Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tak že pozor tady v budoucnu budou  nejaké informace kdo to je šerif,a  jeho záliby

 

1) Je to aktivista

2) Je drsný

3) Celé jméno Šeriff CNC pro neznalé (sí n sí)

4)Vlastní motocykl-    JAWA 21 r.v.-1979 nyní YUKY GY

5) Kulturista

6) Bydliště Bi-skupice

7) Rád se hlásí

8) Často klade debilní otázky

9)U pasu nosí kolt ráže 20 mm

10)Nosí drsnou hnědou koženou bundu

11) Humorista

12) má svůj oblíbený deník do kterého si vše poctivě zapisuje

13) U srdce nosí odznak s nápisem Ranger

14) Jeho kamarádi:  Ranger Walker, Trivet, mr. Normann

15) Jezdí pravidelně na školení  drsnosti do USA 

!!!!!!AKTUÁLNĚ!!!!!!

Na žádost jednoho nejmenovaného člověka jsem zveřejmil co mi řekl o Šerifovi:

Ve vesnici nedaleko Bi-skupic jsme měli gang. Hodně jsme chlastali, kouřili i zkoušeli různé druhy drog. Sem tam jsme něco ukradli, něco rozbili a do školy jsme vůbec nechodili. Vo naši vsi občas jezdil urostlý motorkář na silném stroji YUKY GY 4, jezdil po okolí a pomáhal udržovat pořádek. Říkali jsme mu odpadlík (pro retardy: to je ze seriálu odpadlík). Jednoho dne, už bylo celkem pozdě v noci jsme opět slyšeli řev jeho stroje, a za okamžik stál před námi.... Začal nás přesvedčovat o tom že děláme chybu když porušujeme zákon, a nabídl nám pomoc. Přemluvil nás at začneme místo válení a chlastu, dělat užitečné věci zbírat odpadky po vsi a okolí, chodit do kostela, pečlivě se učit,pomáhat lidem a hrát fotbal. Zozhodli jsme se žít jako on. Ve fotbale se nám dařilo, a jezdili jsme reprezentovat ČR do Francie a Rakouska, vše jsme vyhráli, místo tupých bezdomovců se z nás stali faráři, a inženýři. Milan nám moc pomohl jsem jeho věčným dlužníkem, kdyby nás tenkrát nepotkal skončili bychom všichni ve vězení.    

 Tento příběh je opravdu ne-skutečný!!!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opět z nejmenovaných zdrojů jsem se dozvěděl že šerif pomáhá  také starým lidem, podle nejmenovaného zdroje byl šerif přítomen u loupežného přepadení staré babičky, po které maskovaný útočník vyžadoval sex, to ale neznal šerifa a jeho 6 smysl (slyšet  a cítit zločiny na velkou vzdálenost)  než si babička nasadila brýle byl tam šerif a vše dal dopořádku.

Díky šerifovy  vládne v Biskupících i nadále  mír a pořádek

kéž by i v jiných vesnicích vládl takový šerif .

Tento příběh je opravdu ne-skutečný!!!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------

Jednoho dne zase vyrazil do Fit-centra nabušit svaly na svúj oblíbený Totalgym 2000, zkušeně si dával pár seríí na posílení trapézového svalu a tu ho zaujal jeden  mladík  s velikými svali tu si řek kurva kde ta piča vzala takový svaly já jak magor sem chodim 2x denně na Tottalgym 2000 a mám na rukách furt máslo.

a tak si sním promluvil, po dlouhé diskuzi se od něj dozvěděl  že je to úplně normální kluk a že chtěl mít vždycky svaly jako Chuck Noris, a proto prý bere steroidy, v tu chvíly začal šerif machrovat že se zná s Chuckem a že prý k nemu jezdí pravidelně na školení drsnosti, to ho zaujalo a začal se vyptávat na chucka Šeriff mu samozřejmě všechno vysvětlil, a řekl mu jesi chce být jako Chuck a šerif musí cvičit na Totalgymu 2000 kterým je univerzálním cvičím strojem na bolení všech svalů na těle, také mu nabídl nejnovější model Totalgym 3000 který mu  prodá za pouhých 5ooo Kč  a ktomu zdarma dostane obnošený trenky šerifa, v tu chvíly chlapec neváhal a s šerifem si plácly.  Nakonec za tento zázrak  zaplatil přes 10ooo Kč protožě náklady na dopravu se prodražily kvůly veliké spotřebě  šerifova motocyklu Yuky GY4 za kterým táhl tento stroj až do daleké vesnice jménem Poucov, ale to mu nevadilo a začal poctivě svičit a na steroidy už nemyslel protože mu na ně kvůly dluhu za Totalgym  nezbyly už žádné peníze. 

 To je jen úryvek z řeči co jsem slyšel od jednoho zdroje.  

Tento příběh je opravdu ne-skutečný!!!!!

Tady je jedno super nové video !!!!!!!!!!!!!!!!!Doporučuji!!!!!!!!!

Jeden šerif

!!!!Zobrazené fotky jsou smyšlene!!!

a nemají nic společného s šerifem ani Milanem ve skutečnosti

postava milan je take pouze smyšlená

              Tady dole je videt čaka v akci s totalgymem

  

!!!!!Již BRZY!!!!!!! 

Šerif si podal starýho montyho kvůly hodinkám

    

 

 Deník aktivity:

Pondělí :  většinu hodin je dočasně neaktivní vše u něj vypuklo až v němčině kde byl už aktivní, vtipný dokonce nezapoměl ani na svou pověstnou drsnost když se na mě podíval smrtícím pohledem a řekl oblíbenou větu: "úž se na to fakt vyser " a tak sem všeho nechal a s respektem mě ze šerifa naskákala husí kůže. jeho aktivita převyšovala krajní meze dokonce si toho všimla i paní učitelka a řekla: "šerife ty seš dneska zas tak vtipnej a to teprv začala hodina"       nyní následuje krátké zhrnutí aktyvity z celého dne v procentech:    

Aktivita  díky němčině 860%      

Drsnost       450%    

Úterý: aktivní pouze nárázově, v tento den nebyla zaznamenána žádná data o aktivitě, na druhou stranu ale byli zaznamenány výrazné zvýšení drsnosti.

Aktivita pouze 160%

Drsnost           660%  má starosti aby nikde nebyl nepořádek

Středa:   Zaznamenáváme potřebná data

Ještě upozornuji že normální člověk má míru aktivity i míru drsnosti na 50%  což je střední hodnota  na základě vědeckého výzkumu

Všechny data dosud zaznamenaná do barevného grafu kde bude přehledně výše aktivity přehledně zobrazena v jednotlivých dnech.

postupem času se zde i objeví tabulka ve které si budete moct spočítat vlastní aktivitu a jak jste na tom proti šerifovi

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

smrt

(..., 28. 5. 2008 8:31)

kurwa!!