Jdi na obsah Jdi na menu
 


Očkování dívek

19. 10. 2017

Očkovaná děvčata - dokumentární film (CZ titulky - délka 39 min.)

 

 

11. 10. 2017

ockovana_devcata_dokumentarni_film_001.jpgOčkování proti lidským papilomavirům (HPV) vakcínami Cervarix, Silgard a Gardasil 9 za účelem prevence rakoviny děložního čípku a dalších onemocnění je jedním z nejvíce kontroverzních a nejsilněji odborně kritizovaných očkování současnosti. Mohutné investice a komplexní reklamní kampaně se dnes snaží zakrýt a potlačit nepříjemné objektivní skutečnosti. Snaží se zabránit rodičům učinit skutečně informované rozhodnutí o očkování/neočkování svých dětí. Přitom účelově a agresivně zneužívají ty nejsilnější emoce rodičů, totiž touhu ochránit vlastní dítě. Mnohé informace jsou za tímto účelem dezinterpretovány, zlehčovány a některé dokonce utajovány. Do reklamní mašinerie byly široce zaangažovány některé málo důvěryhodné lékařské společnosti, spolky i neziskové organizace. Činnost státních a kontrolních orgánů vyvolává rozsáhlé pochybnosti. Zkušenosti poté ukazují, že tam, kde rodiče dostanou šanci včas získat přístup ke kritickým informacím z oblasti vědecké opozice, prudce klesá zájem právě o toto očkování. Pokles zájmu je místy až natolik výrazný, že takového dosud žádná kritika očkování v podstatě ještě nedosáhla. (V Dánsku poklesl zájem veřejnosti z 90 % na pouhých 30 %!).

Očkovaná děvčata

Dánský dokument ukazuje příběh tří z několika set dívek, které utrpěly vážné nežádoucí účinky po očkování vakcínou HPV - vakcínou proti rakovině děložního čípku (vakcína proti lidskému papilomaviru). Dívky po tomto očkování přestávají být schopny žít normální život, trpí zvláštními symptomy a lékaři jim nedokáží pomoci, jedinou možností se zdá být poměrně drahá alternativní léčba. Dokument ukazuje, jak jsou v Dánsku - asi jako všude na světě - nežádoucí účinky vakcín odmítány.

10 věcí, které nemáte vědět o očkování

1) Očkování proti HPV (lidským papilomavirům) může vyvolat rakovinu děložního čípku.

2) Současné vakcíny proti černému kašli selhávají a vedly již k epidemiím černého kašle podobným těm v dobách před očkováním.

3) Rozšiřování počtu očkování a očkovacích programů u dětí časově odpovídá nárůstu výskytu autismu.

4) Náhlá úmrtí kojenců (SIDS) mohou být způsobena očkováním.

5) Bezpečnost vakcín je obhajována zfalšovanými vědeckými výsledky.

6) Povinné očkování vakcínou MMR (proti zarděnkám, příušnicím a spalničkám) posunuje výskyt příušnic do věku, kdy jsou komplikace vyvolané touto nemocí častější a závažnější.

7) U očkovaných proti pravým neštovicím byla až pětinásobně vyšší úmrtnost na tuto nemoc než u neočkovaných.

8) Lékaři jsou o problematice očkování školeni a dezinformováni osobami těsně propojenými s farmaceutickou lobby.

9) Nečistoty ve vakcínách vyráběných z kuřecích embryí mohou způsobit cukrovku I. typu.

10) Reklamní agentury a média mají zadáno vzbuzovat nenávist a opovržení veřejnosti vůči kritikům očkování a snižovat jejich důvěryhodnost bez ohledu na jejich argumenty.

Všechna výše uvedená tvrzení vycházejí z lékařských studií či oficiálních dokumentů. Jsme připraveni je odborně doložit před nezávislými soudy nebo v médiích v rámci veřejné diskuse. Podrobnosti o jednotlivých tématech naleznete na stránkách www.poockovani.cz
, další informace připravujeme.




Životní příběhy / Cervarix - očkování při borelioze - bolesti, kolaps, bludný kruh

Chtěli bychom se podělit o zkušenost, kterou máme s očkováním proti lidskému papilomaviru (HPV)  označovaného též jako očkování proti rakovině děložního čípku vakcínou Cervarix. Chtěli bychom, aby co nejvíce rodičů a dívek zvážilo všechna pozitiva a negativa tohoto očkování. My jsme bohužel viděli pouze „pozitiva“. O nežádoucí účinky spojené s tímto očkováním jsem se jako matka 13leté Elišky nezajímala. To byla ovšem velká chyba.

