Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výsledky 08-09

14. 9. 2009

Sezóna 2008/2009

2.C třída

15.turnaj Neděle 14.6.2009 hřiště Svážná

 Agromeli C-Gladiators B 4:0 (2:0), Kalina 2, Zlínský 2.

První akce zápasu Kalda na Grejfu a ten minul. Pak přímý kop po faulu na Kaldu-ten nahrál Milanovi a ten v záklonu nad. Pak šance soupeře a překonaného Sikiho zahránil Grejfa, který vykopnul míč z prázdné branky. Pak akce na druhé straně Grejfa si vyměnil balón s Kaldem a sám dal mimo. Pak otevřel skóre Kalda 1:0. Před poločasem jsme měli výhodu ještě jednoho přímého kopu a Zlíňa si narazil míč o soupeřovu zeď a dal k tyči na poločasových 2:0. Poločas skončil pro nás 2:0, ale soupeři jsme zblokovali několik střel, a jednou nestihl dorazit do prázdné, na druhé straně jsme několik šancí nedali také my. Druhá půlka začala šancí na naší straně Danis nahrával a Grejfa mimo. Pak si Kalda zahrál kulečník o brankáře a Juru a od něho se odrazil míč mimo branku. Pak opět Kalda do brankáře, a Zlíňa dorážkou z otočky na 3:0. Pak trefil Kalda tyč, na druhé straně zachránil Siki Ozzyho podklouznutí, Pak nedal Zlíňa dvakrát do prázdné , Pak jsme nečekaně ubránili brejk soupeře 4 na 1, a na závěr utkání dal Kalda gól na 4:0. S trochou štěstí a brankářského umu Sikiho jsme nedostali branku a po zásluze vyhráli. Sestava: Siki-Milan, Ozzy, Pavel, Jura-Danis, Kalda, Grejfa, Zlíňa.

Agromeli C-Orel Řečkovice B 5:0 (1:0), Sýkora, Řehůřek J., Zlínský, Kalina, Greiffenegg.

Druhý zápas z jednoho výhozu Sikiho jsme vedli 1:0, když si ho bránící hráč nadzvedl hlavou do branky. Celý zbytek poločasu jsme se trápili a několik vyložených šancí neproměnili Kalda, Jura a Grejfa. Pak dostal Ozzy žlutou za faul. Pak šance na naší straně. Zlíňa nahrál Danisovi ale ten netrefil branku. Pak nedal dvakrát Zlíňa vyloženou šanci a tak skončil poločas 1:0. Druhá půlka začala uklidňujícím gólem na 2:0, kdy po dlouhém pasu Zlíňě trefil Jura z úhlu mezi brankáře a tyč. Pak dal Zlíňa bodlem na 3:0 a byl již zápas v naší režii. Pak trefil Kalda brankáře. Na druhé straně zachránil Siki šanci 2 na 1. Pak dostal Jura ŽK za faul. Pak si zahrál Zlíňa na obránce soupeře a místo aby dorazil střelu tak ji vykopl pryč. Při snaze soupeře udělat něco s výsledkem, hráli s vytaženým brankářem, a potrestal je Kalda střelou z půlky do prázdné 4:0, a chvilku na to akce Kalda na Grejfu a ten do prázdné na konečných 5:0. Skončili jsme celkově třetí bod na druhého a tři body za prvním. Fair-play jsme neprohráli, a můžeme teoreticky postoupit ze třetího místa, tak uvidíme. Sestava: Siki-Milan, Ozzy, Pavel, Jura-Danis, Kalda, Grejfa, Zlíňa.

15.turnaj Neděle 14.6.2009 hřiště Svážná

 Agromeli C-Bystrc 9:3 (5:2), Kalina 3, Zlínský 3, Danis 2, Stejskal.

Začátek utkání prvního utkání hraného v 9.00 hodin začal už klasicky: první šance na naší straně Siki dlouhý balón a Grejfa sám nedal. na druhé straně, nahrávka za obranu a soupeř dal na 0:1. Pak Pavel šel při 2 na 2 proti balónu, soupeř udělal kliku a sám dal na 0:2. Pak jsme měli šanci my ale brankář Kaldovu střelu chytil. Na druhé straně soupeř obešel všechny i Sikiho, ale z úhlu trefil pouze tyč. Po faulu na Zlíňu, sám faulovaný snížil na 1:2. Soupeř si na to vzal Time-out a byli 4minuty do poločasu. Po rozehrávce jsme získali míč a Kalda nahrál Zlíňovi a ten vyrovnal 2:2. Chvilku na to znovu Kalda nahrál Zlíňovi a ten nahoru otočil utkání 3:2. Pak Peťa Danis bodlo k tyči 4:2 a Kalda do půlky dal ještě skoro z nulového úhlu na poločasových 5:2. Na začátku druhé půle akce Kalda-Zlíňa-Klada-Zlíňa-Kalda pod víko gól 6:2. Pak akce Kalda nahrál Milanovi ale brankář mu střelu chytil. Pak Zlíňa zdržoval utkání kopnul to až skoro k Delvitě v jasné šanci. Pak nedal Pavel tutovku a ani Zlíňa po nahrávce Kaldy sám zahodil. Milan nahrál dlouhej Kaldovi a ten sám už dal 7:2. Pak se Zlíňa nevrátil a soupeř přečíslení 3 na 2 využil ke snížení 7:3. Po rohu zvýšil Danis střelou k tyči 8:3. Pak nahrál Grejfa Kaldovi a ten sám mimo. Účet utkání uzavřel Milan, který placírkou vedle brankáře dal branku 9:3. P.S. Zlíňa vlastně vyhrál 9:1, protože přišel za stavu 0:2. Sestava: Siki-Milan, Pavel, Mara, Ozzy-Danis, Kalda, Grejfa, Zlíňa.

Agromeli C-SOŠ OOM B 10:4 (2:4), Kalina 9, Ozner, ŽK: Zlínský.

