Jdi na obsah Jdi na menu
 


Reporáž z tréninku dne 26. 10

31. 10. 2012

Těsně před 20. hodinou stáli před tělocvičnou pouze 3 mušketýři. Házení kamínků do okna posilovny jsme si zpestřili začátek tréninku. Úspěch se dostavil a dostali jsme vytoužené klíče od schránky.

Chviličku potom dorazili další 4 házenkáři. Po krátkém rozcvičení jsme se uchýlili k náhradnímu programu v podobě fotbálku. Složení teamů bylo následující: Pařez, vlasatec Vojtěch a Standa hráli proti Davidovi, Ondrovi, Honzovi a Petrovi Šimkovým.

Hra byla zpočátku velice vyrovnaná. Po polovině zápasu se čtyři stateční dostali do mírného vedení, které si udrželi až do konce utkání. Závěrečnou hru na dvě branky však zvládlo lépe fyzicky připravené Pařezovo družstvo.

Za Davids team odehrál výborné utkání Petr Šimek. Bezchybná zakončení z něj udělala nejlepšího střelce týmu. Avšak v obranné fázi to zas tak dobré nebylo. Obrana dělá na Petrově výkonu velikou kaňku. Svůj potenciál nám po dlouhé době ukázal i Ondra. Hra dopředu ani dozadu mu nedělala žádné problémy. Výborný výkon odvedl i Honza. Skvěle bránil a zakládal smrtící útoky. Bezchybně zvládnul i zakončení některým exhibičních akcí. David odehrál svůj standard. Snažil se tvořit hru a několikrát přesně zakončil. V obraně zabránil několika brankám, ale v brance svůj tým opravdu nepodržel.

Z Pařezova teamu zahrál dobře sám kapitán. Fyzická připravenost je obdivuhodná. Jeho souhra s Vojtěchem oči pohladila. Podobné kousky mi chybí v podání sedlčanského Áčka, které jde od porážky k porážce. Pařezovi výborně sekundoval jeho spolužák vlasatec Vojtěch. S míčem si dokáže kvalitně potykat. Vynikal rovněž svojí fyzičkou a nápaditostí hry. Je vidět, že už to někdy hrál. Třetí do party byl Standa. Standa předvedl v obraně a v bráně výborný výkon. Svůj tým dokázal výborně podržet. Zaskvěl se rovněž i v útoku, kde byl nedílnou součástí Pařez teamu. Dokonce Standa i běhal, a pak, že to nejde ty kluku ušatá.

Pozitivním faktem bylo, že nebyl spáchán žádný hrubý faul, a že jsme si pěkně zahráli. Oba teamy si zasloužily vyhrát, ale štěstí se nakonec přiklonilo k Pařezovi a spol.

Doufám a věřím, že se příštího tréninku účastní více lidí a zahrajem si konečně házenou.

S přáním hezkého týdne se loučí David Jindrák Dis

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Přijdu

(Petr, 2. 11. 2012 17:21)

Já dorazim

snad jo

(Šimi ml., 2. 11. 2012 17:11)

Ahoj,
tak mě právě psal Standa, že musí zůstat v práci a tak nepřijde, tak doufejme, že přijde Petr a Malda.. A to jsem původně počítal i s bráchou a Katkou, takhle budeme rádi za 6 lidí...

Účast

(Ondra, 2. 11. 2012 15:47)

Já takydnes dorazím

přídu

(Pařez, 2. 11. 2012 10:40)

Já určitě přídu

příští trénink nepřijdeme

(ŠiMi, 1. 11. 2012 22:21)

Ahoj zůstáváme v Práglu, takže je účast opět beze mne Katky, ale příští týden už určitě dorazíme. Přeji brzké uzdravení marodům a doufám, že si letos ještě zahrajeme i házenou. Chtělo by to, aby se taky Přemda zastavil...

účast

(David, 1. 11. 2012 20:28)

Zítra příjdu sám. Michal něco má a Pavel prej příjde až v půlce listopadu. Zranil se na fotbale.

účast

(Šimi ml., 1. 11. 2012 19:40)

Ahoj, přijdeme oba. Myslím, že i Petr Šimek sliboval a Kuba Pařízek myslím taktéž, zítra bychom se měli sejít a doufejme, že v lepším počtu než 3 na 3...