Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ocenění práce a odvahy Lindovky v sezóně 2006

2. 1. 2007

Obrazek

Na týmový Štědrý večer 16. prosince došlo také na hodnocení práce jednotlivých členů HRT. Tak, jak někteří byli v průběhu sezóny zbaveni svých funkcí pro nečinnost, tak naopak jiní byli oceněni za svou odvahu a příkladnou práci. Tím šťastným jedincem se oprávněně stala Lindovka, která obdržela z rukou Balů zlatý pohár  " Spolujezdec roku 2006 ". Balů vyhodnotil výsledky práce Lindovky jako vysoce nadprůměrné, obzvláště pak spolujezdeckou odvahu a nasazení při jarních Hořovicích a na podzimní noční etapě Střely.

Hnáta se dále připojuje  ještě zmíněním realizace HRT konta a nezáviděníhodným výběrem měsíčních příspěvků od členů týmu.

Lindovka se tímto nezapomenutelně zapisuje na fiktivní  " HRT nastěnku cti " a za svou přezdívkou může používat dodatek: 

laureát ceny " Spolujezdec roku 2006 "

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Komikové?

(Balů, 6. 1. 2007 9:45)

Jací komikové, ono to chce notnou dávku odvahy si sednout do horkého křesla, zvláště když moc o tom nic nevíš, zkrátka komu čest, tomu čest.Ať se na místě propadnu do západního Německa, jestli to nebylo myšleno upřímně.

dík za gratulaci

(lindovka, 5. 1. 2007 19:04)

vy komikové.

Doufám, že jsem mezi prvními gratulanty

(Hnáta, 3. 1. 2007 15:42)

Těžko nacházím slova, snad jen: " Jano, tys to dokázala...", pro slzy dojetí nevidím na monitor a prsty marně kloužou po klávesniciiiiiiiiiiii......