Do druhého utkání nastoupil soupeř pouze s 1 hráčem na střídání, ale nebylo to na jejich výkonu znát. Ozzy vybojoval balón, nahrál Kaldovi a ten sám nedal. Za chvíli na to nastřelil Kalda tyč. pak šli 3 na 2 a Kalda vystřelil k tyči 1:0. Pak udělal Pavel chybu při rohu a bylo vyrovnáno 1:1. Pak po dlouhém výhozu od Sikiho nahrál Zlíňa Kaldovi a ten skoro do prázné dal na 2:1. Pak Milan nahrál Zlíňovi ten Kaldovi a ten sám nedal. Pak Zlíňa vypustil soupeře a bylo vyrovnáno 2:2. Pak dostal Pavel hole z úhlu a o tyč to bylo 2:3. po Timeoutu soupeře půl minuty před koncem nahrál Milan špatně a soupeř tečovanou střelou z dálky zvýšil na 2:4 a tak skončil i poločas. Druhá půle začala famózním obratem v režii Kaldy. Po autu nahrál Zlíňa Kaldovi a ten dal vingl 3:4. Pak rozehrál Kalda přímák na Zlíňu a ten Kaldovi vrátil a ten už pouze do prázdné 4:4. Fauly 3:2. Pak dostal Zlíňa za řeči už v sezóně pátou ŽK. Pak se Kaldovi soupeři rozestloupili a strhnul na stranu naše vedení 5:4. Pak nastřelil Mara k tyči a Kalda do prázdné 6:4. Pak udělal Kalda sám 3 borce a proti brankáři nezaváhal 7:4. Pak šance 3 na 2 a Danis trefil gólmana. Pak akce Kalda-Zlíňa a Ozzy do prázdné 8:4. Pak Kalda po samostatné akci zvýšil na 9:4. A po akci se Zlíňem uzavřel utkání na 10:4 Kalda. Další důležitá utkání máme za sebou a musíme čekat jak hráli soupeři, rozhodne se příští neděli! Sestava: Siki-Milan, Pavel, Mara, Ozzy-Danis, Zlíňa, Kalda, Grejfa.

14.turnaj Neděle 7.6.2009 hřiště Svážná

 Agromeli C-Flamengo 13:2 (5:1), Kalina 6, Greiffenegg 2, Danis 2, Zlínský 2, Řehůřek P.

Začátek utkání nám vyšel dle představ, Grejfa udělal dva obránce a nahrál Kaldovi a ten otevřel skóre 1:0. Pak se objevil Kalda sám před brankářem, ale dal vedle tyče. Pak další tutovka Zlíňa nahrál Grejfovi a ten nedal, pak nahrával Grejfa Pavlovi a ten trefil také mimo. Pak se opět ukázalo nedáš dostaneš, Zlíňa ztratil balón při akci 3 na 2, a soupeř brejku využil při přečíslení 3 na 1 a bylo vyrovnáno 1:1. Ale rychle jsme se otřepali a strhli vedení na svou stranu po nahrávce Kaldy dal Grejfa na 2:1. Pak si tito hráči vyměnili role nahrával Grejfa a skóroval Kalda 3:1, tento gól nás trochu uklidnil, a začali jsme hrát svou hru. Hlavně se už uráčil přijít Mara na zápas. Při akci 3 na 2 volil Zlíňa střelu, Pak Kalda z úhlu trefil tyč a ven. Potom jsme soupeře po získání míče rozebrali do prázdné po ose: Zlíňa-Kalda-Grejfa gól 4:1, do poločasu ještě zvýšil Zlíňa asistence Kalda 5:1. Druhá půlka začala rychle dvěma brankami: Zlíňa nahrál Kaldovi a ten s pomocí tyče dal branku 6:1. pak vybojoval Danis míč a Kalda zvýšil na 7:1 a bylo rozhodnuto. Pak jsme nedali 3 vyložené šance: Siki, Zlíňa ani Kalda. Pak předvedl své umění Zlíňa a zblízka loboval brankáře 8:1. Pak pěkná akce po ose: Siki-Pavel-Grejfa-Kalda gól 9:1. Pak nahrál Grejfa a Pavel dal už na 10:1. Pak opět Kalda svým šestým zásahem v utkání zvýšil na 11:1. Pak přišli velké chvíle Danise z poza obránce vymetl vingl o tyč 12:1 a pak se před ním rozestoupili soupeři a sám na brankáře nezaváhal 13:1. Mohl završit hatrick a místo toho špatně rozehrál aut, a pak vypustil soupeře a ten 2 na 1 završil účet utkání na 13:2. Utkání proti soupeři bez svého nejlepšího střelce, chvilkami vypadalo jako hra kočky s myší, ale musíme se v příštích zápasech vyvarovat chyb směrem dozadu a nevypouštět. Sestava: Siki-Milan, Pavel, Mara-Danis, Kalda, Grejfa, Zlíňa.

Agromeli C-XXX Braun 5:3 (4:1), Kalina 4, Greiffenegg.

