Jdi na obsah Jdi na menu
 


Páteční docházka úspěšně navázala na minulý týden a opět jsme se sešli v dostatečném množství pro hru házené. V 19:45 stálo před tělocvičnou neuvěřitelných 20 (slovy dvacet) (jmenovitě: Láďa, Karel, Přemek, David, Kuba D., Katka D., Standa, Kuba, Šimi 1, Šimi 2, Malda, Martin H., Martin V., Lasky, Harry, Jirka P., Michal Ř., Ondra, Tomáš a Dáreček - na koho jsem zapomněl, tomu se omlouvám) hráčů. Z prvu jsme se snažili dovolat panu Šimečkovi, aby nás pustil do nové haly, ale bohužel to nevyšlo a museli jsme se spokojit s tělocvičnou na 1. ZŠ.

Hned po krátké rozcvičce jsme se rozdělili do dvou družstev (kapitáni Karel a Lasky) a začali hrát. Zápas měl neuvěřitelný spád. Následoval jeden útok za druhým, jedna akce hezčí než druhá. Určitě to bylo tím, že nás bylo dost na střídání a byli jsme neustále plní sil a chuti po vítězství.

Krásné kombinace a prudké střely však za svoje záda, i díky vynikajícím obranám, nepouštěl ani jeden z brankářů. Karel i dlouho chybějící Lasky předváděli vynikající zákroky. Skóre tudíž narůstalo velmi pomalu.

Ze hry odešel s těsnou porážkou tým Laskyho, ale vyhrál tradiční hru "na dva za sebou", což ukázalo o vyrovnanosti obou družstev.

Je těžké někoho pochválit za předvedenou práci - věřím, že všichni do zápasu dali úplně všechno - ale nejvíce bych asi ocenil snahu Dárečka, Tomáše a Ondry, kteří naplno běhali a nedali se zahanbit staršími a ostřílenějšími hráči. Pochvalu si také zaslouží Šimi, který výborně bránil a naplno se hrnul do všech útoků.

Po hodině a půl dlouhém tréninku jsme se všichni odebrali jako obvykle do hospůdky, kde už na nás čekala zasloužená odměna.

Házené ZDAR

...........................

Nebudeme si nic nalhávat, každý hned po první větě zjistil, že je to blbost! Zhruba takto ale mohl vypadat nějaký článek, kdyby se nás v pátek nesešlo pouhopouhých 7 (slovy: sedm) (jmenovitě: Láďa, Karel, David, já, Standa, Malda a Martin H.). Nedělám si iluze, že si někdo mojí narážku vezme k srdci, neboť většina osob, co si to přečte, patří k těm zodpovědným a když nemůžou, tak se omluví.

Chtěl jsem jen říct, že s tímto přístupem nejde hrát fotbal, natož házená.

A ještě jedna věc mě hodně udivila: nevím, proč nemáme navzájem kontakty na všechny (dobrá, alespoň stálé) hráče!!!! To pak můžeme marně čekat na osoby , které potvrdí účast a nedostaví se (tím nemyslím Haryho, který to nevěděl na 100%). Takže pokud máte zájem, aby se házená v Sedlčanech udržela alespoň v tomto embryonálním stavu, tak pokuste rozšířit svoje telefonní čísla a sehnat pokud možno ještě pár lidí. Jinak asi bohužel bude

Házené SBOHEM

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

o jedno pako míň...

(Malda, 29. 5. 2008 23:03)

Zdar, bohužel se na poslední házenou/fotbal/Plzeň nejspíš nedostavím, takže si to užijte a tak. Sorry.

omlouvat se nebudu

(Kuba, 29. 5. 2008 13:47)

for Šimi: nemáš se za co stydět: pořád vypadáš zachovale, fyzička taky uspokojující (vždyť si došel ze Sedlčan do Prčice), figura atleta, ... :-)

for Kuba

(Šimi, 28. 5. 2008 23:26)

Tak věk zásadně nesděluju, v mym věku už to neni jen tak :-). A Kubíčku už se neomlouvej, vždyť těch omluv už zaznělo dost.

koho jsem myslel

(Kuba, 27. 5. 2008 23:30)

Omlouvám se ti, Šimi, že jsem dannou skupinu nespecifikoval podrobněji (šlo o hochy školou povinné) :-) Tak ještě všichni doplňte věk, ať v tom je pro příště jasno:-)

Šimi

(re: až nečekaná reakce, 27. 5. 2008 18:28)

Sem rád Kubo, že sem Tě uspokojil /se svou reakcí/. Připojuji tedy ještě svuj mejlik xxxmazany@seznam.cz, nebo radši Simek(tecka)Z(zavinac)seznam(tecka)cz. Ještě věcná, když píšeš těm třem mladším nevim koho myslíš, pro mě sou mladší všichni :o) /teda skoro/.

až nečekaná reakce

(Kuba, 26. 5. 2008 18:37)

No Šimi, teď už se za minule neomlouvej - stačí, když už to víckrát neuděláš:-)
Jsem celkem překvapen, že přibylo až tolik reakcí. Tak abych nebyl pozadu: 739642699, divisek(t)prokop(z)seznam(t)cz Ještě by to měl ale někdo vysvětlit těm třem mladším:-)
Jo a v pátek bohužel nebudu!

kontakt

(info, 26. 5. 2008 18:03)

jindrakdavid@seznam.cz, tel.: 723/142 463. V pátek dorazím.

info

(Katka, 26. 5. 2008 15:52)

Přemku, dávám ti souhlas zveřejnit mé kontakty. :o) Hary, jak to máš tenhle týden? Dorazíš?

telefony

(Přemek, 26. 5. 2008 14:17)

Ahoj. Musím pochválit autora článku. Vyprávění se povedlo. Konečně můžu s klidem v srdci předat žezlo dál. Jinak v pátek snad dorazím. Zatím to sice nevím jistě (až do pátku jsem v Brně), ale snad se do večera stihnu vrátit.

Pokud budete mít zájem, můžu tu zřídit sekci s kontakty. Ale vzhledem k tomu, že telefonní čísla i e-maily jsou víceméně soukromé záležitosti, byl bych rád, kdyby o to projevilo zájem více lidí. Nejlepší by bylo, aby ti, co si přejí, aby se o nich vědělo, napsali údaje buď sem do komentářů nebo mi je poslali na číslo 776 228 038 nebo e-mail premek(tečka)jindrak(zavináč)post(tečka)cz. Já je pak klidně zveřejním.

jen do nich!

(Katka, 25. 5. 2008 13:34)

Doufejme, ze si z toho kazdy vezme ponauceni a pristi sezonu se to zlepsi! Ja v patek jdu (na 80%), tak koukejte dorazit v hojnem poctu, at si zahraju! :o)

Omlouvám se.

(Šimi, 25. 5. 2008 13:13)

muj telefon 608821921, myslel jsem že ho všichni mají. Měl sem toho moc a nestihl se odhlásit, nebyl jsem v Sedlčanech. Věřil jsem, že se sejdete i beze mne, kór když minule bylo 14 lidí. Moje chyba, moje chyba. Omlouvám se. Příště nejdu /na 100%/ mam práci. Jinak Kubo výborný článek, hlavně ta první část, ta druhá byla na můj vkus trochu moc kritická :-)