Jdi na obsah Jdi na menu
 


Narozeniny

Lara již oslavila 4.narozeniny!! :o) (v době založení této stránky)

Při 1. narozeninách jsme se snažili udělat Laře radost "dortem", což se sice podařilo, ale kdyby se "dort" skládal jen z masa, navíc syrového, měla by největší radost a já o hodně míň práce. Tím jsem se napříště řídila :o)

2. narozeniny - kuře

3. narozeniny - všehochuť z masny :o)

4.narozeniny - plněné skelety

5. narozeniny, trochu vyjímka, Lara je oslavovala už v neděli, dostala velkou kravskou nohu i s kopytem a moc si to i s Kůží užily, hlodaly a hlídaly a kradly a zahrabávaly a hledaly.. :o)

6. narozeniny oslavovala Lara s béčkovýma štěňátkama a tak jsem se neubránila a opět udělala dort, setkal se opravdu s úspěchem! :o)

7. narozeniny, to už je počet buřtíků ze kterých bude věnec i čévéčku, Laru sice buřtíky potěšily velice! pro věnec a jeho nasazování ale opravdu pochopení neměla.

8. narozeniny po velké radosti z buřtíků a jejich vzorném strávení jsem se opět snažila udělat takovou a ještě o jeden buřtík větší radost. Lara pottrénovala zřejmě za rok rozkousávání věnců na vlastním krku(nevím kde to trénovala) a ani nezapózovala :oDD

9. narozeniny, buřtíky jsou sice chutné, ale pro páníčky až příliš snadný dárek, takže letos jsem se vrátila k dortům, s těmi se pro změnu všem lépe pózuje .o)) a udělala jsem dokonce poctivý, s pečeným játrovým korpusem .o) Protože dorty si doma běžně nepečeme, museli jsme ochutnat všichni :oD

10. narozeniny slavila Lara na táboře čsv, měla sice hodně gratulantů, ale zas se musela dělit o játrový dortík, což nenesla úplně lehce, ale my jsme jí to kompenzovali .o)

11.narozeniny rybí dortík obložený lososem, takhle by to prý také šlo .o)