Druhé ukání jsme hráli se soupeřem, který naplnil kvótu 3 zahraničních hráčů, a hrál velice dobře. oproti prvnímu utkání to bylo jako nebe a dudy, soupeř nebyl tak odevzdaný a bojoval do konce utkání. Začátek utkání byl opět náš, Kalda nahrával a Grejfa z 1metru mimo, Pak se vyskytla penalta po faulu na Mary a ten přemluvil Milana i Kaldu a šel kopat, ale brankář mu ji chytil a chytil mu i dorážku. Pak naštěstí dal Kalda k tyči 1:0. Pak špatně odehraný balón v našem brankovišti místo dlouhého odkopu, chtěl Pavel rozehrát a nahrál špatně a z následného přečíslení a trmy vrmy to bylo 1:1. Pak šance na naší straně Grejfa sám mimo branku. Pak už hezká akce Mara na Kaldu ten Grejfovi a Grejfa konečně z třetí vyložené šance gól 2:1. Pak Kalda k tyči 3:1. Pak Siki z přímáku nad, Jura z dálky-brankář výborně chytil. Zlíňa zahodil tutovku tyč-tyč a ven. Pak hezká akce Kalda nahrál Zlíňovi a ten zpátky Kaldovi a ten trefil pouze brankáře. Ke konci poločasu vyhodil Siki na Zlíňu, ten zklepl Kaldovi a ten zvýšil na poločasových 4:1. Druhá půlka začala špatnou obranou opět neodkopnutý balón a soupeř opět využil přečíslení 3 na 2 4:2. Pak akce na naší straně Grejfa nahrál Kaldovi a ten se nemýlil a k tyči zvýšil na 5:2. Pak se dvakrát vyznamenal Siki když chytil akci 2 na 1. Pak na druhé straně Kalda trefil tyč a ven. Pak vystřelil Kalda a odražený skákavý balón nedokázal zkrotit střelou do prázdné Grejfa. Pak se blýskl obětavým zákrokem Milan, když padl soupeři do střeli a zabránil skoro jasnému gólu. Na konci využil soupeř přečíslení a při vypuštění Zlíňi snížil na konečných 5:3. Bylo vidět když se nám nedařilo využít více šancí dopředu, a při celkem laxní obrané činosti už to bylo skoro vyrovnané utkání. Stále jsme třetí a máme ztrátu 7bodů na prvního(má o zápas víc) a 6bodů na druhého, nicméně je potřeba hrát až do konce a získat co nejvíce bodů, protože je možné že můžeme postoupit ze třetího místa. Tak příště hlavně hrát poctivě zezadu a mělo by to jít. Sestava: Siki-Milan, Pavel, Mara, Jura-Danis, Zlíňa, Kalda, Grejfa.

13.turnaj Neděle 24.5.2009 hřiště Svážná

 Agromeli C-Atraps 5:10 (2:5), Kalina 2, Greiffenegg, Ozner, Danis, ŽK: Sýkora, Greiffenegg, Řehůřek P.

První utkání s vedoucím mužstvem soutěže začalo špatně, Kalda neuhlídal nejlepšího střelce soutěže a ten holemi otevřel skóre 0:1, pak na druhé straně nedal Kalda sám proti brankáři, a chvilku nato s faulem nahrával Danisovi mimo. Uhodilo na druhé straně, soupeř se dostal sám před brankáře a bylo to 0:2, hned po získání míče vystřelil opět nejlepší střelec nechytatelnou střelu a bylo to už 0:3. Pak Pavel rozehrál aut nahrál Kaldovi a ten Grejfovi, který snížil na 1:3. Pak střela na naši branku, opět výstavní rana a bylo to 1:4. Poté hezká akce z naší strany a tentokrát nahrával Grejfa Kaldovi a ten zavěsil 2:4. Pak zbytečný faul na naší straně-Pavel ŽK a z trestňáku to už bylo 2:5, tak skončil i poločas. Druhý poločas začal tak jako první Jagoš vystřelil z úhlu a bylo to 2:6, pak Siki vyboxoval míč dle rozhodčího mimo vápno-dostal ŽK a z následného trestňáku jsme dostali gól 2:7. Pak jsme otevřeli hru a po kombinaci snížil do prázdné Ozzy 3:7. Pak z další kombinace dával branku Danis, střelil to brankáři pod břevno-4:7. Pak opět faul na naší straně a z přímáku opět Jagoš 4:8. Pak dostal Grejfa za řeči ŽK. Otevřeli jsme hru a dostali 2 branky do prázdné 4:9 a 4:10. Na konečných 5:10 snížil Grejfa po Kaldově asistenci. V utkání jsme neuhlídali nejlepšího střelce soutěže, který nám dal 8 branek. Možná kdyby jsme proměňovali naše šance tak mohlo utkání vypadat jinak, ale soupeř vyhrál zaslouženě. Sestava: Siki-Milan, Pavel, Ozzy, Jura-Danis, Kalda, Grejfa.

Agromeli C-Raz Náraz 5:2 (3:1), Zlínský 2, Greiffenegg 2, Kalina.

Nastoupil už distancovaný Zlíňa. Druhé utkání začalo o poznání lépe-Kalda otevřel skóre k tyči 1:0. Pak ale Siki chytil vyloženou šanci, a na druhé straně nedal Grejfa sám-vedle tyčky. Pak se vyznamenali Milan a Ozzy při obranných zákrocích. Pak jsme neuhlídali nejlepšího střelce soupeře ten bodlem vyrovnal 1:1. Pak Zlíňa s Kaldem v akci a nedali 2x. Pak se vyznamenal Siki při akci 2 na 2. V posledních dvou minutách jsme dali 2 góly nejprve si narazil Kalda o Zlíňu a bylo to 2:1 a pak v další akci vystřelil Klada a Zlíňa odražený balón zasunul do branky 3:1. tak skončil i první poločas. V první akci druhého poločasu nejlepší střelec soupeře snížil na 3:2-bránil ho Pavel a Ozzy. Pak Jura sám na brankáře a dal nad, poté Kalda do brankáře, pak šel po autové rozehrávce Grejfa sám a trefil brankáře, odražený balón získal Jura a nahrál na zadní tyč a tam už se Grefa nemýlil 4:2. Pak hezká akce z naší strany Zlíňa-Kalda a Ozzy do prázdné nedal. Pak Kalda sám mimo. Nakonec Kalda nahrál Zlíňovi a ten do prázdné uzavřel účet utkání 5:2. Na utkání bylo vidět že jsme byli poznamenaní z prvního utkání, soupeř dobře bránil a nám dělalo potíže se dostat do vážnějších šancí, ale vítězství je zasloužené. Sestava: Siki-Milan, Pavel, Ozzy, Jura-Danis, Zlíňa, Kalda, Grejfa.

12.turnaj Neděle 17.5.2009 hřiště Svážná

Agromeli C-Sunday 3:0 (1:0), Kalina 2, Ozner, ŽK: Zlínský, Sýkora.

