadávat jakej to je kretén a tak podobně, co si počne na koncertě. Bill celým rozčílením odešel z koupelny protože by z toho mohla vzrůst pořádná bitka. Tom si zatím vlezl do vany poté se osprchoval a nacákal všude kolem. Samozřejmě když vylezl z vany jako každej jinej chlap po sobě neuklidil takže byla v koupelně pořádná potopa. Pak šel do pokoje kde stál Bill ten se na něho nemohl koukat tak šel do koupelny do vany po Tomovi. Samozřejmě jak tam byla ta potopa Bill si toho nevšimnul smekly se mu nohy a sekl sebou na zem to nebylo všechno při pádu se praštil do hlavy o záchod. Když Bill nevycházel asi hodinu z koupelny šel se podívat Tom jestli se něco nestalo rozsvítí a co nevidí Bill leží na zemi a kolem kalužinka krve…. Tom si řekl a sakra průser. A vzpomněl si že neuklidil koupelnu. Šel vzbudit mámu protože se Bill nehýbal. Ta okamžitě přiklusala jenže ji Tom neupozornil na to mokro a ta sebou sekla taky. Tý se naštěstí nic nestalo protože se jakš takš zachytila o Toma a nakonec ji to asi ani nebolelo protože zalehla chudáka Billa. V tom okamžiku se Bill probral. Poranění neměl vážný, měl na hlavě tři stehy.

Další den když šli zkoušet Gustav s Georgem spatřili Billa Povídali ,,Ty vole co s to vyváděl ,, a začli se šíleně smát. Když jim to Bill všechno povyprávěl smíchy se nemohli udržet na nohou. Ze zkoušení nakonec nebylo nic. Až na konci jim jejich producent řekl, že se v neděli sejdou před studiem a Bill ať se dá trochu do kupy. Víkend strávili tak, že Bill lítal po doktorech a různejch léčitelích, aby se zbavil tý nádhery kolem oka. Mno jakš takš to pomohlo ale nebyl to žádnej zázrak.

V něděli se všichni sešly. Producent si prohlídl Billa od hlavy až k patě pak jen mezi zuby procedil ,,hmmmm nic moc,,. Bill se urazil. S producentem pak nepromluvil ani slovo. To ještě producent nevěděl co bude následovat. Limuzína se rozjela a po několika desítkách Km jim bouchlo kolo. To zas ale nevěděli, že Bill je jediná osoba co to kolo umí vyměnit. Bill v rozčilení pořádně nedotáhl šrouby takže jim to kolo zas po nějaké době ulítlo. Do hotelu přijeli s tříhodinovým zpožděním, to nevadilo, protože turné začínalo den po tom. Producent musel Billovi sehnat dobrou maskérku. Když zkoušela dávat Billovi make-up tak v tom rozpoložení zjistila že si místo voděodolnýho(to víte asi jim musí bejt při zpívání pořádnej hic) vzala obyčejnej a ještě k tomu tmavej. Když Tom viděl Billa s tim tmavým mohl se pochcat smíchy. Tentokrát zase zabodoval Bill ,,Co se směješ ty debile tys někdy viděl hnědýho medvídka pandu????,, . To Toma utřelo takže už pak mlčel.

Další den: ,,Tak pánové stáváme´´. Vykřikne v Billově a Tomově hotelovým pokoji Georg. ,,Co pak jste zapomněli, že dneska je náš jeden z velkých dnů??´´. To si Bill a Tom uvědomili tak vyletěli z postele jak střelený teda spíš Bill. Tom měl nějaký bolesti břicha a ještě ke všemu dostal sračku. Když měl začít jeden z jejich koncertů Tom přišel pozdě, protože seděl nejmín 10 minut na záchodě. ,,No kde se couráš´´ řekl Tomovi do mikrofonu Bill, ,,snad si neseděl zase na záchodě´´. Když v tom okamžiku se začal celej dav lidí strašně smát. Tom byl rudej až za ušima(chudáček). Když dozpívali jejich oblíbenou písničku Schrei!! , přišel Tom k Billovi a povídá mu puč mi na chvilku ten mikrofon. V tom to začlo Tom začal mluvit do mikrofonu ,,Tak to co o mě před chvílí prohlásil Bill byla pravda, jo fakt seděl sem na záchodě. Ale ted vám prásknu něco já na Billa. Máme oba dva rádi rybaření. Já sem začal povidat jen tak z prdele ty Bille představ si že by amuři začli vylejzat z vody a chodili by na pole na hrách. Bill se tam u toho rybníka začal smát a povidá tomu bych věřil. Fakt nekecám já bych tomu normálně věřil. Pak za náma přišel Georg s Gustavem a ptali se co děláme. Když sme mu to řekli tak začal povidat Georg. Normálně Bille představ si, že máme doma slimáky, který maj takovou sílu že tlamou tahaj šrouby z železničních pražců. V tom Bill zase začal přikyvovat. No vidiš to Georgu to mi je někdy musíš ukázat moc bych je chtěl vidět. To se Gustav začal šíleně smát a říká Billovi hele Bille víš kde žijou úhoři?? Bill odpověděl že nee tak začal Gustav vyprávět. No to když se topí krtek tak se potopí vyhrabe do hráze rybníka díru, pak tam zapluje úhoř a toho krtka sežere, proč si myslíš že tady nejsou nikde žádný krtičiny?? V tom Bill začal uvažovat no Gustave ty máš normálně pravdu. No tak co si lidi myslíte o Billovi asi to taky nemá v hlavě srovnaný že??´´ Dav lidí se smál ještě víc než Tomovi. Bill z toho byl úplně v prdeli. Když dozpívali šli do hotelu na svůj pokoj a Bill začal šíleně nadávat co je to za kreténa, a co si o něm teď budou lidi myslet….

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

m...

(Běta, 4. 7. 2006 10:48)

mě se líbí ten začátek-ten nemá chybu! ale od tý doby co vezme Tom Billovi ten mikrofon už je to takový moc to... od tý doby už je to o ničem x )