Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sedm statečných

23. 1. 2011

V pátek 21. 1. jsme se sešli na pravidelném házenkářském tréninku. Účast nebyla nijak valná, ale hlavně že jsme si zaběhali a shodili nějaké ty kalorie po Vánocích. V 7 lidech se házená hrát nedá, tak jsme zvolili náhradní řešení v podobě již tradičního fotbálku.

 

Složení teamů bylo následující: Karel, David, Dáreček a Patrik versus Přemek, Šimi a Divoch.

 

Po úvodním oťukávání se hra změnila v exhibici Přemka a spol. a zatížili soupeře několika přesnými zásahy. Přemek a spol. si chvilkama vypracovali až 11 brankový náskok, který se snažil Davidův team postupně smazat, avšak se to nedařilo. Nejblíže jsme se dostali na pětibrankový rozdíl. Přemek a spol. těžili hlavně z protiútoků do rozhozené obrany a především svou fotbalovostí naprosto dominovali celému utkání. Taky měli lepší fyzičku.

 

Výborné utkání odehrál v útoku Dáreček, který dal nejvíce branek. Kaňku na jeho výkonu dělá fakt, že se příliš nezapojoval do obranné fáze utkání. V druhém teamu zazářil především Přemek, který výborně rozehrával míče a výborně zachytal i v brance.

 

Hra na dvě branky byla jednoznačnou záležitostí Přemka a spol., který využil špatných rozehrávek soupeře a po zásluze zvítězil.

 

Celé utkání bylo rozebráno v restauraci na Vyšehradě.

 

S přáním příjemné stráveného týdne se loučí David Jindrák DiS
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

omluvenka

(Kuba P, 28. 1. 2011 18:45)

bohuzel musím se z dnešního tréninku omluvit nevychazí mi to časově znáte to maturitní ples a tak.
Doufám že se sejdete v hojném počtu a zahrajete si i házenou