Utkání hrané s houževnatým soupeřem, nebylo lehké. Na začátku utkání Zlíňa nahrál Kaldovi, který udělal borce a zavěsil k tyči 1:0. Pak po pěkné akci nahrával Kalda Ozzymu a ten z úhlu trefil brankáře. Pak bylo několik dalších velkých šancí Zlíňa sám nedal, Kalda sám nedal a Grejfovu střelu z dálky vytáhl brankář ven. Pak rozhodčí zapískal řeči Sikimu(řekl vždyť to byl jasný aut) a dostal za to žlutou a kopal se nepřímák proti nám i když byl míč mimo hru. Ke konci poločasu ještě Ozzy při bránění trefil vlastní tyč, ale naštěstí ven, takže poločas skončil 1:0 pro nás. Ve druhé půlce jsme se nechali rozhodit několika špatnými výroky rozhodčích a Zlíňa dostal žlutou kartu za to že řekl(že to nemohl vidět přes 4hráče), tak fakt nevím, ale asi si z nás rozhodčí dělají srandu, a soupeř za toto rozehrával od branky. Pak naštěstí pro nás Kalda prostřelil brankáře z úhlu a bylo to 2:0. Siki pak chytil několil vážnějších šancí soupeře, a nakonec nahráz z přímáku úplně volnému Ozzymu u tyčky a ten se nemýlil a dal na konečných 3:0. Získali jsme další důležité 3 body, ale těžce vybojovalé soupeř hrál moc dobře a nám se nedařilo proměnit všechny šance. Sestava: Siki-Milan, Pavel, Ozzy, Mara, Jura-Danis, Zlíňa, Kalda, Grejfa.

Agromeli C-Incident B 3:2 (2:1), Zlínský 2, Kalina ŽK: Zlínský.

Druhý dnešní zápas jsme hráli z mužstvem Incident B, které na jaře prohrálo pouze 1 zápas. Také hra bpodle toho vypadala-soupeř byl hodně důrazný v osobních soubojích a tak jsme bojovali o každý metr hřiště. Ze začátku utkání jsme měli několik dobrých příležitostí-Zlíňa nahrál Kaldovi a ten sám nedal, Pak se objevil Zlíňa sám před brankářem ale ten jeho střelu vytáhl, pak se tam objevil sám také Grejfa, ale trefil mimo. Tak uhodilo na druhé straně 2 na 2 a míš se odrazil k volnému hráči a ten dal sám do prázdné 0:1. Hned po rozehrání to urval Kalda a nahrál Zlíňovi a tenvyrovnal do prázdné branky 1:1. Pak Kaldovu nebezpečnou střelu chylit gólman soupeře. Ale na krásnou nahrávku Grejfy a zakončení Kaldy už neměl šanci 2:1. Ještě před poločasem chytil Siki vyloženou gólovku a tak jsme poločas vyhráli. Druhý poločas jsme se nechali od soupeře zatlačit a kolem Ozzyho se otočil soupeř a bylo to 2:2. To stejné na druhé straně, ale Zlíňa trefil tyč. Pak se soupeř do konce utkání bránil ve čtyřech na vlastní půlce. Měli jsme celkem tlak, ale nemohli jsme se dostat do dobré střelecké pozice. Soupeř vyrážel k brejkům, ale tam naše obrana zbírala míče, a když né obrana tak Siki. ČTvrtou žlutou v této sezóně dostal Zlíňa a tak nemůže příští utkání hrát (řekl malá domů), ale za to se nedává karta. Nakonec se k nám přiklonilo štěstíčko, a v poslední šanci zápasu jsme strhli vedení na naší stranu. Grejfa vybojoval míč nahrál Kaldovi, ten udělal kliku a nahrál Zlíňovi a ten se do prázdné nemýlil 3:2 a rozhodčí odpískal konec. Takže nakonec se štěstím získané 3 body, ale poděkování všem za bojovnost. Uvidíme jak hráli soupeři. Sestava: Siki-Milan, Pavel, Ozzy, Jura-Danis, Zlíňa, Kalda, Grejfa.

11.turnaj Neděle 10.5.2009 hřiště Svážná

Agromeli C-Senior B 6:2 (2:1), Zlínský 3, Kalina 2, Řehůřek P.

Začátek utkání nic nenapovídal tomu že jsme se soupeřem na podzim prohráli 1:7, začali jsme velkým náporem a po velkých šancích Kaldy se Zlíněm, byl v další velké šanci Falta a trefil tyč. Pak z dálky vystřelil Mara a brankář vytáhl střelu na břevno a ven. Otřepané nedáš dostaneš platilo i v neděli, střela kousek z dálky na naší branku, pěkná k tyči a bylo to 0:1, první vážnější střela na naši branku. Pak jsme opět tlačili a v šanci se objevil Mara a sám na brankáře nedal-ten vyrazil. Pak trefil ve vyložené šanci Zlíňa tyč a balón se k němu vrátil a střelou o tyč Zlíňa vyrovnal 1:1. Chvilku před půlí strhnul vedení na naši stranu Kalda střelou z dálky o tyč do gólu 2:1 a tak skončil i poločas. Druhá půlka začala tak jak měla, první šance Kalda nahrával a Zlíňa zavěsil k tyči 3:1. Soupeř šel sám, ale dal mimo. Pak vybojoval míč Grejfa, ale sám na brankáře dal mimo. Pak dal Kalda střelou hole soupeřovu obránci k tyči 4:1. Pak nahrával Danis a do prázdné dával Zlíňa 5:1. Pak si Pavel narazil s Grejfou a sám na brankáře dal 6:1. Pak vybojoval Ozzy nahrál Marovi, ale ten mimo. Kalda pak ztratil a soupeř šel 2 na 1 a dal na konečných 6:2, na konci zápasu ještě Kalda trefil brankáře. Zápas jsme odehráli až na malé chyby dobře. Sestava: Siky-Milan, Pavel, Ozzy, Mara, Falta-Danis, Zlíňa, Kalda, Grejfa.

Agromeli C-Orel St.Lískovec 11:1 (5:1), Kalina 6, Řehůřek J. 2, Greiffenegg, Zlínský, Řehůřek P.

