Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

AKADEMIE K 50.VÝROČÍ MŠ

Další fotografie z akademie od pana Malého najdete zde

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

AKADEMIE (Podivínští třída "Sluníček")

(Podivínští , 16. 5. 2011 18:43)

Akademie se nám moc líbila.Paní ředitelka, paní učitelky a všechny děti odvedly kus práce. Avšak velmi zdařilé nám přišlo vystoupení třídy "Sluníček" a touto cestou bychom chtěli poděkovat paní učitelce Pavlíně a Hance, které toto číslo vymyslely. Pestré, propracované, ucelené a velmi, velmi zábavné. Byla to skvělá podívaná.Školce přejeme do dalších let hodně úspěchů a pevné zdraví.

PODĚKOVÁNÍ

(Rodiče Julinky z Kytiček, 9. 5. 2011 14:06)

I my patříme mezi ty, kteří s koncem letošního školního roku opustí Vaši školku. Tak jako maminka v příspěvku před námi se bude těžce loučit s celou školkou i my budeme s těžkým srdíčkem a pravděpodobně slzičkami opouštět tohle příjemné prostředí. Školku jsme si před 7 lety vybrali na doporučení a myslím si, že naše rozhodnutí určitě bylo tou správnou trefou do černého. Našim dětem i nám zůstane mnoho vzpomínek na školková dobrodružství, která jsme spolu se všemi tady zažívali. Najdou se mezi námi určitě i rodiče, kterým vadily všechny ty super akce pro naše děti, ale my jsme mezi ně určitě nepatřili, vždycky jsme se, pokud nám to čas dovolil všech těchto „akciček“ rádi a s velkou chutí zúčastňovali. Vždycky jsme si vážili toho, že „Radniční“ nebyla a doufám ani nikdy nebude taková ta klasická školka, jakou jsme zažívali my za našich dětských let, ale byla to školička, kam se naše děti strašně moc těšily. Školka se nám tzv. „zaryla pod kůži“ a ještě dlouho tam zarytá asi zůstane. Do konce školního roku ještě několik dní zbývá, a tak jako každý konec roku, i letos nás ještě pár vydařených akcí čeká, tak nebudeme smutnit a raději se na ně budeme těšit.
Akademie k 50.výročí školičky se opravdu vydařila. Obdivujeme celý personál školky, jak úžasně to dokázali s dětmi nacvičit a připravit, no a samozřejmě musíme pochválit i všechny dětičky, protože se jim to opravdu moc povedlo. A tak naší milé „RADNIČNÍ“, jak bývá zvykem v tomto kraji přejeme všichni: „ STO LAT, STO LAT…..

AKADEMIE

(Berkovi třída "Sluníček", 8. 5. 2011 16:23)

Děkujeme za úžasné představení .Byla to jedním slovem NÁDHERA. Velké díky paní ředitelce, pani učitelkám i ostatnímu personálu školky. Už se těšíme na DVD a hlavně já mamka ,protože jsem z toho moc přes slzy dojetí neviděla. O to je to horší ,že už letos opouštíme školku. Je mi z toho všeho nějak smutno. Ten čas neúprosně letí. Školce přejeme
všechno nej, nej do dalších let , spoustu spokojených dětí a rodičů. Budeme na Vás s láskou vzpomínat.

A K A D E M I E

(Terezka Mrázková z Motýlků, 6. 5. 2011 19:03)

Velice děkuji za toto úžasné představení.Nejvíce se mi líbily břišní tanečnice a fotbal.

A K A D E M I E

(Masarovičová (Natálka - Motýlci), 6. 5. 2011 12:35)

VŠE NEJ...Naše milá školko, gratulujeme Ti k Tvému úctyhodnému 50.výročí.
Chtěla bych poděkovat Vám všem, co jste se na tak nádherném a pro mnohé z nás dojemném vystoupení podíleli.Vám všem a našim dětem patří můj velký obdiv, za to co jste spoleěně dokázali, jakou radost a dojetí jste v nás zanechali.
Je to pro mne o to více dojemější, když si člověk uvědomí, jak ten čas rychle plyne. Natálka letos školku opouští, nastanou jí školní starosti, ale vzpomínky, radost s jakou do školky chodila, ty v ní všechny zůstanou.
Proto Ti s Natálkou přejeme do dalších let jen a jen šťastné dětičky a ať se Tebou line pouze dětský smích.

Akademie

(Orlíci, 6. 5. 2011 11:24)

Budeme struční.SUPÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR a všem móóóóóóóóc děkujeme.Těšíme se na dvd,ať se můžeme všem pochlubit.

AKADEMIE

(Klárka Robemková, 5. 5. 2011 19:41)

Ahoj
nejvíce se mi líbily tanečnice,tanec berušek, Markétka jako babička, svatba od Sluníček, nejmenší mažoretky.
No prostě - celý program byl velmi perfektní!!

Akademie

(Gatnarovi(Lucka-Motýlci), 5. 5. 2011 19:34)

Akademie se nám moc líbila.Paní ředitelka, paní učitelky a všechny děti odvedly kus práce. Byla to skvělá podívaná.Školce přejeme do dalších let hodně úspěchů a pevné zdraví.
Gatnarovi

Akademie

(Bělíčkovi, 5. 5. 2011 15:08)

Děkujeme celé školce za krásné vystoupení. Hlavně p.učitelkám a p.ředitelce.Bylo to úžasné,veselé,vtipné. Děti byly moc šikovné.
Přejeme školce všechno nejlepší do další let.

