Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

LYŽOVÁNÍ-DEN 5.

 

 

 

 

 

z3.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Od Viktorky

(Vališovi, 21. 2. 2012 19:43)

Líbilo se mi to moc. A líbilo se mi na tom úplně všechno.
A od rodičů:
Děkujeme za možnost lyžařské školky, byl to výborný nápad. Přístup instruktorů byl skvělý a za ten týden se děti naučily opravdu lyžovat. Vyšlo celkem i počasí, takže to nemělo chybu! :-)

Poděkování k lyžařské školce

(Natálka a Kubík Smilovští, 20. 2. 2012 20:30)

Děkujeme za krásný týden, který děti prožily na horách. Děti jsou nadšené a chtějí znovu na hory.. Velký dík patří p. učitelkám, které vše zvládly na výbornou. Vše bylo super připravené, instruktoři v lyžařské škole jsou dokonalí profíci, kteří to s dětma umí.... Děti sjely po týdnu sjezdovku, což je prima a nadšení z nich jen září jak vykládají všem o lyžování v Řece.
Děkujeme Smilovští

Re: Poděkování k lyžařské školce

(Eliška ze Sluníček, 21. 2. 2012 14:17)

Dobrý den,
přidávám se ke komentáři Natálky a Kubíka. Eliška je naprosto nadšená a jelikož jsem se mohla v pátek jít na Vás podívat, musím uznat, že děti udělali veliký pokrok. Děkujeme, že pro děti stále děláte nové aktivity. Moc se nám líbí a bude nám po Vás smutno. Maminka :-)

Už umím lyžovat!!!

(Lucinka Židková, 20. 2. 2012 20:05)

Moc se mi to líbilo. Mám ráda prudké kopce, dlouhé vleky a legraci ve školce na lyžích. Sjedu každou sjezdovku. Pojedeme ještě jednou?

poděkování

(Barunka Mohylová, 19. 2. 2012 19:18)

Děkujeme školce a paní učitelce za video a pěkné fotečky dětí a za super zorganizovanou týdení akci...děti byli neskutečně šikovné..ani bych nevěřila, že za týden budou schopny sjíždět kopec...