Druhý dnešní zápas s posledním mužstvem, jsme začali jak kdyby to tam mělo padat samo. Kalda po nahrávce od Danise nedal, potom soupeř trefil tyč naší branky. Pak Kalda dal k tyči na 1:0, soupeř ale odpověděl po našem špatném střídání útočníků a přečíslení 4 na 2 využil rozťukáním obrany a přehozením Sikyho 1:1. Pak byl faul na Zlíňu a ten z následného přímáku trefil tyč. Pak vyžral Pavel Kaldovi gól do prázdné 2:1. A chvilku na to získal Pavel míč a přečíslení 3 na 2 řešil střelou mimo místo nahrávky Milanovi. Pak opět Kalda prostřelil brankáře z úhlu 3:1. Pak opět Mara mimo. Ale pak Mara nahrál Kaldovi na gól 4:1. Pak Jura sám na brankáře nad. Pak Zlíňa sám na brankáře zarovnal účet poločasu na 5:1. Druhá půlka začala krásnou akcí od Ozzyho, který nahrál Zlíňovi a ten Grejfovi, který dorážel skoro do prázdné 6:1. Pak udělal Siky chybu na půlce, ale stihnul ji zachránit. Pak Grejfa nahrával Jurovi, ale soupeř tečoval míč tak že Jura se ani nestihnul pohnout a dvakrát se o něho odrazil míč do branky 7:1. Pak hezká akce Zlíňa nahrál Grejfovi ten Jurovi a bylo to 8:1. A pak se přestalo střídat tak jak má a vypadalo to že si chce dát každý branku. Kalda sólo vingl 9:1. Kalda opět sám 10:1. Pak pěkně rozťukaná obrana Jura-Danis-Kalda gól 11:1. Na konci ještě Mara sám nedal. Druhá půlka už nebyla moc kolektivní, musíme se z toho poučit a příšte hrát jinak. Po dnešních zápasech jsme stále na třetím místě a stále ztrácíme na vedoucí dvojici 5bodů, na čtvrtého máme náskok 2body a na záchranu již náskok 28bodů, takže jsme se již zachránili. Musíme jít zápas od zápasu poctivě do obrany a bojovat a mělo by to jít. Sestava: Siky-Milan, Pavel, Ozzy, Mara, Jura-Danis, Zlíňa, Kalda, Grejfa.

10.turnaj Neděle 26.4.2009 hřiště Svážná

Agromeli C-Tropicana 7:2 (1:0), Kalina 2, Řehůřek P., Zlínský, Faltýnek, Greifenegg, Štěpánek ŽK: Kalina.

Ze začátku vyrovnané utkání, šance na obou stranách na naší straně několik vyložených, soupeř měl také dvě šance-jedné zabránil Jura a jednu zblokovala obrana, ale po chybě soupeřové obrany dal na 1:0 Pavel z úhlu, a tak skončil i poločas. Na začátku druhého poločasu po krásné akci po ose Falta-Kalda-Zlíňa dával posledně jmenovaný do prázdné branky 2:0. Pak soupeř trefil z úhlu tyč a ven náš brankář pouze kontroloval. Pak po krásné akci dával branku Falty po Kaldově asistenci 3:0. Pak dostal Kaldaˇžlutou kartu za údajně zahozený míč (dle rozhodčího). Pak byl důrazný Ozzy šel sám na brankáře a nahrál zkušeně Grejfovi a ten dal do prázdné 4:0. Pak další hezká branka v podání Mary střelou k tyči 5:0. Další hezká kombinace v podání Mary a Kaldy a Kalda dával do prázdné na 6:0, Pak jsme si asi na chvilku mysleli že je hotovo a trochu jsme polevili, soupeř kopal přímák a odražený balón dal soupeř do branky se štěstím prsama a rukou 6:1. Chvíli na to špatně bránila útočná dvojice Danis-Pavel a soupeř nás přečíslil 4 na 3 a bylo to 6:2. Ale zbytek zápasu jsme si pohlídali a po dlouhém výhozu Jury dával Kalda sám proti brankáři k tyči na konečných 7:2. Sestava: Jura-Milan, Pavel, Ozzy, Mara, Falta-Danis, Zlíňa, Kalda, Grejfa.

Agromeli C-Across 7:3 (2:2), Kalina 3, Zlínský 3, Greifenegg, ŽK: Řehůřek J.

Ze začátku utkání jsme měli více šancí než soupeř, který nehrál špatně, taky byli před tímto zápasem první. První větší šance na naší straně-Zlíňa trefuje brankáře. Pak luxusní kombinace po ose Kalda-Falta-Kalda a Zlíňa trefuje do prázdné 1:0, dále jsme si mysleli že to asi půjde samo a soupeř dvěma brankami otočil na 1:2. Pak soupeř bránil vedení o gól, ale nám se podařilo těsně před přestávkou vyrovnat po dlouhé nahrávce Ozzyho na Zlíňu a ten bodlem nedal brankáři žádnou šanci 2:2 a tak skončil i poločas i když ještě soupeř po naší brance trefil tyč a ven. Začátek druhého poločasu patřil opět nám a po Faltově nahrávce dával Kalda k tyči na 3:2. Chvilku na to další pěkná kombinace Grejfa si narazil s Faltou a k tyči zvýšil na rozdíl dvou gólů 4:2. Pak další kombinace po ose Kalda-Grejfa-Falta trefil hlavou jenom brankáře, chvilku na to soupeř po akci trefil k tyči, sice si \jura šáhnul na balón ale branka to byla 4:3. Pak šance na naší straně ale Kaldovu střelu z úhlu vytáhl brankář na břevno a ven. Pak akce Grejfy s Kaldou a ten dal brankáři Hole 5:3. Pak zvýšil po samostané akci Kalda už na 6:3. Pak soupeř chvilku tlačil, ale Kalda jim utekl a byl zastaven zezadu taháním za dres a tak soupeř byl vyloučen. z následné přesilovky jsme soupeři nepůjčili míč a rozťukali ho tak že nakonec přihrál Kalda Zlíňovi a ten dal do prázdné na konečných 7:3. Takže jsme po dnešním dni třetí o skóre před Tropicanou a na první duo Atraps-Across máme ztrátu 5 bodů, a na záchranu náskok 22bodů. Všem děkuji za dnešní výkon, a doufám že budeme v takových výkonech pokračovat nadále. Hurá na příští soupeře Senior B a Orel St.Lískovec, ale nepodcenit je obzvlášť Seniory určitě budou v silné sestavě. Sestava: Jura-Milan, Pavel, Ozzy, Mara, Falta-Danis, Zlíňa, Kalda, Grejfa.

