Jdi na obsah Jdi na menu
 


 11. prosince 2009 bylo již dlouho dopředu jasné, že se házená hrát nebude. 4 naši kmenoví hráči odjeli na zimní soustředění do Val di Fieme a s házenou nikdo moc nepočítal. I proto byl osloven rekonvalescent Karel, aby přišel „aspoň“ na fotbálek. Když přišli do tělocvičny oba Šimiové bylo nás celkem 6. Hary byl omluven, že přijde později, a proto bylo rozhodnuto, že se de svlékat. Kolem čtvrt na devět už to vypadalo, že budeme muset namluvit Přemkovi, že nás bylo alespoň osm, protože to vypadalo na hru v 6, což obvykle nehrajeme ani fotbal. Hrát jsme skutečně začali. Naštěstí dorazil také Standa, což byla naše záchrana a Hary přišel dokonce ve dvou /ta opice co si nesl hrála celý trénink s ním :-D/ A k našemu velkému údivu a nadšení přišel i Ondra s Dárkem a tak se nás nakonec sešlo úctyhodných 10. Nebýt Karlova ještě ne zcela doléčeného zranění – hrála se házená. Jak jsme se nakonec rozdělili.

 

Žlutí: ŠiMi, Hary, David, Ondra, Martin

Barevní: Karel, Dárek, Šimi, Standa, Kuba P.

 

Když jsme hráli 5 na 5 začali jsme počítat poctivě od nuly. Hra byla zajímavá, plná nasazení. Barevní překvapivě nasadili Dárečka do obrany, což nečekal asi ani on a z počátku mu hra obránce činila mírné problémy. Žlutí byli při chuti a nebýt 7 piv a dvou panáků, které před tréninkem vyzunknul Hary jistě by se hra stala záležitostí jednoho týmu. Ondra byl ve formě, ŠiMi proměňoval, ale hlavně velice dobře přihrával do vyložených šancí a Martin je prostě proměňoval, jednoznačně nejlepší výkon v týmu žlutých podával David, který hrál prakticky celý zápas ze zadu, šetřil síly, ale výborně celou hru rozehrával a když bylo zapotřebí sbíhal až před soupeřovu branku a skóroval. Jak už to, ale bývá nic netrvá věčně, s přibývajícími minutami dělal pohyb stále větší problémy Harymu, takže si občas musel pomoci i nevybíravým faulem, Kuba P. se osměloval a proměňoval, Karel začal hru tradičně výborně dirigovat, Dárek se pouštěl do odvážných útoků, které i bravurně zakončoval a co se týče Šimiho ml. bylo evidentní, že se dobře najedl, protože našel ve svém těle nějaký tajný zdroj síly, kde byl balon byl i Honza, lítal po hřišti jako drak a vybojoval spoustu míčů. Žlutí také přestávali napadat s takovým úsilím a skóre se začalo vyrovnávat. V závěru odešli ze hry Ondra s Dárkem a po té bylo přistoupeno ke hře na 2 vítězné. V té chvíli již byl stav nerozhodný.

 Ve hře 4 na 4 a při plném nasazení si všichni hráči sáhli doslova na dno, útok stíhal útok a barevní byli při chuti. Byť první matchball urvali pro sebe žlutí, posléze však inkasovali. Skóre se otočilo snad 4 x, za žluté dal 3 góly po sobě David, v rozhodujících chvílích však vždy chybil. Nakonec bylo šťastnější družstvo barevných a velmi se radovalo, vítězný gól přišel v pravou chvíli, hra už byla nebezpečná pro takřka všechny hráče.

 

Co nás čeká: 18. prosince: Přemek zajistil velkou halu, Přemku díky. Přijďte všichni včas, velká hala je relativně drahá a nikdo nás tam nenechá přetahovat, tak ať ji využijeme co nejvíce.

 

 

Po tréninku jsme zváni do Besedy. Radim byl tak hodný a z pražské IP adresy nám nabídl azyl v Besedě, kdo ví, třeba ho využijeme :-)


                       ŠiMi

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

re: tip

(ŠiMi, 22. 12. 2009 19:20)

Tvuj tip přišel až po uzávěrce, takže sem vyhrál první cenu já, tedy lépe řečeno zase já :-)

tip

(Kuba, 19. 12. 2009 22:46)

Já tipuju 13 ;-)

Tipovací soutěž

(ŠiMi, 17. 12. 2009 20:29)

Kolik myslíte, že se nás sejde. Já tipuju pesimisticky: 12 - pokud máte chuť, pište své tipy - uzávěrka zítra v 17:00 :D.

Nebo že by fotbálek :-)

(ŠiMi, 17. 12. 2009 20:21)

Fotbálek ve velké hale se nedá - věřte mi :DDDDDD

Soupeř není - vystačíme si sami

(ŠiMi, 17. 12. 2009 20:20)

Takže pro všechny, nejlepší by bylo 14 házenkářů, ten počet po minule není nemožný, tak se snažme. Byla tam jedna omluvenka a nevíme co mladí kluci, ale 4 z hor by měli být zas do plusu, takže zkusme kontaktovat Hajčuse, Patrika a ty co choděj aspoň do velké haly ať si zahrajem pěknou házenou. Kubo ty se neomlouvej - bylo to buď anebo....

Tým nebude

(Kuba P, 17. 12. 2009 19:44)

omlouvám se ale nepodařilo se mi dát tým dohromady rádi by sme si s váma zahráli ale takhle před vánoci už každý myslí na něco jiného budu vám muset stačit pouze já a to jenom na trénink pak musím domu

Narozeniny

(ŠiMi, 17. 12. 2009 0:19)

Ještě jsem zapomněl dodat, že po tréninku byla tiskovka, na které byli hnad dva oslavenci a tudíž se pilo a hodovala, zkrátka výborná atmosféra tam byla. Kdo nebyl prohloupil.

Pro Kubu P /toho pravého/

(ŠiMi, 17. 12. 2009 0:18)

Kubo, kdybys dal dohromady tým tak to sem napiš ať víme. Bo kdo ví, ten ví :-)