Gratulace

(Marika(Adélka Š.), 4. 5. 2011 21:17)

ke krásnému výročí .Za těch 50 let,touhle školkou,prošla hezká řádka dětí a věřím,že všechny na tuhle školku s láskou vzpomínají.Nám tady pomalu odbíjí poslední rok a je mi z toho smutno.Doprovázím sem své děti už 7 let a ráda.Měla jsem radost,z každé besídky,akce,dílen,zahradní slavnosti.Ukápla mi zde nejedna slzčka dojetí.Adélka půjde v září do první třídy a at chci nebo ne pomalu vyroste.Stejně jako roste Patrik.A mě zůstanou jen vzpomínky na jejich nejkrásnější dětské období-období školky.Vzpomínky na básničky,písničky,tanečky co se zde naučily.Oni je časem zaponenou,ale mě zůstanou v paměti.Chtěla bych tímto poděkovat paním učitelkám,co za těch 7 let prošly třídou motýlků.Paní Marii a Pavle z mažoretek,paní ředitelce.Děkuji a přeji do dalších let spoustu spokojených dětí a rodičů.

GRATULACE K 50.VÝROČÍ

(ZELINOVI, 3. 5. 2011 20:24)

Gratulujeme školce k nádhernému 50.výročí!!!
Akademie byla plná dojemných okamžiků a skvělých výkonů.
Moc děkujeme všem dětem, učitelkám, paní ředitelce a organizátorům za perfektně připravený program...
Přejeme školce jen to nejlepší do dalších let!!!

Akademie k výročí

(Martinkovi (Aja z Kytiček), 3. 5. 2011 11:34)

Celé školce a jejím zaměstnancům gratulujeme k tomuto nádhernému jubileu. Uspořádat oslavu při této příležitosti byl skvělý nápad, který se opravdu vydařil. Všechny výkony na pódiu nás nadchly a nejvíce samozřejmě pečlivě připravené výstupy jednotlivých tříd. Moc dobře jsme se bavili i nasmáli. Náš veliký obdiv patří paní ředitelce, paním učitelkám a vůbec všem, kteří se na této akci jakýmkoli způsobem podíleli, protože na ni budeme ještě dlouho vzpomínat.
Rádi bychom také uvítali možnost kdykoli si tuto akci připomenout na vydaném (zakoupeném) DVD.

Prarodičovská zdravice a poděkování

(Děda Matýska Funioka (třída Berušek), 1. 5. 2011 21:02)

Ve čtvrtek dopoledne jsem se zúčastnil generální zkoušky na vystoupení, které jste s našimi dětmi připravili u příležitosti 50. výročí trvání Vaší školky. Ač se jednalo v uvozovkách jen o zkoušku, přítomni praprarodiče, prarodiče i rodiče v hledišti byli výkony dětí oslněni a nechyběly i slzičky dojetí.
Dětem, prosím, vyřiďte, že byly skvělé a úžasné a že si zaslouží od rodičů nějakou pěknou odměnu.
Vám i všem učitelkám, které se podílely na tvorbě programu a jeho nácviku s dětmi patří náš velký dík a obdiv, smekáme před tím obrovským kopcem záslužné práce a snažení, které hodně navyšuje kredit Vaší školky.
O smysluplnosti Vaší práce myslím vypovídá komentář mé osumdesátileté maminky, že z takových dětí nemohou vyrůst nehodní lidé nebo darebáci. A pokud se těmto dětem budou tak jako ve Vaší školce věnovat i jejich rodiny a všichni, kteří je dostanou do péče po Vás, určitě to bude pravda.
Za moc hezký umělecký zážitek Vám děkuji a přeji Vám hodně úspěchů.

Nádherná akademie!

(Mamka Jitka, 1. 5. 2011 15:52)

Moc děkujeme za krásnou akademii, za ten velký zážitek, kdy jsem se nedokázala ubránit dojetí a i slzička mi ukápla. Děti byly skvělé, jak pěkně zvládly tak náročný program. Velký dík paní ředitelce a všem učitelkám za tu namáhavou práci, která však stojí za to.

Akademie

(Nela T. (motýlci), 1. 5. 2011 10:43)

Tleskáme,tleskáme,tleskáme!!!! Celá akce byla fantastická,příjemná atmosféra a dobrá nálada,moc hezký a zajímavý program u kterého jsem se skvěle bavila.Dětičky byly jako vždy úžasné a moc milé.Největší díky patří paním učitelkám,paní ředitelce,celému personálu školky,ale taky dětem,za to,že to vše tak skvěle zvládli.Přejeme školce dalších skvělých 50! Děkujeme!

Výročí MŠ

(Míčkovi, 30. 4. 2011 22:51)

Opravdu super!! Od začátku až do konce :-) Pro všechny zúčastněné to bylo jistě velice náročné, ale stálo to za to! Dětičky si to patřičně užily a diváci se náramně pobavili! Moooooc vám všem děkujeme :-)

Nádherná podívaná

(mamka Mikeše s kytiček, 30. 4. 2011 21:48)

Velice děkuji za toto úžasné představení. Musím přiznat že jsem to nečekala. Děti byly super,!!! program který nacvičly paní učitelky byl opravdu pestrý zábavný no prostě báječný.

Akademie

(Fialovi, 30. 4. 2011 19:30)

Děkujeme celé školce za krásnou podívanou.Byla to opravdu nádhera. Velký dík patří všem paním učitelkám jak program s dětmi secvičily a hlavně paní ředitelce za zorganizování této náročné ale moc krásné akce.
Děkujeme!!