 

9.turnaj Neděle 19.4.2009 hřiště Svážná

Agromeli C-Blue Flames B 8:6 (3:3), Kalina 6, Zlínský 2, ŽK: Zlínský.

Utkání hrané oboustranně špatně v obraně. Prohrávali jsme 0:1, Kalda vyrovnal na 1:1, Ozzy mohl dát do prázdné ale nedal, pak chyby v obranné části+útočníci se nevraceli 1:3, pak Kalda do poločasu dvěma brankami vyrovnal na 3:3. Po přestávce Zlíňa dával na 4:3 a Kalda po Danisově přihrávce dal už na 5:3. Pak Pavel byl pomalý při střídání a soupeř snížil na 5:4. Poté Kalda a Zlíňa přidali po brance a bylo to už 7:4. Dále mohl Pavel dát v šanci sám a také Kalda se Zlíněm a Danisem měli několik šancí na skórování ale nedali. Ale opět jsme dobře nebránili a soupeř dal na 7:6 a měli jsme ještě 5faulů, pak šli Kalda a Zlíňa sami na obráce, ale ztratili a naštěstí z protiútoku jsme nedostali branku a ke konci dal Kalda na konečných 8:6. První jarní utkání jsme trochu se štěstím dovedli do vítězného konce, ale příště musíme hrát o 100% lépe hlavně dozadu. Jinak jsme stále na 4.místě na postup máme 6 bodů a na záchranu náskok 16 bodů. Sestava: Jura-Milan, Pavel, Ozzy, Mara, Danis, Zlíňa, Kalda.

8.turnaj Neděle 16.11.2008 hřiště Kneslova

Agromeli C-Blue Flames B 8:2 (4:1), Kalina 4, Zlínský 2, Toman, Řehůřek J. ŽK: Toman.

V útoku s Kaldou a Zlíňou nám to šlo vyloženě dobře. 1:0-Kalda, 2:0-Jura po centru hlavou. na 3:0 si hráč nahrávku od Zlíně Kaldovi srazil do branky sám. Na 4:0 dával po přihrávce na zadní tyč Tomy. Několikrát jsme nechali soupeře samotného a ten dal do poločasu 1 branku-4:1 tedy skončil první poločas. Ve druhé půlce jsme hráli jako v první hodně útočně: na 5:1 dával Kalda po nahrávce od Zlíňě a na 6:1 si role vyměnili branku dával Zlíňa po nahrávce od Kaldy. Na 7:1 zvýšil Kalda po samostatné akci, soupeř poté korigoval na 7:2, a na konečných 8:2 dal Kalda. Za zmínku stojí několik tyčí a břeven od nás nastřelených, a také krásné zakončení Tomyho skoro do prázdné, kdy si krásně počkal na gólmana a dva bránící hráče a pak špatně nahrál. Nicméně díky za předvedený výkon a hlavně že jsme se sešli. Po podzimu krásné 4.místo a s příchodem Zlíňe jsme vyhráli 7 zápasů v řadě to je super. Sestava: Hanis-Milan, Pavel, Tomy, Zlíňa, Kalda a Jura.

7.turnaj Neděle 2.11.2008 hřiště Řečkovice

Agromeli C-Gladiators B 3:2 (1:2), Zlínský 2, Řehůřek P., ŽK: Zlínský, Řehůřek P. ČK: Škaroupka.

První šance zápasu a Zlíňa z přímáku nedal, poté Škary udělal chybu v zadu a při snaze sebrat soupeři míč ho fauloval a dostal červenou. Soupeř byl vyrovnaným soupeřem. Za stavu 0:0 z ničeho nic vystřelil za naším hráčem přesně k tyči-Jura nemohl vidět. Chvilku na to udělal náš gólman chybu a při rohu vyběhl a minul balón a soupeř dal pohodlně do prázdné 0:2. utkání bylo hodně vyhecované-Zlíňa dostal žlutou za faul a Pavel za následné zahození míče. Do poločasu Pavel trefil kontakní gól po přihrávce od Zlíňě, poločas tedy skončil 1:2. Druhou půlku jsme začali s tím aby jsme co nejdřív vyrovnali, ale Zlíňa se otočil kolem soupeře a nedal. Nedlouho poté se mu to podařilo a srovnal na 2:2. Tak pět minut před koncem jsme si říkali že už nesmíme prohrát že tu remízu udržíme, ale samozřejmě jsme chtěli vyhrát a tuto naši tajnou prosbu proměnil ve skutečnost Zlíňa z přímáku-3:2. Konec zápasu jsme už udrželi a tak jsme vyhráli již páté utkání v řadě. Sestava: Jura-Milan, Pavel, Tomy, Škary, Zlíňa, Ozzy a Mara.

Agromeli C-Orel Řečkovice B 5:2 (2:0), Zlínský 4, Stejskal, ŽK: Ozner.

Druhý zápas jsme začali výborně, z první akce po Marově nahrávce dal Milan na 1:0. V další šanci se po rohu objevil Ozzy ale trefil brankáře. Poté šel sám Pavel na brankáře ale trefil jeho. Pak se vyznamenal Jura a chytil vyloženou šanci soupeře, pak dostal Ozzy žlutou za faul. Soupeř hodně fauloval a tak z 10m kopu Zlíňa zvýšil na poločasových 2:0. Ve druhé půlce po Ozzyho nahrávce trefil Zlíňa břevno a soupeř z protiútoku snížil na 2:1. Pak po dalším závaru před soupeřovou brankou se dostal náhodně k míči Pavel, ale trefil mimo. Pak Ozzy nahrál Zlíňovi, kterej mohl nahrát ještě do vyloženější šance, ale střílel a dal gól tak to ho omlouvá-3:1. Pak v další vyložené šanci se ocitl Ozzy po Marově nahrávce, ale Ozzy přestřelil prázdnou branku! Pak to Ozzy napravil že přihrál Zlíňovi a ten zvýšil na 4:1. Pak soupeř z málo šancí dal gól-vystřelil a Jura si myslel že balón jde vedle tak kontroloval, ale nešel 4:2. Jura to pak také napravil-dlouhou přihrávkou na Zlíňě a ten ukončil účet zápasu na 5:2. Všichni podali bojovný výkon a hra byla celkem také dobrá. Příště poslední zápas podzimu. Sestava: Jura-Milan, Pavel Tomy, Zlíňa, Ozzy a Mara.

