Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tropická bouře

28. 9. 2008
Tak jsem si říkala, že film, kde hraje můj oblíbený herec Stiller nemůže být špatný. Šeredně jsem se spletla. Tropická bouře je vojenská komedie režírovaná samotným Stillerem (a Obrazekzároveň v ní hraje hlavní roli). Ještě jsem neviděla horší film.
Je to vlastně film o nátačení vojenského filmu podle skutečného příběhu vojáka Štístka. Skupina herců je po několika neúspěšných úvodních scénách "hozena do vody" - Jsou odneseni vrtulníkem doprostřed džungle a kolem nich jsou nastraženy pyrotechnické pomůcky. Nemají s sebou své asistenty, satelity, mobily a podobné vymoženosti, pouze zbraně, bagáž a scénář. Musí se postarat sami o sebe. Režisér hned na začátku šlápne na minu a roztrhá ho to na cucky a herci z toho mají jen legraci, protože si myslí, že je to jen kulisa. A scéna, kde Štístko - Stiller líže krev z utržené hlavy režiséra, aby dokázal že je to jen kulisa a krev že je pouze sirup, je opravdu nechutná.A tak to je vlastně celou dobu. Řídí se scénářem a vůbec je nenapadne, že ti co na ně útočí nejsou další herci, ale prodavači heroinu. Je to naprostá stupidita.
Děj je téměř žádný, je zde nadskutečné množství sprostých slov a nadávek ( to jsem až koukala co jsem se v titulcích dočetla za výrazy) a vlastně jsem v celém filmu nenašla téměř žádnou komickou scénu. I když Ondra vedle mně se celkem bavi a líbilo se mu to, což naprosto nechápu.
Na celém filmu je nejlepší hudba a hrají zde dobří herci, to je asi tak všechno pozitivního, co bych k němu mohla říct. Nedoporučuji ho, hlavně slabé povahy by to mohlo porazit.  
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

To teda souhlas s Ferdou

(Dexter, 18. 2. 2009 14:40)

Ten film je fakt dobrej a rozhodně se v něm (hlavně ze začátku a ke konci) najde spooousta vtipných okamžiků. Stiller si vlastně dělá trochu legraci sám ze sebe, vzhledem k tomu, že tímhle paroduje Hollywood..

To teda nevim, ale...

(Ardes, 2. 10. 2008 20:41)

...mě se ten film líbil. A podle reakcí mého okolí, co ten film taky vidělo, tak to je prostě celkem fajn film. Jen nesmíš být tak outlocitná a prostě se jen bavit, kde to jde ;)