Jdi na obsah Jdi na menu
 


Obrazek

 

Tato chovatelská stanice se zabývá chovem cairnteriérů, labradorských a zlatých retrieverů. Pejsci v této CHS jsou vedeni k loveckému výcviku a někteří jsou aktivně využíváni v canisterapii. S touto smečkou se známe z cvičáku, kde Jája - chovatelka působí jako hlavní výcvikář ;o)

www.kleteckahraz.estranky.cz

Obrazek

Eimynka je bíglí slečna, která je jen o tři měsíce mladší jak Meggy. Taktéž jsme se s nimi před čtyřmi lety seznámily na cvičáku. Eimynka je úspěšná agiliťanda, má za sebou plno úspěšných závodů a plno jich má v plánu. Také má zmáknuté některé zkoušky z výkonu. Z výstav si Eimy dovezla i res. CAC a tak doufáme, že takových úspěchů bude ještě minimálně jednou tolik ;o)

www.lumiga.estranky.cz

Obrazek

 

 

Hovawart Artuš je pejsek s PP barvy černé s pálením. Artuškovi je nyní jeden rok a s kamarádkou Aničkou spolu chodí na cvičák. Artušek je neohrožené telátko, které upoutá všechny svým neodolatelným šarmem. Artuška snad v budoucnu také čekají nějaké výstavy, tak mu budeme držet palečky :o) 

 

 

Obrazek

 

 

Coffíšek je náš další pejsek. Je to dvouroční rotvajler bez PP, velký kliďas a oblíbenec :o) Coffi patří mému bratrovi a jeho přítelkyni. Doma je všemi oblíbený a patřičně si to užívá :-))) Je to naše telátko malinké :o)

 

www.comesa.estranky.cz

Obrazek

 

 

Tato fešanda plemene kolie dlouhosrstá je náš třetí pejsek. Energická roční fenečka s PP a temperametnní povahou. Fíňulka se může chlubit svými úspechy z výstav. Také má důležitý úkol - zakladatelka chovatelské stanice kolií dlouhosrstých, tak držte pěstičky, ať nám vše klapne a Meggy se může stát hrdou tetičkou štěňátek :o)

 

www.saphira-collierough.estranky.cz

 

 

 

 

Obrazek

 

Zlatý retriever Brittík je náš nádherný a skvělý kamarád, nebo-li Meggynky manžílek! :-* Bydlí od nás sice daleko, ale to nevadí, protože i tak se Britt s Meggy viděl a musím říci - Láska na první pohled :-* Brittík je narozený 5.5.2005 a je to opravdu mazlík.. Jeho hlavní charakteristická vlastnost by se dala nazvat MIMINKO :-D :-*

www.gr-britt.estranky.cz

KATIE

Pokud jste četli příběh o Lilly v rubrice In memoriam, tak víte, že Lilly byla  hlavně pro postiženého klučinu Dominika. Po Lilly to měla být speciálně vycvičená fenečka GR Lízinka, ale nakonec Domčovi nemohla být přidělena. Proto do této rodiny vstoupila fenečka zlatého retrievera Katie z Měsíční pláně. Katie je čiperná holčička, s kterou se panička nikdy nenudí. Katie i její paničku čeká velká kariéra ve výstavních kruzích a tak jsme všichni zvědaví, jak to tam holkám spolu půjde :o)))