Jdi na obsah Jdi na menu
 


Příprava na Extreme Trail s vlastním koněm

Stáj Ecola s.r.o - Jezdecký areál Haklovy Dvory

370 05 České Budějovice

Nabízíme krátkodobé ustájení koní za účelem výcviku pro Extreme Trail, včetně přípravy koní na soutěže. V areálu jsou k dispozici základní výcvikové překážky pro Extreme Trail, další pak terénního charakteru v blízkém okolí, včetně různě přístupných vodních ploch. Tyto terénní překážky jsou vytypované a splňují podmínky pro přípravu na Extreme Trail. 

Výcvik probíhá postupně jak na ruce, tak ze sedla, prioritou je, aby kůň i majitel zvládal jednotlivé úrovně ve společné harmonii.

Výcvik probíhá pod dohledem Pavly Cihlové, která se specializuje na tréninky pro Extreme Trail  od roku 2014. Veškerý trénink tedy probíhá korektně podle platných pravidel, podmínkou je společná účast koně s majitelem!

Cena podle individuálních požadavků zahrnuje:

  • ustájení koně na boxe, přes den možnost výběhu (pokud kůň respektuje el.ohradník), případně padocku.
  • seno, napáječka, liz, podestýlka, denní místování boxů
  • výcvikové lekce dle požadavků, přičemž některé dny je možné trénovat 2-fázově (dopoledne na ruce, odpoledne ze sedla, případně podle časových možností majitele)
  • pro majitele uzamykatelná skříňka na osobní věci, zázemí s kuchyňkou a sociálem, uzamykatelná sedlovna
  • venkovní jízdárna, krytá hala, potřebné překážky a výcvikový materiál

V případě dlouhodobého ustájení koně (min. 1 měsíc) se k běžné ceně za ustájení  připlácí  lekce pod vedením instruktora podle požadavků majitele koně. Info k ustájení ZDE

Pro přespolní možnost ubytování v blízkém okolí.

Kontakt:

Pavla Cihlová, tel.: 603 826 200

e-mail: ecola@seznam.cz