6.turnaj Neděle 26.10.2008 hřiště Svážná

Agromeli C-SOŠ OOM B 7:3 (2:3), Zlínský 3, Toman, Stejskal, Hanák, Škaroupka.

První zápas zase klasika, 10 sekunda-protihráč sám před Hanisem-hole gól 0:1. Za chvilku soupeř dorazil střelu před Tomym 0:2. Pak po Milanově nahrávce šel Zlíňa sám na brankáře-udělal kliku a dal do prázdné 1:2. Nepokrytej soupeřův hráč, bodlem k tyči nedal Hanimu šanci 1:3. Po rohu Milan nastřelil balón před branku a soupeř si to holema tečnul do branky 2:3, tak skončil i poločas. v poločase fauly 3:5. Ve druhé půlce jsme začali dobře při útoku 2 na 2, si to dal Zlíňa se Škarym a ten ve finále dal skoro do prázdné a vyrovnal na 3:3. Pak po faulu na Zlíňu, se kopal přímák a sám faulovaný hráč prostřelil zeď na 4:3. Poté opět pěkná akce od Zlíňe se Škarym, ale nebyl z toho gól, pak další faul (stav faulů-2:6) kopal Zlíňa 10m kop a nedal. Poté zabojoval Tomy a po rohu předskočil hráče a zvýšil na 5:3. Soupeř nám poté hodně zle zatápěl i s brankářem, a když Hanis chytil míč po soupeřově střele tak vystřelil přes celé hřiště a o tyč na 6:3. Poté zvýšil ještě Zlíňa po nahrávce od Milana na 7:3, ke konci ještě mohli zvýšit Tomy se Škarym, ale nedali a tak to skončilo 7:3. Povedl se nám parádní obrat z 0:2 a z 1:3 na 7:3.Sestava: Hanis-Milan, Pavel, Tomy, Škary, Zlíňa, Ozzy a Mara.

Agromeli C-Bystrc 4:0 (2:0), Štěpánek, Řehůřek P., Zlínský, Stejskal. 

Druhej zápas jsme hráli více ze zadu a bylo to znát. Hned ze začátku jsme měli výhodu penalty po faulu na Zlíňu a ten ji k tyči využil 1:0. Ke konci poločasu šel Pavel s Milanem 2 na 2, Pavel nahrál a Milan vymetl vingl 2:0. Tak skončil i poločas 2:0. Ve druhém poločase Pavel zvýšil na 3:0 k tyči. Mara s Tomym dával po akci do prázdné na konečných 4:0. Ke koci mohl zvýšit ještě Ozzy, ale trefil těsně mimo. Za to že jsme nedostali gól vděčíme vrácení všech hráčů a hlavně brankáři, kterej si to svým výkonem zasloužil. Jinak všem děkuji za Super výkon, hlavně jsme hráli jako tým. Sestava: Hanis-Milan, Pavel Tomy, Škary, Zlíňa, Ozzy a Mara.

5.turnaj Neděle 19.10.2008 hřiště Svážná

Agromeli C-XXX Braun 4:2 (2:1), Zlínský 4.

První zápas jsme se klasicky ze začátku trápili, a musel nám Zlíňa ukázat jak se dávají branky-otočil se kolem hráče a k tyči otevřel skóre 1:0, ihned po vstřelené brance soupeř z rozehrání ve dvou si nás rozťukal až do branky 1:1. Poté soupeř zahrál malou domů. Nepřímý kop rozhrál Tomy a Zlíňa strhl na naší stranu vedení 2:1, tak skončil i poločas. Ve druhé půli zvýšil Zlíňa z přímáku z úhlu na 3:1 střelou pod břevno. Ke konci zápasu byl šestý faul a Zlíňa dal na 4:1, poté nedostatečn pokrytý hráč vystřelil do tyče a balón se odrazil do Hanise a zhpět do branky 4:2. V poslední minutě kopal Zlíňa ještě 10m kop, ale brankář chytil. Ještě nutno podotknout 2 vyložené šance Škaryho a 1 Komeca-oba ale nedali. Sestava: Hanis-Milan, Pavel, Tomy, Škary, Komec, Zlíňa a Mara.

Agromeli C-Flamengo 4:2 (2:2), Komůrka, Štěpánek, Řehůřek P., Zlínský ŽK: Hanák. 

Utkání jsme začali výborně a ihned v první minutě Mara důrazem a Komec taky vstřelil gól na 1:0. Poté Mara trefil tyč po nahrávce od Komeca a hned za chvíli z další akce Mara tentokrát břevno. A tak klasické nedáš dostaneš- neodkopli jsme balón a soupeř srovnal-1:1., Z další vážnější šance 1:2, nastřelený a tečovaný balón. Do poločasu srovnal ještě Mara po rozehraném rohu dloubákem nad gólmana-asistence Milan a Tomy. Poločas tedy 2:2. Druhou půlku jsme začali lépe než první-Tomy trefil brankáře po Milanově nahrávce, a poté Zlíňa po nahrávce od Mary šel sám a trefil mimo. Ale z další šance už jsme vedli po akci Zlíňa na Komeca Pavel dával do prázdné-3:2. Poté chytil Hanis vyloženou šanci do prázdné (2 na 1), a chvilku na to další dvě šance. Ke konci zápasu stanovil výsleden na 4:2 Zlíňa při akci sám na brankáře. Sestava: Hanis-Milan, Pavel Tomy, Škary, Komec, Zlíňa a Mara.

4.turnaj Neděle 5.10.2008 hřiště Svážná

Agromeli C-Raz Náraz 0:3 (0:0).

Sestava: Hanis-Milan, Ozzy, Tomy a Škary.

Agromeli C-Traps 0:2 (0:1), ŽK: Toman 

Sestava: Hanis-Milan, Ozzy, Tomy a Škary.

