Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

ŘEKA- DEN 1.

I KDYŽ TO VYPADALO,ŽE SE LYŽAŘSKÝ VÝCVIK DÍKY NEPŘÍZNIVÉMU POČASÍ NEUSKUTEČNÍ, VŠE SE ZDAŘILO A DNES RÁNO JSME ODJELI DO SKI AREÁLU ŘEKA.LYŽAŘSKÝ KOPEČEK JE PĚKNĚ UPRAVENÝ A DĚTEM SE TAM MOC LÍBILO.VŠICHNI JSOU VELMI ŠIKOVNÍ A HOUŽEVNATÍ A NIKDO TO NEVZDÁVÁ, ABY SVÝM RODIČŮM V PÁTEK MOHLI PŘEDVÉDST CO DOKÁZALI.JEDINÝM PROBLÉMEM JE BLÁTO VŠUDE KOLEM, TAKŽE TÍMTO SE RODIČŮM OMLOUVÁME, ŽE DĚTI PŘIJELY TROCHU ŠPINAVÉ, ALE DŮLEŽITÉ JE, ŽE ŠŤASTNÉ.DŮKAZEM SPOKOJENOSTI JSOU TYTO FOTEČKY A TAKÉ VIDEO,KDE UVIDÍTE, ŽE PŘI ZPÁTEČNÍ CESTĚ SI DĚTI VESELE PROZPĚVOVALY.

 


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Konečně!!!!

(Mikuláš, 3. 2. 2016 15:52)

Mikuláš odjížděl natěšený a taky se tak vrátil, byl moc nadšený. A podle fotek se ani nedivím, děkuji za nádhernou dokumentaci jejich píle a vytrvalosti.

super lyžák

(Domča, 3. 2. 2016 14:36)

jsem moc nadšený dík moc

super foto

(Saška, 3. 2. 2016 14:18)

Fotky se moc povedly, děkuji paním učitelkám za super lyžovačku a paním instruktorkám za trpělivost. sašenka se moc těší na další dny

Lyžák

(A.F., 2. 2. 2016 18:30)

I když lyžařské podmínky nejsou ideální, děti to nevzdávají a jsou skvělé. Děkujeme tímto za dokumentaci pokroků lyžařů a péči o ně.
Snad se počasí umoudří a děti si budou moci užít lyžování až do pátku.

lyžák

(Alžbětka Pecková, 2. 2. 2016 18:04)

Alžbětka: Moc se mi líbilo video. Ráda tam jezdím a mám ráda hrozně ten lyžák. Chci tam znovu jet :-)
My moc děkujeme za fotečky. Je úžasné, za jak krátkou dobu se děti naučily tolik nových věcí.

Super lyžák

(Monika a Radka, 2. 2. 2016 10:30)

Skvělá akce, holky jsou nadšené a i když sněhu není moc, tak si to skvěle užívají. :-)

super akce

(Petra, 1. 2. 2016 22:21)

Děkuji za krásné fotky a video! Wiki byla mooooc nadšená a už se těší na další lyžarský den )))). Instruktoři teda musí mít pevné nervy )). Děkuji taky doprovodu mateřské školky. Musím říct, že pořádáte skvělé aktivity pro děti a jsem velice ráda, že Wiki chodí právě do škloky na ulici Rdniční!

Lyžníci

(Škobíci :), 1. 2. 2016 21:02)

Jéééééééé, mockrát děkujeme za zprostředkování prvního dne našich bojovníků. Aničce se zatím líbilo a i přes malé nezdary se nenechala odradit. Cestou do školy k zápisu vykládala své zážitky. Jediná stížnost byla směřovaná na Ježíška, že sehnal moc dlouhé lyže, které se pak hůře ovládají, ale myslím, že se s nimi nakonec zdárně poprala a zvládne to! Tak teď už jen popřát všem, aby podmínky pro lyžování vydržely a naši šikulové se tak mohli i následující dny zdokonalovat a užívat si aspoň chvíli sněhu!

Pozdrav lyžařům

(Učitelka Josefína, 1. 2. 2016 19:32)

Nejsme žádný béčka, my jsme jedničky,
my už něco zvládnem,nejsme maličcí.
My už máme páru, vtip a nápady,
my jsme prostě áčka, áčka bez vady.