bramborová musaka
21. 3. 2008
Po delší odmlce přidávám recept, který jsem si včera vymyslela z různých jiných receptů a musím uznat, že Zbyňďa nešetřil slova chvály:
Bramborová musaka
Nakrájejte syrové brambory na kostky a trochu ozmažte s cibulí a s česnekem. Přidejte mleté vepřové maso, osolte, dejte tymián a já dala sterilovaná rajčata (vodu jsem zcedila,bylo by to moc "mokré"). Chvilku jsem to povařila, přidala ještě čerstvou na kousky nakrájenou papriku a zalila smetanou se sýrem. Dala do pekáčku a asi 45 min zapekla....pekáček nevymazávejte, maso pustí šťávu.
Eli chodila a ptala se: "Mami,co nám to tu voní?" Tak dobrou chuť a napište, pokud vám někomu zachutná.
Super mňamka
(Irena, 29. 3. 2008 19:37)