Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tak se nám zase vše vrátilo do původních kolejí.... ŠiMi a Katka chodí pozdě, Harry už je zase Pišulkou, Přéma chodí na tréninky s prázdnou peněženkou a ochazí jako největší boháč...

Na posledních tréninkách se hrál fotbálek, před tím se trénovalo na nerealizovanou soutěž a teď jsme se konečně vrátili k naší typické házené:

5 x 5

Pišulka: Přéma, Katka, Kuba D., Šimi
ŠiMi: Karel, Malda, David, Patrik

Bystré oko vidí, že ŠiMiho tým musel mít převahu. To se však ze začátku vůbec neprojevilo. Za Karlova záda padal jeden míč za druhým. Brankostroj Přemkova družstva se však poněkud zbrzdil a výkony se vyrovnaly. Druhý strhující nápor nepřišel, a proto ŠiMiho tým utkání nakonec vyhrál s několika gólovým náskokem.

Pochvalu by zasloužili určitě Malda, který běhal jako zběsilý a jeho fyzické síly se ke dnu, na rozdíl od jiných hráčů, nepřiblížily. Dále pak Patrik a jeho neomylné střely (jen tak dál - potřebuješ ještě hodně trénovat ;-)  ) a Šimi, který se prosazoval z obou křídel.
A ostatní? Prostě průměr :-D Kdo má ale ambice se pochválit, v komentářích na to bude mít dost prostoru!

Druhá fáze tréninku podprůměrná - 4 vody, pár piv, nějaká ta brčola ...

POSELSTVÍ: Do příštího týdne je co vylepšovat!

-JD-

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Letní turnájek

(ŠiMi, 6. 6. 2010 23:30)

http://www.svaz.chf.cz/view_tournament.aspx?contentid=4033 Turnájek ve Velkém meziříčí za litr na jeden den 14.8.2010 - myslím, že do Litovel by nás nevzali, je to mezinárodní a pro provoligové a extraligové týmy. Pokud by se jelo, pak se musíme domluvit, dlouho dopředu přislíbit, kdo pude a kdo ne. Já budu asi v Itálii, takže bych vám držel palce na dálku :-).

naděje

(buri, 4. 6. 2010 12:41)

zdar,tak snad se dnes dostavim.nic neslibuju,ale je to nadějný

OMLUVENKA

(Kuba P, 2. 6. 2010 21:16)

zdravím bohužel se musím omluvit z pátečního tréninku nák nestíhám ještě nevím jak to budu mít příští týden ptže sem na sportovním kurzu ale doufám že se sejdete a zahrajete házenou

Rosa cup

(buri, 1. 6. 2010 12:14)

Zdar,přináším několik informací ohledně Rosa cup-u.Turnaj se koná 19.6.,na stadióně Taverny,začátek ráno(upřesním),hraje se 4+1 (optimální 9 hráčů), startovný cca 1000,-(tzn. cca kilo na hlavu).Jsme opět registrovaní jako HK Sedlčany.
Účast zatím kromě mojí maličkosti potvrdili:Šimi st, Katka,David,Patrik a Laski
Zatím váhající:Karel,Kuba D.,Malda,Šimi ml,Hajčus
Ještě budu kontaktovat Standu.Pokud jsem na někoho zapomněl,dopište ho.
Poprosil bych váhající,aby se co nejdříve vyjádřili,abychom mohli kontaktoval jiné hráče.Dík.Jo,vemte si opět černé trika.
Následujícího tréninku se asi nezúčastním