Vše začalo v srpnu 2016, kdy jsme se vrátili z dovolené a Elišku bolel a otekl jí prostředníček na ruce. Byla vyšetřena v nemocnici, kde dostala dlahu a mast proti bolesti s tím, že pokud se situace nezlepší máme navštívit dětskou lékařku. Bolest se nezlepšovala, a tak jsme šli k dětské lékařce. Čekala nás zároveň 13letá prohlídka.

Ten den jí byla aplikována i očkovací látka Cervarix a zároveň nás lékařka odeslala na ortopedické vyšetření. Na ortopedii bylo zjištěno, že prst je v pořádku a že má dětská lékařka provést odběr krve na přítomnost borelií. Borelie byly pozitivní a Eli byla okamžitě odeslána na infekční oddělení, kde jí byl naordinován Zinat po dobu 3 týdnů. Byla propuštěna do domácí péče s upozorněním, že pokud by se stav zhoršil máme okamžitě přijet do nemocnice.

Asi po týdnu užívání léku se objevily otoky všech malých kloubů na rukou, velká bolest zad, kloubů – ramenních, kolenních, malých kloubů na nohách. Velká únava, velmi nízký krevní tlak, motání hlavy, velké bolesti a pláč v noci, kdy nevíte co dál. Následovala návštěva infekčního oddělení a byl nasazen Ibalgin 200 s tím, že tato reakce na léčbu ATB je nestandartní. 

Po 14. denní léčbě mohla Eli, na doporučení lékařky, nastoupit do školy. Eli skutečně do školy nastoupila s ranní dávkou Zinatu a Ibalginu 200. Třetí den, kdy byla ve škole nám zkolabovala. Byla tak slabá, že ji manžel musel odnést. Opět návštěva nemocnice, tentokrát s hospitalizací. Výsledek 5denní hospitalizace – Ibalgin 400 2 x denně (standardní protirevmatická léčebná dávka) + objednání na revmatologické vyšetření.

Po vyšetření na revmatologii v okresní nemocnici jsme byly okamžitě odeslány na revmatologii do fakultní dětské nemocnice. Lékař na revmatologii v dětské nemocnici po jednom vyšetření naznal, že se jedná o fibromyalgii a naordinoval léky proti bolesti - Movalis.

U každého vyšetření jsem uváděla, že byla očkovaná Cervarixem. Nikdo z lékařů nepřipustil, že by to mohlo mít nějakou souvislost. Dále Eli absolvovala odběry krve, moče, RTG vyšetření, ultrazvuk, scintigrafii – vše v pořádku.

Ale v pořádku to nebylo. Nebyla schopna téměř žádné činnosti, jenom ležela nebo spala. Bolesti byly stále stejné, léky nezabíraly. Naši aktivní veselou dcerku jsme nepoznávali a byli jsme s manželem velmi nešťastní.

Začátkem ledna Eliška opět ve škole zkolabovala, manžel ji opět musel odnést na rukou, dětská lékařka nás opět odeslala do nemocnice. S manželem jsme se dohodli, že ji do nemocnice neodvezeme a necháme si ji doma. Po týdnu se celá situace zopakovala. Tentokrát jsme Eli vezli přímo do dětské fakultní nemocnice. Po návratu z nemocnice zůstala Eli nejdříve ze školy doma, pouze si chodila do školy pro úkoly. Učily jsme se spolu doma. Poté chodila do školy na dva dny v týdnu. Od poloviny března začala znovu chodit do školy. Mezi tím absolvovala rehabilitace.

V této době jsme s manželem na internetu shlédli dánský dokument  „Očkované dívky“. Pochopila jsem, že klasická medicína nám už nemá co nabídnout, že musím hledat někde jinde. Podařilo se mě sehnat kontakt na paní doktorku, která nás okamžitě přijala a začala s homeopatickou léčbou. Po zhruba půl roce se Eli pomalu zapojuje do aktivního života, je jí lépe.

Doufáme, že máme vše úspěšně za sebou.

M. Š.

Zdroj: http://www.rozalio.cz

----------------------

další video : https://www.youtube.com/watch?v=7q8WPdZxxwc