3.turnaj Neděle 28.9.2008 hřiště Svážná

Agromeli C-Incident B 3:2 (1:2), Toman, Škaroupka, Řehůřek J., ŽK: Toman 

Začátek utkání Mara fauluje-penalta 0:1. Pak vyrovnával Tomy na 1:1, ale před poločasem nedokázal Pavel, Ozzy a Hanis odkopnout balón a bylo to 1:2, tak skončil i poločas. Ve druhém poločase jsme vesměs soupeře přehrávali a po signálu z přímého kopu vyrovnal na 2:2 Škary. Po další pěkné akci kdy Jura si dvakrát vyměnil míč se Škarym a ten zakočil do tyče. Nakonec minutu před koncem střelou z boku strhl na naši stranu vedení a celkové vítězství Jura. Jinak soupeř hodně okopával a fauloval. Hlavně že jsme udrželi nervy na uzdě a nenechali si dávat zbytečně karty až na jednu. Sestava: Hanis-Pavel, Milan, Mara, Ozzy, Tomy, Jura a Škary.

Agromeli C-Sunday 2:2 (0:2), Řehůřek P., Řehůřek J.

Druhé utkání jsme začali naší klasickou špatnou první půlkou, první gól na 0:1 jsme dostali po špatném bránění soupeře 0:1, druhý gól na 0:2 byl opět nepohlídaný hráč, tak také skončil poločas 0:2. Druhý poločas jsme začali hrát úplně jinak až na nepřesnou nahrávku Mary ale Hanis chytil, soupeře jsme motali že nevěděl kam dřív, ale my jsme se moc nedostali do zakončení. Asi deset minut před koncem vystřelil Pavel z dálky pozemi a prošlo to až do brány. A pět minut před koncem Pavel opět vystřelil a Jura tečí vyrovnal. Do konce utkání byli šance na obou stranách, ale na naší straně zachytal Hanis a na druhé straně jsme je neproměnili a tak utkání asi skončilo zaslouženou remízou. Všem díky za dnešní bojovný výkon. Sestava: Hanis-Pavel, Milan, Ozzy, Tomy, Mara a Jura.

2.turnaj Neděle 14.9.2008 hřiště Svážná

Agromeli C-Across 1:3 (0:2), Komůrka, ŽK: Řehůřek P. 

Hrozné utkání, nenahráli jsme si ani na vlastní polovině hřiště, a když už jsme měli šance tak Pavel nedal sám ani Tomy v podobné situaci, Pavel přímák taky ne, soupeř nám dal dvě břevna a pak už se namýlil vedl 0:1, potom po neodpískaném faulu na Hanyse jsme dostali asi rozhodující gól utkání na 0:2 přes celé hřiště, tak skončil i poločas. Ve druhém poločase jsme se moc nezlepšili a soupeř nám po další chybě vstřelil další branku na 0:3, my pokud jsme měli šance tak jsme je opět nevyužívali, pět minut před koncem tečí před brankářem dal Komec branku na konečných 1:3. Sestava: Hanys-Pavel, Milan, Mara, Martin, Ozzy, Falta, Komec a Tomy.

Agromeli C-Tropicana 1:3 (1:1), Toman.

Další utkání tohoto dne jsme pokračovali v nepřesvědčivém výkonu z prvního utkání, sice jsme šli po pěti minutách do vedení Tomym 1:0, ale do konce zápasu to bylo všechno, soupeř vyrovnal do poločasu na 1:1 a ve druhé půlce přidal dvě branky na konečných 1:3, nevyužili jsme několik tutových šancí, a několik přečíslení a tak jsme si ani nezasloužili vyhrát. Sestava: Jura-Pavel, Milan, Martin, Ozzy, Tomy, Mara a Škary.

1.turnaj Neděle 7.9.2008 hřiště Svážná

Agromeli C-Orel St.Lískovec 3:1 (1:1), Stejskal, Řehůřek J. 

Vtomto utkání s jedním z nejhorších týmů soutěže jsme se moc nevytáhli a nenavázali jsme na jednoznačné výsledky z dřívějších vzájemných zápasů. Soupeř šel po naší chybě při rohu do vedení 0:1 Jura nehlídal svýho hráče, do poločasu srovnal Milan k tyči zkušeně 1:1, tak skončil i poločas 1:1. Ve druhé půli se naše hra trochu zlepšila a po dvou brankách Jury jsme celkově zvítězili 3:1 a získali povinné tři body! V tomto utkání jsme hráli příliš zbrkle a naslepo a dávali jsme soupeřům šanci na vstřelení gólu, je pravda že soupeř toho moc nepředvedl, ale my také ne a pokud by jsme tak hráli ostatní utkání tak by jsme s takovou hráli nejspíš o záchranu! Ale hlavně se počítají tři důležité body. Sestava: Hanys-Pavel, Milan, Jura, Martin, Ozzy a Tomy.

Agromeli C-Senior B 1:7 (1:4), Frank.

Druhé dnešní utkání bylo z týmem, který je pravděpodobně jeden z aspirantů na postup, pokud bude hrát v takovém složení v jakém hrál dnes. První poločas se nám moc nevydařil a po třech výstavních střelách z dálky k tyči a pod břevno, a jedné z úhlu na zadní tyč jsme prohrávali 0:4. Potom jsme se soupeřem vyrovnali hru a snížili na 1:4 zásluhou Mary F. tak skončil i poločas, ve druhém poločase jsme byli soupeři vyrovnaným týmem až na proměňování šancí hlavně těch vyložených a tak střílel branky pouze soupeř a celkově to skončilo 1:7. Pokud by jsme dali naše šance tak mohl být výsledek trochu přijatelnější, soupeř vyhrál zaslouženě, ale nepřehrál nás tak jak jsme si mysleli. Pokud by jsme takto hráli i první utkání tak by jsme vyhráli aspoň o pět branek. Sestava: Jura-Pavel, Milan, Martin, Ozzy, Tomy a Frank. Všem děkuji za předvedený výkon hlavně v druhém utkání a už se těším na příští neděli sraz opět v 8.30 na Svážné.

výsledky ostatních utkání 2.C třídy